Vagy az ára?
Pico ok, de az egyik legolcsóbb mod
Brünhilde, lehet te leszel a kivétel, mint @Deepfreeze, de pain in the ass, nem a legízesebb tank és azt se egyszerű kiszedni belőle
Gtr klón, az enyém egy hulladék volt, ha jó, jó, ha nem szar, kétesélyes
Millenium rta, a highend, amitől menekülj, képes atomjaira hullani töltéskor
De mindenkinek meg kell járnia az útat, ha előtte kérdezel talán könnyebb, de ne aggódj, mind nyúltunk már bele…
Ha a pico eredeti (20 gombnyomással előjön a verziószám) akkor 10.- (ha klón 6.- )
Gtr bajos a klón
Brünci max 9.- (ne ! )
Millennium hát….
De ne csüggedj
A széthullóst azt láttam videón!!
Picokat szeretem!! 2 van, A kazánok akkor csak tanulópénz!! De azért várom HÁTHA !!
Nézd, az ára oké lenne, minden annak függvénye mit tudsz kihozni ezekből, ha nem megy, pénzkidobás volt.
Pico 12k, brünci 15k, gtr klón 10k, millenium olyan 60k, szóval papíron okés. Csak…
Sajnos Ispynek igaza van.
Hát igen!! A Pico és a brünci árát nagyjából tudtam, a többi lutri !! Ha tudok ízt kihozni belőlük jó, ha nem megy a szekrénybe!!! Legalább jol néznek ki !! vDe köszönöm, hogy nem lomboztál le!!
Hát a következő mindenképp a bishop lesz!! Talán akkor megtudom mi a különbség!!
Én megértelek.Én is még a gyűjtögető korszakom élem…(14-15éve)
Én jó másfél hónapja!!
Melyik gombot kell megnyomni 20 x ,?
tűzgomb
Nekem még azon sem jőn elő semmi amit újjan vettem!!
A GTR klón valami borzalom, a legkevésbé kezdőbarát kazán amim eddig volt. 3x áztatta el a Pico 2-t feltöltés után, nem jöttem rá, hogy lehet rendesen vattázni. A végén már földhöz akartam vágni, de vettem egy nagy levegőt, elmostam és meghirdettem. Pedig ízre amúgy nagyon jó volt mikor épp működött.
A brüni még akár jó is lehet, nálam ugyan sok ideig nem volt, de nem volt rossz egyáltalán. A vattázás szerintem rém egyszerű. Kolega vette át, aki sosem tekert még magának előtte, és imádja. Kipróbálta Elfliq niksóval, és jobb íze volt, mint bármelyik podból…
Erre kéne felhívni @Ispy figyelmét, akinek valaki rohadt sokat fizet, hogy fikázza a Brüncit
Köszönöm!! Szerdán, vagy lehet holnap kiderül mit is vettem!! Ha egy kazán hozza azt az ízt mit keresek, én ugy fogom érezni jól jártam!!
Ha egyikkel sem lesz az igazi, akkor mindenképp valami fused/micro claptont próbálj ki, azzal bármiből elfogadható íz jött nekem eddig. Nálam egyedül a Bishop (ami egyébként eladó ) volt eddig 2,5-es magon ami claptonnal semmi ízt nem hozott, de 2-es magon már nem rossz az sem. Viszont a coil lefogatásától hülyét kapok.
Szerintem a régi Bishopba sem való clapton a lefogatás miatt és fordítva kell beletenni a tekerést mint a megszokott.
Ez a tapasztalat az évek során, nem én találtam ki.
Azt nem értitek meg, hogyha lehet venni egyszerűen kezelhető A-t, akkor nincs értelme megvenni B-t, ami elég kétesélyes, hogy beválik-e. Persze, tudom, claptont bele és akkor ez is jó, de nekem ez nem válasz. Amelyik tank jó, abba mindegy milyen húzalt raksz és milyen vattát.