Mi a különbség az eredeti és a klón között?

Az én véleményem erről annyi csak hogy ha valakinek a pár ezer forintos ego vagy egy olcsó készülék vagy tank jön be attól még ugyanolyan ember ! Nem kell lenézni senkit ,mert szerintem mindannyian indultunk valahonnan valamilyen készülékkel.
Mindannyian a "legjobbat "szeretnénk
Van pár eredeti is és pár klonom is,de van olyan eredeti amit elraktam mert nem adja azt az ízt amit mindenki hypolt.

9 kedvelés

Nehéz ebben állást foglalni hogy hogy lenne jó de a magam részéről csak azt tudom én egész nap elnézegettem a különböző modokat tankokat egyébb vape dolgokat bár kié is az és nem érdekel mennyibe kerül…csak szeretem nézegetni és beszélni róla.

5 kedvelés

A forrasztás a leg kevesebb… :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Örülök hogy tekerni tudok​:joy:
Széppé ,és használhatóbbá varázsolod őket ez tény :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 kedvelés

Hát igen squonk modom nekem is van mindig egy itthon nem tudok megleni úgy hogy ne legyen egy darab ha véletlen tönkre vágom veszem is a másikat, squonkolni egy külön kategória ami nagyon elven hanyagolva…szerintem

4 kedvelés

Így is kéne lennie, de sajna nem mindenkinél működik! És Kinga sajna irigyek vagyunk! A magyarnál nincs irigyebb szerintem a vén kontinensen!

5 kedvelés

Így van ! És szerintem a legegyszerűbb vapelési technika ! Nem kell borzolni nem kell ritkítani , sőt… :slight_smile:

2 kedvelés

Ezzel én is így vagyok. :smiling_face:

3 kedvelés

Ha megtalálom átküldöm a képet, de már 1500 körül leírta egy felfedező, hogy a magyar a saját felebarátját is képes hátba döfni. Igen, irigy nép a magyar. De mi vagyunk a kivétel. :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Tudnék mesélni:a leg rosszabb magyarokkal külföldön egy csapatba dolgozni és lakni…Férfi ember is tud zokogni.

6 kedvelés

Én RDA-ba is gondosan belehajtogatom a megborzolt vattavégeket. :grin:

Pedig a nagyobb puffer pont nem azt kívánja ! :blush:

Nekem mondod! Járom Európát évek óta,sehol nem élnék máshol mind itt! De ezért is ezt a kis hibánkat el lehet nézni! :grin: :grin: :grin:

3 kedvelés

Mert nem squonk-olok, csak RDA - zok, de már RDA-m sincs. De a slukkszám miatt számomra így megfelelt. :slightly_smiling_face:

Ezidáig az rda kimaradt nálam,de még késztetést sem érzek iránta :joy::joy::joy::joy:

3 kedvelés

Így van Kinga ! Nem vagyunk egyformák, és ez így jó mindenki úgy csinálja ahogyan neki jó és kész ! :wink: :blush: :hugs:

2 kedvelés

Abszolúte. :hugs::kissing_heart:

3 kedvelés

Izesebb tud lenni egy sima RTA-nál. Bár én sem sírom vissza egyiket se. Pedig volt pár elég egyedi darab belőlük. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Ahogyan Kinga írta a legízesebb kazánok bárki bármit mond ! :wink:

3 kedvelés

Nekem nem jöttek be annyira mint az rta bár van pár db. és használom néha.

3 kedvelés