A pazar ízvilágot ígérő SKYLINE-R Half Metal Tank Edition RTA-val kedveskednék magamnak.
De nem tudom hova tenni. Az eredeti eléggé zsebbe nyúlós alternatívája a klón , melyet többen megpróbáltak a kiadásokat mérsékelve, de érthető módon elhallgatva tapasztalatukat költöztetnék.
Itt szeretnék némi bíztatást remélni, hogy az eredeti hozza a beígérteket és érdemes azt a pluszt megfizetni.
Szia!
Nekem eredeti van,Nagyon nehezen szántam rá magam,hogy vegyek és jó nagyon minőségi,nem sírok az ára miatt.Az,hogy megérte-e ez relatív nekem igen nem csalódtam.
Ez sokmindentől függ ki gyárja.
Most fog az jönni hogy az eredetit is kínában gyártják.
Van akinek beválik a klón van akinek nem.
Van aki megengedheti magának van aki nem.
Egy másik posztban olvasom hogy itt 13 amott meg 4 mikor az eredeti meg 44 ! (Más rta ! )
Lehet én vagyok elfogult,de én inkább eredetit veszek,és úgy gondolom megbízhatóbbak ha jópár évre tervezek.
Ezzel kapcsolatban még egy gondolat. A mai eltorzult világban rendelek egy eredetit az ára is ezt tükrözi-megérkezik és hogyan lehetek biztos benne, hogy nem klón? Ha jól tudom a Kayfunok esetében van a gyári szám alapján ellenőrzésre lehetőség, de a többi gyártónál? Hogyan bizonyosodhatok meg róla?
Itt is vannak számok…biztos csak abban lehetsz amit a gyárból veszel illetve amiben ott a gyári szám.Kayfunál a talpba van így az a kis lemez eredeti ha valakitől veszed bizalom kérdése is.De azért látszik a mínőségen.
Kb annyi, hogy ami a QA teszten nem megy át, az a klón, ami átmegy az eredeti. Ránézésre, anyaghasználatara sokszor nem lehet megmondani a különbséget fém esetében, üvegben, pirexben viszont szokott nagy difi lenni. Illetve amikor szét kell szedni, meg össze kell rakni, na ott van a külöbség. Ízben nincs. Na meg ha senki sem veszi az eredetit nem lesz mit klónozni.
Egyébként érdemes klónt venni, mert olcsón ki tudod próbálni, ha nem jön be, akkor csak pár ezres, eladni is könnyű, egy 200 euros kazántól nehéz megszabadulni és sokat buksz rajta.