Azért arra is figyelj ha feljebb emeled a tekerést valamivel a gőz mennyiség is csökkenni fog, illetve ahogy a többiek írták kicsit széthúzott menetekkel ha tekersz az is hozhat némi változást de mindenkinek más a szájíze.
Na, még egy kis adalék…
Most a precisioban lévő epret betöltöttem a dvarw fl-be és hát ég és föld. Mármint a th, ez sem üt oda a földhöz, de sokkal jobb, cserébe elment az íz, sokkal haloványabb.
Szóval a konklúzióm: a pioneer és a precisio nagyn levegős mtl, nagyon jó ízzel, szar th visszaadással, ide majd erősebb lét kell kevernem.
A dvarw sokkal szükebb, ennek megfelelően jobb a th visszaadása is.
Majd még a purity plust is letesztelem ezzel a levessel, most már kiváncsi lettem.
Tovább halad az emberkisérlet…9mg soknak tűnik, de azért nem adom fel, hátha nem pusztulok el nikotinmérgezésben.
Tudom hogy ez régi topik,de kicsit beletrollkodokA th egy szubjektív dolog de nekem nagyon fontos.Ha pl valamilyen csoda folytán leszoknék a nikotinról,majd a vaperől,akkor valószínű utana félóránként minden nap két kanál faforgácsot belapátolnék.Nekem ennyire fontos a th
Nekem is…sajnos a 6-os levesnél nálam már semmi, pedig szívesen lementem volna akár 3-ra is.
Sziasztok!
Esetleg a nikotint lehetne pótolni/felerősíteni valami kaparós/csípős liquiddel.
A mentol erősít rajta, de ha egy sima gyümit akarok, akkor viszont nálam zéró.
Chilli aroma esetleg? Bár nem tudom kapható e még
Igazából engem nem zavar a 9-es leves, lehet majd egyszer soknak érzem és lejjebb megyek vele, csilli meg megy a kajába.
No kérem, én is éppen a TH hiányával küzdök. Van egy Brünhilde MTL tankom, már feltoltam a nikotin mennyiséget 6mg-ra, és néha mintha csak úgy elszállna a th. Nem igazán vagyok jó MTL tankok tekerésében, kb minden második sikerül. Viszont ha jól értem, akkor “le kell ültetnem” a tekerést és akkor jobb lesz a TH élmény? Azt is értem, hogy tekerése válogatja, de általánosságában kijelenthető az, hogy ha így helyezem a coilt akkor nagyobb TH várható? Esetleg akinek szintén ilyen tankja van, és vannak jó tippjei még (az érintett témát nem érintően, hanem úgy általában a Brünhildre, pl milyen tekerést érdemes venni), kérem ne tartsa magában! Köszönöm előre is!
Szia @cpt_syph Üdv a Vaperinán
Épp fordítva, emeld meg a tekerést. Akkor lesz nagyobb a TH. Csak ha lehet ne a brünhildébe mert felforrosodik a top cap. Rosszabb esetben zárlat is lehet, mert túl közel van a top cap a bekötőoszlophoz.
Szervusz cpt_syph !
Üdv a Vaperinán ! Érezd jól magad !
Én a magam részéről 0.25 ös A1 - es kanthal huzallal használom , 2mm es magra 4 menet 1.1 ohm ! 1.5 ös afc-vel ! Nem melegszik a top cap , langyos gőz ! Valamint a sodronyok nálam ki lettek szedve és be van lógatva a vatta a furatokba ! Lényegesen kevesebb leves fogy , és elég neki 6.5 - 7 watt ! Viszont a vatta cotton bacon vagy LVS cotton ezekkel működik jól !
Ui. : Ami még kimaradt ! Mivel a négy menet hézagos és így sem éri el az 5 mm szélességet a tekerés, fel lehet emelni akár driptipig is , de arra semmi szükség szerintem !
Szia!
Tapasztalatom szerint 3 módja van a TH növelésének:
A nagyobb PG tartalmú liquid erősebb TH-t eredményez (ilyen melegben ezt a lébeömlőnél gazdagabb vattázással illik ellensúlyozni).
Bizonyos liqudek eleve kaparósabbak, erről @Vaperina_Kinga írt egy témában, illetve jómagam például a Journey Classic Schrodinger’s-nél és a The Hedonist-nál tapasztaltam.
A Vaperinán több írásban kivesézték már a Brünhildát:
A Nagy Brunhilde kibeszélő!
Vapefly Brunhilde MTL RTA
További szép napot, jó hétvégét és kellemes Vapelést.
Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettetek!
Meg mindig…
Nekem baromi fontos a th, sajnos még mindig elégedetlen vagyok vele. 70/30 pg/vg, 18 mg alaplével keverek. Az itt található okosságokat mind elkövettem.
Esetleg tudtok működő th adalékokról?
(Mentolt kivéve…van liquidem, amiben van, de mindenbe nem szeretnék )
Nikotin? Az nálad mennyi?