én pont ilyen paraméterű tankot használok!..ami nálam azt jelenti, hogy mtl-ként szívva (nem teliszájjal bekapva a 810es drip tip-et) használom szűk levegőre állítva. Az én kazánom hozná az ízeket is ha élnék velük
Értem csak nem láttál még piros kazánt kopni.
Szarul néz ki nagyon. Akkor vegyél egy ss-t aztán vadászol hozzá színes oringet.
Mehet. Én is vettem átszokásra. Hiba volt. Drága hiba.
Elnézést, de ezekre már 8 éve is füstbajnok és ízbajnok volt ráírva…
Fémes ízt akkor érzek, ha nincs leoxidálva a huzal. Egyébként @Janos_Groszeibl is jól mondja, nekem is van amalgám tömés pár fogamban és még az e-cigis pályafutásom legelején éreztem hasonlót, de már nem. Az égett íz meg attól is lehet, hogy @Phyllo túl hidegben tartózkodik jelenleg és megdermed a liquid. Vagy épp a vatta túl tömör a porlasztóban. Mindkét esetben nehezen szállítja a liquidet. Javaslom egy kicsit tűvel szúrkáld meg a vattát a porlasztón, hogy könnyebben bejusson a liquid. Remélem segít és elnézést, hogy késtem.
Akkor azokon is mindvégig pontatlanul volt írva. Attól hogy többen is így fogalmaznak még nem lesz helytálló. Az a baj, hogy az ilyen pontatlanság elfogadásától jutunk el pl a Hold sötét oldaláig…ahogy hallani a médiától a tudományos körökig. A Holdnak egyszerűen túloldala van és nem sötét…pl mikor innen nézve sarlója van akkor a túloldalon világos van.
Na, de mára/idénre befejezem a politikát és az egyéb Vaperinától eltérő témát
Értem én és tudom is, hogy nem helyes, csak én olyan fajta vagyok aki nem rágódik azon amin nem tud változtatni. Ha lehetne átírnám gőzbajnokra és betiltanám a liquid levesnek vagy lekvárnak való csúfolását is. De nemtom megtenni, úgyhogy fejet kell hajtani, ez van. Már nem vesztegetem az időmet oktalan bosszankodásra.
U.i.: Nem véletlen írtam a A gőz tudománya cikk végére a helyesbítést a kondenz kifejezésről.
De jó ez a cikked is. Még nem is olvastam, pedig azt hittem már kivégeztem a tudástárat.
na meg még a “LEKVID” is büntet :)…úgy rémlik gőzlérparaszt mondja így a yt videókban
Ez nem is létező szó…
Én felvállalom a levest.
Jól rémlik! Bárhogy is mondják, a lényeg, hogy mondják minél többen!
Én a lötyögét!
Na ezt még nem hallottam
Ez nekem is új. Bár hívta már valaki benzinnek is, mert ugyebár azzal működik… Már nem lepődök meg semmin.
Mert nem beszélsz hunglishul.
Én magyarból csak az “alap” nyelvet tudom. Szerencsére mindenki nyelvújító.
Megpróbálom akkor a tűs megoldást. Hideg itt abszolút nincs, sőt! 24 fok körül van szerintem, pedig aztán lejjebb van véve a radiátor, különben bikiniben kellene itthon lenni.
Akkor a vatta marad, kizárásos alapon.
Megszúrkáltam, töltöttem még rá kis löttyöt, hagyom állni kicsit, aztán próba. Utólag is köszönöm a tippet, ha nem tettem volna meg!