Kayfun x szivárog

Amúgy jól működő Kayfun X alsó lukacskáin megjelenik a lé 15 - 20 percenként működés közben, mi lehet a baj ?

2 kedvelés

Szia Béla! :thinking:

3 kedvelés

Szia !

2 kedvelés

Szia!

Klón, használtan vetted és mióta használod?

2 kedvelés

Klón az aliexpressről .

3 kedvelés

Szia Béla!
Az O gyűrűk rendben vannak? Nem szakadt,esetleg sérült valamelyik?

2 kedvelés

És mióta használod? Milyen írások alapján (nyilván nem a klón termékeket tesztelték) döntöttél a Kayfun X mellett. Megbántás nélkül sajnos, de még mindig ott tartunk, okosba, hogy Trabantot vezetve szeretnénk képet kapni arról, hogy milyen is lehet egy Merecedes-t vezetni és a csalódást követően kimondani az ítéletet : szar ez a Kayfun…

Nekem eredeti van soha ilyen problémám nem volt. Mondhatni nem tudtam elrontani a vattázást, vagy a PG-VG arányt csendesen, ízesen megfolyás nélkül hozta, amit a gyártó ígért.

3 kedvelés

Kicseréltem az o gyűrűket újratekertem újravattáztam , egyenlőre működik de biztonságosabb ha rendelek egy eredetit a jövőhónapi nyugdíjamból mert ugye 10 szer annyiba kerül mint a klón. Köszönöm a segitséget nem gondoltam volna hogy 3 ónap után o gyűrűket kell cserélni.

4 kedvelés

Csak idézni tudom magam és gondolataimat, amit már korábban megosztottam veletek.

„Nem lehetünk, olyan gazdagok, hogy megengedhető legyen az a luxus, hogy olcsó termékeket vásároljunk”

Henry Ford

4 kedvelés

Valami egyszerűbb kazánt válasz klónba a kayfun nem az..pl:Dvarw

6 kedvelés

@1958Dodo az én szerény véleményem az , hogy amennyiben a pénztárca nem engedi meg , vagy nagyon megérezné a kayfun vásárlását akkor kérj itt tanácsot az esetleges pénztárca barátabb lehetőségekröl.

4 kedvelés

Legmélyebb tisztelettel:
Kayfun V5 klón,(tudom nem az x) 2. gazdája vagyok, nem folyik, nem szörcsög, teszi a dolgát, semmi baj vele. Lehet, csak vattázási probléma az említett dolog.
Volt nálam kölcsön, eredeti Taifun: GTR, GX, GTV,Kayfun Prime és vannak tulajdonomban klónjaik, amik anyagukban/kidolgozásukban térnek el minimálisan az originaltól.
Mivel nem nagyon van rá keret,(nyugdíj, etc) leginkább a klónokat veszi az emberfia az original helyett, hogy megtapasztalja, amit lehet.
Mivel Mercedes klón nincsen(vagy van?), azt nem tudok venni.
Semmi gond a klón Kayfun-okkal szvsz.
:face_with_raised_eyebrow: :saluting_face:

5 kedvelés

Ebből ki indulva én elsönek kondezt mondtam volna…és igen a nincsből sajnos nehéz venni.

7 kedvelés

Apránként gyűjtögetés van, hol ennyit-hol annyit. :wink:
Van mindig főbb prioritást élvező dolog. Pénteken jön két ajtó, közel 200k Ft. Meg az ingyen munka itthon.

house stark winter is coming GIF

7 kedvelés

Ez így van nem mindig tudunk nem mindig lehet erre költeni.Nem kell ezért mást kellemetlen helyzetbe hozni mert az ővé klón.De szerintem a kayfun nehezen klónozható..

7 kedvelés

Azt a minőséget nem is lehet szvsz 1:1 arányban megcsinálni.
Amik vannak, inkább Kayfun style-nak mondanám, mint a 3fvape-en.

:wink:

6 kedvelés

Na én ezért nem szeretek itthon dolgozni magamnak :zany_face:

Másnak valahogy mindíg jobb melózni :grin:

7 kedvelés

Én erre azt találtam ki valanit csinálok itthon és kitalálok egy árat és büszke vagyok magamra mennyit spóroltam. :grinning_face:

8 kedvelés

Ravasz vagy, nagyon ravasz!

red fox GIF by Head Like an Orange

5 kedvelés

Már annyi házban jártam,csináltam a magamét 3 házamon hogy itthon beleuntam.

Mindíg látok jó dolgokat amit meg tudnék valósítani itthon,de……..:blush:

7 kedvelés