A Brünhilde mellett szól 3 dolog.
- lehet becézgetni (Brünci)
- hajaz a megjelenése némi dominára, elfojtott érzéseket csalhat felszínre
- van, akinek működik, nem vár tőle többet.
Én sajnos az első 2, nyomós ok miatt sem vettem…bánjam?
A Brünhilde mellett szól 3 dolog.
Igazából bazi magas és bazi nehéz, egy picora én nem raknám, valami combosabb mod kell alá. Bánjad-e? Van 10 rtad, ami működik…nincs mit megbánnod, szvsz.
Huhh…vert a víz, de lenyugszom akkor
Egyébként a dvarw ugyanez a kategória, mint a brünci, lehet imádni és lehet gyűlölni.
Nekem pont a claptont sikerül könnyebben lefogatni benne, a sima szálhuzal egy minimális mozdítástól kilazult, szerintem vagy 10percem elment a lefogatással… Ízben meg a szokásos semmit hozta mint minden másban, de ez inkább már az ízérzékelésem miatt van, mert a Bishopot nem nagyon lehet elrontani szerintem.
Pedig el lehet…tudom, mert nekem sikerült.
Bocs, de ellent kell kicsit mondanom. Ha választhatnék hogy 1 db Törpe FL, vagy 8 Brünci, akkor… Expromizer v4
Teszteltem B.-t másfél éve egy félórát, akkor eldőlt, hogy nem én leszek a reklámarcuk.
A 2 törP-t szeretem.
a tekerés iránya nem mindegy…
Ja és igen az 1-es ízben nem nagy durranás de én itt a 2-est javasoltam az nagyon finom.
Őszintén én is a Thelema solora gondoltam a Brünci alá amit a Zolee tól vásároltam!!
Dehát mindegyik huzal jó bele. Az enyém legalább egy éve csak szálhuzallal megy.
Az szerintem jó lesz.
Mondom, hogy te speciális vagy.
Na mind1, reméljük beválik @Paska -nak, ebben a csomagban nem brünci a leggyengébb láncszem.
Alig várom ,hogy meg érkezzenek, És már írok is, mi tetszik mi nem!! Vagy csak kiteszek egy síros fejet!!
Már kifizetted, most már csak jó lehet.
Nem vagyok és ha továbbra is így viselkedsz, adok egy puszit
Na az baszna be.
Akkor disztingválj
Nem fizettem ki!! Fox utánvét!!
Addig is ha még nem olvastad:
Akkor még társtulajdonos a 20. századi Róka