18 mg/ml, hagyományos nic (nem salt), 70/30 pg/vg minden levesem.
Mtl csak.
Wattot kap, amit bír, 20-25.
emeld fel a tekerést…
Kérdezném, th növeléshez, és ízmanipuláláshoz, keverésnél, használ valamelyikőtök valami pluszt? Ami be is vált.
Pl. Flash, Bitter Wizard.
A Flash ugye elvileg th növelő.
A Bitter pedig keserű utóhatás, illetve “édestelenítő”, ajánlják erős dohányokhoz.
Érdekelne tapasztalat, érdemes ezekkel vackolni?
Szerintem már ne fokozd előbb szokj hozzá,utána csökkents a nicet ,nehogy baj legyen az erősségből ez csak egy jótanács
Tudod, sok ízem van. Sok csemegés is. Persze, csak én kutatom a th titkát.
Számomra mostmár ez az egyetlen gyenge pont a vape-ban.
(Elszívtam egymás után 3 West szivarkát munkaközi szünetben egy kv-val…csak hogy értsd, miért hiányzik. 21 napja vagyok tiszta. Semmi más nem hiányzik, csak több torokhatás. Sokszor úgy érzem, nulla.
Kipróbáltam tegnap egy durva DL szettet.
Ott meg semmi nem volt, íz se…csak egy rahedli gőz és mintha vattát ettem volna)
Tudom ,ismerős az érzés de nekem elég volt dl-ben leszokóban a 6-os olyat ütött hogy nem is kívántam a cigit utána ,azóta mtl ben elég már a 3-4mg
Az én torkom szerintem elég frigid de szokom már.
De azért érdekelne az adalékokról tapasztalat.
Indok: nincs fokozatosság, én sztratoszféráról a padlóra estem th-val.
(És, mivel van egy olyan dolog is, hogy ha kv-zom akkor nálam egy liquidnek sincs se hatása, se nagyon íze - a kv elnyomja - ezért IS.)
Akkor ott valani rossz:leves-tank-tekerés-vagy mind…
Nem…minden ok, sőt.
Szett, leves rendben van.
Odaadtam próbaszívásra, másnak odavágott, és köhögött is, pedig vaper.
Van egy torokérzéketlenségem, ez van.
(Tudom, ha Chuck Norris minden slukknál pörgőrúgással torkon rúgna, nem írnék ide).
De neked nem jó tehát valamin módosítani kéne…
És ha még följebb vinnéd a pg-t?
Nem feltétlen van megoldása.
De ezért kérdeztem az adalékokról… Mert más vaperrel megnézetve a setup és a leves rendben van, sőt.
70/30 és aromában is az van. Néhány íz th-sabb, de a túlaromázás meg csömör néha.
Szóval nem az a jó út, szerintem.
Chili aroma is van
Friss vanília aroma ad még brutal th-t
Ja és Nife30 huzal
Már 50-50 -es levessel is érhetsz el javulást,nem lebeszéllek de 18 az már lórugás ! Ne más döntse el hogy milyennel kezdesz az elején (lásd tamás youtube)nehogy baj legyen a sok nicből !
Tudom nehéz …de kitartást neked !
Arról hallottam. De egybehangzóan állítják, paprikaíze van. És a kapszaicin 3 slukk után érzéketleníti a torkot a továbbiakra.
Bors, paprika emiatt nem ok.
Még a menthol is jobb. De az nem passzol mindenhez.
100 pg-t meg nem akarok, szerintem az már mindegy. Durván 75 pg/25 vg most.
én 24-es is szívtam hónapokig pár csepp chili aroma bele és leülsz…
Most csináltam egy Dl drugát próbaképp és 6-ossal véletlenül felöntöttem…hát,nem kell