Az én véleményem erről annyi csak hogy ha valakinek a pár ezer forintos ego vagy egy olcsó készülék vagy tank jön be attól még ugyanolyan ember ! Nem kell lenézni senkit ,mert szerintem mindannyian indultunk valahonnan valamilyen készülékkel.
Mindannyian a "legjobbat "szeretnénk
Van pár eredeti is és pár klonom is,de van olyan eredeti amit elraktam mert nem adja azt az ízt amit mindenki hypolt.
Nehéz ebben állást foglalni hogy hogy lenne jó de a magam részéről csak azt tudom én egész nap elnézegettem a különböző modokat tankokat egyébb vape dolgokat bár kié is az és nem érdekel mennyibe kerül…csak szeretem nézegetni és beszélni róla.
A forrasztás a leg kevesebb…
Örülök hogy tekerni tudok
Széppé ,és használhatóbbá varázsolod őket ez tény
Hát igen squonk modom nekem is van mindig egy itthon nem tudok megleni úgy hogy ne legyen egy darab ha véletlen tönkre vágom veszem is a másikat, squonkolni egy külön kategória ami nagyon elven hanyagolva…szerintem
Így is kéne lennie, de sajna nem mindenkinél működik! És Kinga sajna irigyek vagyunk! A magyarnál nincs irigyebb szerintem a vén kontinensen!
Így van ! És szerintem a legegyszerűbb vapelési technika ! Nem kell borzolni nem kell ritkítani , sőt…
Ezzel én is így vagyok.
Ha megtalálom átküldöm a képet, de már 1500 körül leírta egy felfedező, hogy a magyar a saját felebarátját is képes hátba döfni. Igen, irigy nép a magyar. De mi vagyunk a kivétel.
Tudnék mesélni:a leg rosszabb magyarokkal külföldön egy csapatba dolgozni és lakni…Férfi ember is tud zokogni.
Én RDA-ba is gondosan belehajtogatom a megborzolt vattavégeket.
Pedig a nagyobb puffer pont nem azt kívánja !
Nekem mondod! Járom Európát évek óta,sehol nem élnék máshol mind itt! De ezért is ezt a kis hibánkat el lehet nézni!
Mert nem squonk-olok, csak RDA - zok, de már RDA-m sincs. De a slukkszám miatt számomra így megfelelt.
Ezidáig az rda kimaradt nálam,de még késztetést sem érzek iránta
Így van Kinga ! Nem vagyunk egyformák, és ez így jó mindenki úgy csinálja ahogyan neki jó és kész !
Abszolúte.
Izesebb tud lenni egy sima RTA-nál. Bár én sem sírom vissza egyiket se. Pedig volt pár elég egyedi darab belőlük.
Ahogyan Kinga írta a legízesebb kazánok bárki bármit mond !
Nekem nem jöttek be annyira mint az rta bár van pár db. és használom néha.