Amúgy jól működő Kayfun X alsó lukacskáin megjelenik a lé 15 - 20 percenként működés közben, mi lehet a baj ?
Szia Béla!
Szia !
Szia!
Klón, használtan vetted és mióta használod?
Klón az aliexpressről .
Szia Béla!
Az O gyűrűk rendben vannak? Nem szakadt,esetleg sérült valamelyik?
És mióta használod? Milyen írások alapján (nyilván nem a klón termékeket tesztelték) döntöttél a Kayfun X mellett. Megbántás nélkül sajnos, de még mindig ott tartunk, okosba, hogy Trabantot vezetve szeretnénk képet kapni arról, hogy milyen is lehet egy Merecedes-t vezetni és a csalódást követően kimondani az ítéletet : szar ez a Kayfun…
Nekem eredeti van soha ilyen problémám nem volt. Mondhatni nem tudtam elrontani a vattázást, vagy a PG-VG arányt csendesen, ízesen megfolyás nélkül hozta, amit a gyártó ígért.
Kicseréltem az o gyűrűket újratekertem újravattáztam , egyenlőre működik de biztonságosabb ha rendelek egy eredetit a jövőhónapi nyugdíjamból mert ugye 10 szer annyiba kerül mint a klón. Köszönöm a segitséget nem gondoltam volna hogy 3 ónap után o gyűrűket kell cserélni.
Csak idézni tudom magam és gondolataimat, amit már korábban megosztottam veletek.
„Nem lehetünk, olyan gazdagok, hogy megengedhető legyen az a luxus, hogy olcsó termékeket vásároljunk”
Henry Ford
Valami egyszerűbb kazánt válasz klónba a kayfun nem az..pl:Dvarw
@1958Dodo az én szerény véleményem az , hogy amennyiben a pénztárca nem engedi meg , vagy nagyon megérezné a kayfun vásárlását akkor kérj itt tanácsot az esetleges pénztárca barátabb lehetőségekröl.
Legmélyebb tisztelettel:
Kayfun V5 klón,(tudom nem az x) 2. gazdája vagyok, nem folyik, nem szörcsög, teszi a dolgát, semmi baj vele. Lehet, csak vattázási probléma az említett dolog.
Volt nálam kölcsön, eredeti Taifun: GTR, GX, GTV,Kayfun Prime és vannak tulajdonomban klónjaik, amik anyagukban/kidolgozásukban térnek el minimálisan az originaltól.
Mivel nem nagyon van rá keret,(nyugdíj, etc) leginkább a klónokat veszi az emberfia az original helyett, hogy megtapasztalja, amit lehet.
Mivel Mercedes klón nincsen(vagy van?), azt nem tudok venni.
Semmi gond a klón Kayfun-okkal szvsz.
Ebből ki indulva én elsönek kondezt mondtam volna…és igen a nincsből sajnos nehéz venni.
Apránként gyűjtögetés van, hol ennyit-hol annyit.
Van mindig főbb prioritást élvező dolog. Pénteken jön két ajtó, közel 200k Ft. Meg az ingyen munka itthon.
Ez így van nem mindig tudunk nem mindig lehet erre költeni.Nem kell ezért mást kellemetlen helyzetbe hozni mert az ővé klón.De szerintem a kayfun nehezen klónozható..
Azt a minőséget nem is lehet szvsz 1:1 arányban megcsinálni.
Amik vannak, inkább Kayfun style-nak mondanám, mint a 3fvape-en.

Na én ezért nem szeretek itthon dolgozni magamnak
Másnak valahogy mindíg jobb melózni
Én erre azt találtam ki valanit csinálok itthon és kitalálok egy árat és büszke vagyok magamra mennyit spóroltam.
Ravasz vagy, nagyon ravasz!
Már annyi házban jártam,csináltam a magamét 3 házamon hogy itthon beleuntam.
Mindíg látok jó dolgokat amit meg tudnék valósítani itthon,de……..