Nálam a forrósodás volt mindig a visszatérő problémám.
Ne csigázzatok fel
Na jó már a nézegetésnél járok
De az rta vonal az bejött eddig
Nekem az íz nem úgy adja bárki bármit mond nagyon dicsérik az rda-kat,hogy jó az íz nekem nem annyira.
Arra van egy nagyon egyszerű megoldás ! Kicsit hosszabb driptip kell rá és minden rendben ! Én ilyen elemes driptipet használok amikor forró vagy meleg a gőz , egymásba lehet tolni őket és meg van oldva a forró gőz !
Én tisztábbnak éreztem, főleg a Nuwa-ból, de hiába, ha a hosszú slukk végére forrósodott mindegyik.
Na, majd legközelebb. Köszönöm a tippet.
Én meg nem pedig jó fajták vannak de valahogy mégsem…én vagyok a furcsa tudom a törpét se szeretem…
Van olyan RDA-m amit csak 5 centis driptippel tudok szívni !
Nem szeretnék nagyon elkanyarodni a fő témától,de úgy gondolom,jó dolog,hogy lehet klónokat is venni.
Saját példa,amikor úgy döntöttem,hogy a porlasztós tank után megpróbálom az építőset,elkezdtem azon agyalni,hogy milyet kellene venni,ami számomra elérhető árú,de ha véletlen mégsem menne az építés,vagy nem válna be,akkor a kiadott pénz se legyen olyan nagyon sok.
Így esett a választásom egy Berserker V2 klón tankra,6500 forintomba került.Az elején,nagyon nem ment az építés,aztán itt az oldalon fellelhető írásoknak, és a kedves fórumtársak segítőkészségének köszönhetően,csak sikerült összehoznom,olyanra,hogy a mai napig is szívesen használom.
Lehet nem lesz annyira tartós mint az eredeti,de kezdő tanknak nekem nagyon is megfelel.
Most már ott tartok,hogy vettem egy eredeti Hellvape MD tankot.Amiről egyből @Atis hozzászólása jutott eszembe:
A maga 12500 forintos árával,az a véleményem erről a tankról,hogy ez egy nagyon-nagyon jó vétel volt részemről.
És természetesen ezzel a tankocskával kapcsolatos információkra is itt találtam rá.
Ebből a szempontból igen jó ha van klón vagy ha bizonytalan vagy…de egy idő után kialakul némi tapasztalan lesznek olyan gyártók akikbe meg bízol mert számodra jó dolgokat csinálnak és eszedbe se jut abból klónt venni…(legalább is szerintem)
De azért ez már Kínátol is sok hogy az általuk gyártott, megálmodott tankot ami belekerül teszem azt 6-10k még abból is csinál klónt 3-6k !
Igen az azért furcsa mit hagynak kibelőle
Vagy csak olcsóbb anyag használat !
Olyan ami rozsdál?Vagy vékonyabb?Hát reméljük nem káros anyag…
Rozsdásodni biztosan nem fog , de emlékszem régen nem egy RTA készült titániumból , nagyon könnyű fém nem rozsdásodik ellenben igen drága ! És nemigen terjedt el. De van a mai napig is egy prometey nevezetű vatelines rta-m.
http://titanium-mods.com/8-atomizer-prometey-full-titanium.html
Az egyik Kayfun V4 klónom bizony rozsdásan érkezett. Kíváncsiságból beáztattam fél órára. Kivettem, mire megszaradt picit megnőtt a rozsdafont. 4ezer volt csupán. De akkor is…
16 bejegyzést új témára osztott fel: Kanthal, és ami mögötte van
Az szép!!Hát bosszantó…
Én például a használt piacon találtam meg az arany középutat, így jutottam diszkont áron minihez 15k totcycl-el ami, ahogy láttam a 400k+os Danit igencsak bejáratós szakaszban van. Most meg egy olasz vapert kellett megkérnem, hogy álljon rá az ottani használt piacra, mert máshol nem sok esélyt látok használt Gus phenomenon etz beszerzésére, az eredeti árát meg nem akarom kifizetni ja és klónt sem láttam belőle