Úgy gondoltuk ez a “kicsike” megérdemel egy külön témát a Vaperinán, hiszen rengetegen használjátok és nagy átlagban pozitív véleménnyel vagytok róla.
Jöhetnek a tanácsok, tapasztalatok stb…
Minden ami Brunhilde!
Úgy gondoltuk ez a “kicsike” megérdemel egy külön témát a Vaperinán, hiszen rengetegen használjátok és nagy átlagban pozitív véleménnyel vagytok róla.
Jöhetnek a tanácsok, tapasztalatok stb…
Minden ami Brunhilde!
Nekem van dl es mtl. Dl- t nagyon szeretem. Mtl- el meg kuszkodok. Melegszik. Progalgatom a tekereseket.
Arra gondoltam, mivel a 2.1-es AFC van venne. Hogy vagy kicserélem a legnagyobbra, vagy veszek vissza a menetből. Most túl lóg a levegőbeömlőn, nem kicsit.
En a legnagyobb afc- t raktam be, de nekem is melegszik. Meg igy inkabb szuk dl, mint mtl. Mondjuk nekem itthon nem volt mtl- hez valo huzalom igy 24ga ni80- at tekertem bele 0,9 ohmra. Ma veszek 28ga- t. Vagy te mit ajanlasz mtl- hez?
Ez most 0.32es SS ami benne van. De majd kipróbálom Ni80 MTL claptonnal is. Ennek nem szabad melegedni.
(Jut eszembe, ha úgy gondolja bárki is hogy kell még ilyen kibeszélő, vagy bármi más, írjon az Ötletelőbe. )
Meg majd a magmérettel és menetszámmal akarok kísérletezgetni.
Ma en is tekerek egy ujjat munka utan. Az ammit az jo lett. 1ohm 17 watt es nagyon jo izzek. Kezd tetszeni az mtl. Oldschool vape.
Szia. Én vasárnap óta most tekertem harmadjára.
Kísérletezek az afc-kkel. 2.5-es szűk dl, 1.8-assal is még lehet tüdőre venni, úgyhogy most 1.4-est raktam bele. 0.28mm-es ss van benne 7-8 menet. 1.15 ohm lett. Most 13.5w- on megy. A levegőzést nem kell állítani, teljesen nyitva van. Íze/gőze van bőven. De dühítő, hogy ami itthon van 28 ga-s ss húzták az nem 0.32-es, hanem 0.28-as vastagságú. Ezért nem értettem miért nem jön ki a matek…
A bejegyzés egyesült egy meglévő témával: Allergiás tünetek, megoldások !!
A hosszú drip tippel is ugyanúgy melegszik?
Nekem a hosszú driptip nem melegszik. Csak alatta a kazántér fala ami meleg, de az érthető.
Köszi. Akkor ugyanaz.
Szia!
Én most cseréltem vissza az 1.4-es levegőző betétet 2.5-re. Szerintem a melegedés azért lehet, mert egyszerűen nem tudjuk a tekerést visszahűteni olyan kis furaton. Inkább szabályzom a topcap-en.
Nem volt kedvem 1.5-es vagy 2-es magon kb 4-5 menet számmal tekerni új coilt. Kb az lenne jó szerintem ilyen ki levegőzőhöz.
Nekem anno úgy tanították, hogy a coil mag átmérője a levegő furat átmérője vagy max plusz 0.5mm, a tekerés hossza pedig szintén akkora legyen, hogy eltakarja a levegőfuratot.
De ha nem jól okoskodok, szólj nyugodtan.
Az mitol lehet, hogy par slukk utan alig erzem az izzeket. Es csak mtl. Dl nincs problemam. Teljesen mindegy milyen tank.
En most tekertem meg. 1,4 afc 0,9 ohm 10watt. Most eleg jo lett. Es nem is melegszik nagyon. Az izzek is jok. En meg szokom az mtl- t. Eddig dl- t hasznaltam. Abbol nagyon jo a brunhilde epp ezert vettem mtl- bol is.
Meg az is lehet lecserelem ma a legkisebb afc- re.
Beszerzési forrás? Lassan kellene méltó utódot keresni a törpe mellé
Teljesen jó ahogy tanultad. Szuper vagy! Még annyit hozzátennék hogy 2 menetét lóghat ki a tekercs mindkét irányba alsó levegőző esetén. De ez az alsó levegőzés is kezd kimenni a divatból.
Lassú a vatta szerintem. Nedves, de nem telítődik gyorsan liquiddel. De csak egy tipp. Nekem a Coil Master vattával ilyen gondom nincs.