A Brünhilde mellett szól 3 dolog.
- lehet becézgetni (Brünci)
- hajaz a megjelenése némi dominára, elfojtott érzéseket csalhat felszínre
- van, akinek működik, nem vár tőle többet.
Én sajnos az első 2, nyomós ok miatt sem vettem…bánjam?
A Brünhilde mellett szól 3 dolog.
Igazából bazi magas és bazi nehéz, egy picora én nem raknám, valami combosabb mod kell alá. Bánjad-e? Van 10 rtad, ami működik…nincs mit megbánnod, szvsz.
Huhh…vert a víz, de lenyugszom akkor ![]()
![]()
Egyébként a dvarw ugyanez a kategória, mint a brünci, lehet imádni és lehet gyűlölni.
Nekem pont a claptont sikerül könnyebben lefogatni benne, a sima szálhuzal egy minimális mozdítástól kilazult, szerintem vagy 10percem elment a lefogatással..
Ízben meg a szokásos semmit hozta mint minden másban, de ez inkább már az ízérzékelésem miatt van, mert a Bishopot nem nagyon lehet elrontani szerintem.
Pedig el lehet…tudom, mert nekem sikerült. ![]()
Bocs, de ellent kell kicsit mondanom. Ha választhatnék hogy 1 db Törpe FL, vagy 8 Brünci, akkor… Expromizer v4 ![]()
Teszteltem B.-t másfél éve egy félórát, akkor eldőlt, hogy nem én leszek a reklámarcuk.
A 2 törP-t szeretem.
a tekerés iránya nem mindegy..
Ja és igen az 1-es ízben nem nagy durranás de én itt a 2-est javasoltam az nagyon finom.
Őszintén én is a Thelema solora gondoltam a Brünci alá amit a Zolee tól vásároltam!!
Dehát mindegyik huzal jó bele. Az enyém legalább egy éve csak szálhuzallal megy.
Az szerintem jó lesz.
Mondom, hogy te speciális vagy. ![]()
Na mind1, reméljük beválik @Paska -nak, ebben a csomagban nem brünci a leggyengébb láncszem.
Alig várom ,hogy meg érkezzenek, És már írok is, mi tetszik mi nem!! Vagy csak kiteszek egy síros fejet!! ![]()
Már kifizetted, most már csak jó lehet. ![]()
Nem vagyok és ha továbbra is így viselkedsz, adok egy puszit ![]()
Na az baszna be. ![]()
Akkor disztingválj ![]()
Nem fizettem ki!! Fox utánvét!!
Addig is ha még nem olvastad:
Akkor még társtulajdonos a 20. századi Róka ![]()
![]()