Ez már az volt.
Igen !! Még csak emailt kaptam, hogy a feladták reggel!
Hasznos tanácsok és jó a kép!! Fel sem tűnt eddig ennyire, hogy tényleg nagyon szép!!
Furcsa ízlés
Ha kézben tartom lehet nem ezt mondom!! De így tetszik!!
ha így tetszik akkor úgy is… dehát ezen nem vitatkozunk kinek mi…
Ízlésről, mint olyanról meg nem érdemes vitázni
(Szerelem első látásra…folyik, nincs th, szörcsög…még mindig szerelem)
Az igazat megvallva ,ha megtalálom azt a tankot ami nekem ízre megfelel, az sem érdekel ha a világ legrondább kazánja!!
Kívánom, hogy sikerüljön de a legjobbakat ajánlgatják a legtöbben. És jobban ki is lettek/vannak tárgyalva.
Akkor még nem késő megspórolnod egy brünci árát.
Nem akarom!! De lehet!! Ma kaptam üzenetet hogy a két másik kazánt adták csak fel foxin, mert a Picot meg a Brüncit véletlenül elvitte az asszony, azt csak holnap adják fel!! Vagy lesz belőle valami vagy sem!!
Nekem a Pico nem vált be, ár-értékben nem rossz, meg nem véletlenül terjedt el, de az akksikezelése szerintem borzalmas. Ugyanolyan használat mellett a Bp mods Tomahawk és az Ambition mods Sunbox sbs is 2x annyi ideig bírja ugyanazzal az akksival, ami azért elég jelentős különbség…
A régebbi Pico-ra ez igaz volt, de azt hallottam az 1-2évesek már jobbak
Nekem a Pico Pro teljesen rendben volt Arctic Fox-al.
Arctic Fox-al oké volt igen…kár, hogy nem ment fel rendesen a 21700as Pico-ra
Ez egy zsír új Pico 2 volt, nem lehetett túl régi gyártás.
Meg spórolták a Brünci és a pico árát!! Ma Rá kérdeztem fel sikerült adni? A válassz az volt ,hát nem is tudja mert elég kevés pénzt kért érte ,igen szép!! Tovább nem vártam meg még ír. Írtam köszönöm szépen akkor már ne is add fel!! Gondolom több pénzt akart, vagy csak meggondolta magát!! Ahogy ezt letudtam ,rá 2 percre egy csoport társunkkal már üzletet is kötöttünk, egy természetesen Picora és egy Bishopra!!
Remélem beválik majd, nálam sajnos az Aromamizer-t semmi nem tudta überelni eddig, fel is adtam a tesztelgetést inkább.
1-es vagy 2-es Bishop?
Egyes!! Mert én vég akarom járni az utam!!