Mi a különbség az eredeti és a klón között?

Ha találsz valahol, vehetnél mindjárt kettőt!
Egy fekete színű engem is érdekelne.

Az eddigi tapasztalataimra hagyatkozva Cthulhu nálam ár/érték bajnok lett (Hastur, Artemis, Gaia, Mulan) és nincs egy hete, hogy besquonk-ultam, örömmel bővíteném a gyűjteményem.

6 kedvelés

Szervusztok !

Esetleg innen : https://nagykereskedelem-eredeti.cam/Money/104929_Offer

3 kedvelés

Nekem most a favorit a Requiem RDA ! Olyan mint a piros ász mindent visz ! :grin:

2 kedvelés

És ez? szerintem jó

2 kedvelés

Skyline rta. Szerintem biztos klón. Kb 30 euro. Átszámolva. Román online shopban.

Ez az 300euro a használt piacon…

1 kedvelés

…csak összejött. Mázlim volt. Párnapos apróhírdetésben akadtam rá:

(Örülök vagyok!!!)

11 kedvelés

Ennyi pénzért tuti hogy klón. Én is csak nézelődök, mint bárki más… Ebben én nem vagyok hibás… :sweat_smile:

2 kedvelés

Sziasztok,újraindítanám ezt a beszélgetést :slight_smile: Mit kell tudni a klón tankokról,vásárlásukról,használatukról,mire kell odafigyelni, mit érdemes mit nem,honnan stb. Köszi :innocent:

3 kedvelés

Nagyon jó téma.
Lehet hogy vokt már erről szó de sajnos én lemaradtam róla.
Még uj vagyok :wink:

1 kedvelés

A drága tankok klónja amibe látok alternatívát.Vannak jobb klón gyártó márkák érdemes 1:1 klónt venni mert ha később veszel eredetit jól használható akár alkatrésznek is.

4 kedvelés

Tudsz példákat írni klón gyártó márkákra és hogy hol lehet őket fellelni?

2 kedvelés

Yftk, sxk :wink:

5 kedvelés

Kb.ezek itt.De lutri az egész ezt figyelembe kell vemni.

2 kedvelés

Jó ezeket tudni mert masolat és masolat kozott is lehet kulombseg.
Ahogy andras is említette.
Ha már nem szeretnénk súlyos tiz ezreket kolteni de élvezni szeretnénk a vape élményt akkor jo tudni ezeket a gyártókat.
Sokszor futunk beke az aliexpress oldalán ugyan abba a termékbe ugyan azokkal a képes ajánlásokkal de mas a gyártó ( forgalmazó) neve.
Sőt pont a tegnapi nap futottam bele a coolvape neve alatt futó YFTK termékbe.
Megtévesztő lehet mert nem attol a gyártó forgalmazó tol kapjuk a terméket akitől szeretnénk.
Bár szerintem ez is lutri de legalább csökkentettük a kört a rosszabb minőséget gyárto forgalmazó
Cégek kereskedők körül.
András barton szerencsére rutinos ebben a temában. Sokat segitett . Köszönöm.

2 kedvelés

Az aliexpress oldalán én már találkoztam ilyen Báááájjjkkkáááá-val Vazzling style BY-kA V.9 V9 MTL 22mm RTA! Na ez melyik? :thinking:

1 kedvelés