Sziasztok!
Azért fordulok hozzátok mert kicsit elbizonytalanodtam, lassan 1-2 éve próbálkozok a teljes leszokásról , ezzel szépen lassan haladok is a napi 9-10 szálból eljutottam a reggel kávé mellé 1 szál és annyi.Viszont kezdem azt érezni ,hogy valamit nem jól csinálok. Kipróbáltam elég sok tankot sok liquidet ,podot,modot,dl,mtl, viszont egyiknél se éreztem azt amit annó a cigarettánál. 2 tank maradt versenybe a Brunhilde MTL RTA illetve a Hastur MTL RTA , ha szívogatom őket egész nap ugye nincs nikotin sóvárgás de nem élvezem, nincs meg az az íz kicsit ahhoz tudnám hasonlítani mintha ennél egy ételt amiből kihagyták a fűszert. Na és itt jöttök ti a képbe, akiknek esetleg már volt dolguk az alábbi tankokkal és tudnak néhány bennfentes tippet/trükköt mondani azzal kapcsolatba ,hogy ők miként tudták kihozni a liquidekből azokat az ízeket amik rá vannak írva a dobozra, azért nagyon hálás lennék. Amit még észrevettem az a mod, az se m1 milyen 2 nagyobb modom van egy Aegis Legend 200W TC illetve egy régebbi Vo Tech Via 240 mod, felváltva használgatom őket és az a helyzet ,hogy a Via moddal ugyan azon a Watton sokkal intenzívebbek az ízek mint a Legenden. Tudom hogy ez így egyszerre kicsit sok ,csak már lassan tényleg nem tudom mi a probléma , nagyon tetszik az egész vapezés , imádom tekergetni csinálgatni viszont kezdem azt érezni ,hogy vakvágányon megy az egész. SS illetve Kanthal huzallal is próbálkoztam viszont a Kanthallal egy fura íz jön elő az SS meg annyira nem jött át, inkább a Vandy Vape NI80 Superfine MTL Fused Claptont használom illetve a sima kis NI80 huzalokat azokból is 24ga 26ga 28ga van itthon. Vattából: Titanium Fiber, Dr.Kero,Cotton Bacon. Előre is szeretném megköszönni ha elértél idáig, és ha hozzá is fűzöl valami építőjellegűt akkor már nagyon hálás leszek.