Sajnos a dwarvom megadta magát. Sztem az o-gyűrűk lesznek a hibásak. A deck-re jön egy kis kupak, annak az o-gyűrűje megadta magát. És egyszer már volt cserélve. Több nincs belőle. A levegőzésnél tele van levessel. És csak 2 hónapot használtam… Na ennyit a klónról…
Sajnálom,de orvosolható az O gyűrű !
Tudom, viszont tartalék nincs több
Igen, ez a klónok ára, általában az O ringek silány minőségűek…ezért kapod meg 40k helyett 10k alatt.
A bersi már nincs játèkban?
Szia Kolléga! Rendelj innen eredetit pár csomaggal! https://eliquidonlineshop.com/13-e-liquid
Jaj, dehogynem. Csak benn van a szobában. Most a hilda és a siegfried került boncasztalra…és tudd h nagyon elégedett vagyok vele… Minden úgy van ahogy megirtad meg az elején…
Viszont örök élet gari + 1 nap
Persze, ez jól hangzik, egészen addig, amíg ki kell csengetni az árát…aki teheti vegyen, a többieknek marad a csóró megoldás.
Előbb vagy utóbb úgy is az lesz a vége. Egy eredeti. Mert más megoldás nem marad…
Nézd, kipróbáltad tetszik, innentől csak a pénztárca választ el tőle. Nem egy ökör ára, ha fussa rá, hajrá!
Zárójelben megjegyzem, fingom sincs mennyibe is kerül egy ökör.
Jól írtad az árát ,de egyre többe kerül…manapság.
Az attól függ, h termékeny képes az az ökör, vagy pedig, csak a vagohidra kellene…
ja, hát igen, mit tudom én
Az én ökröm a vagohidra került elég hamar…
Mondtam én
Egyébként pont most szívok az ataman topcapjének az oringjével, mert szerintem túl vastag és úgy rászorul a tankra, hogy még cuppan is, mikor csavarhúzóval lefeszegetem, ugye ez nem a standard eljárás lenne.
Nincs származási lap ,akkor az klón üsző