Melyik legyen?

én pont ilyen paraméterű tankot használok!..ami nálam azt jelenti, hogy mtl-ként szívva (nem teliszájjal bekapva a 810es drip tip-et) használom szűk levegőre állítva. Az én kazánom hozná az ízeket is ha élnék velük :slight_smile:

1 kedvelés

Értem csak nem láttál még piros kazánt kopni.
Szarul néz ki nagyon. Akkor vegyél egy ss-t aztán vadászol hozzá színes oringet.

Mehet. Én is vettem átszokásra. Hiba volt. Drága hiba.

Elnézést, de ezekre már 8 éve is füstbajnok és ízbajnok volt ráírva…

2 kedvelés

Fémes ízt akkor érzek, ha nincs leoxidálva a huzal. Egyébként @Janos_Groszeibl is jól mondja, nekem is van amalgám tömés pár fogamban és még az e-cigis pályafutásom legelején éreztem hasonlót, de már nem. Az égett íz meg attól is lehet, hogy @Phyllo túl hidegben tartózkodik jelenleg és megdermed a liquid. Vagy épp a vatta túl tömör a porlasztóban. Mindkét esetben nehezen szállítja a liquidet. Javaslom egy kicsit tűvel szúrkáld meg a vattát a porlasztón, hogy könnyebben bejusson a liquid. Remélem segít és elnézést, hogy késtem. :heart:

3 kedvelés

Akkor azokon is mindvégig pontatlanul volt írva. Attól hogy többen is így fogalmaznak még nem lesz helytálló. Az a baj, hogy az ilyen pontatlanság elfogadásától jutunk el pl a Hold sötét oldaláig…ahogy hallani a médiától a tudományos körökig. A Holdnak egyszerűen túloldala van és nem sötét…pl mikor innen nézve sarlója van akkor a túloldalon világos van.

Na, de mára/idénre befejezem a politikát és az egyéb Vaperinától eltérő témát :slight_smile:

Értem én és tudom is, hogy nem helyes, csak én olyan fajta vagyok aki nem rágódik azon amin nem tud változtatni. Ha lehetne átírnám gőzbajnokra és betiltanám a liquid levesnek vagy lekvárnak való csúfolását is. De nemtom megtenni, úgyhogy fejet kell hajtani, ez van. :slightly_smiling_face: Már nem vesztegetem az időmet oktalan bosszankodásra. :slightly_smiling_face:

U.i.: Nem véletlen írtam a A gőz tudománya cikk végére a helyesbítést a kondenz kifejezésről. :no_mouth:

6 kedvelés

De jó ez a cikked is. Még nem is olvastam, pedig azt hittem már kivégeztem a tudástárat.

na meg még a “LEKVID” is büntet :)…úgy rémlik gőzlérparaszt mondja így a yt videókban

2 kedvelés

Ez nem is létező szó… :roll_eyes:

Én felvállalom a levest. :joy:

2 kedvelés

Jól rémlik! Bárhogy is mondják, a lényeg, hogy mondják minél többen!

1 kedvelés

Én a lötyögét! :joy::joy::joy:

Na ezt még nem hallottam :sweat_smile:

Ez nekem is új. Bár hívta már valaki benzinnek is, mert ugyebár azzal működik… :joy: Már nem lepődök meg semmin. :joy:

Mert nem beszélsz hunglishul. :joy:

Én magyarból csak az “alap” nyelvet tudom. Szerencsére mindenki nyelvújító. :joy:

Megpróbálom akkor a tűs megoldást. Hideg itt abszolút nincs, sőt! 24 fok körül van szerintem, pedig aztán lejjebb van véve a radiátor, különben bikiniben kellene itthon lenni. :sweat_smile:

Akkor a vatta marad, kizárásos alapon.

Megszúrkáltam, töltöttem még rá kis löttyöt, hagyom állni kicsit, aztán próba. Utólag is köszönöm a tippet, ha nem tettem volna meg! :hugs: