Sziasztok, újra eszköz vásárláson gondolkodom. Az előző e-cigeratta egy kangertech subox mini volt, amíg el nem tűnt a tv-szerelő látogatásakor. Utána kimaradt néhány év de nagyon unom, hogy a cigaretta büdös és egyre rosszabb a minősége (még az eddigiekhez képest is). Mivel nem követtem így eléggé lemaradtam a témában, ezért tapasztalataitok és az alábbi szempontok alapján milyen eszközt ajánlanátok?
-ne legyen POD
-nem zavar ha vattázni kell
-elsősorban jó íz legyen
-ne legyen folyós
-usb-c töltés
-egy napot legalább bírjon, de nem gond ha tovább bírja
-viszonylag könnyen vissza lehessen rázódni vele a vape kultúrába
-nem zavar ha kicsit drágább, ameddig ez a minőségen is látszik
Köszönöm előre is a válaszokat!
Szia,
már csak egy dolgot nem írtál le, mennyi az annyi? Mert mi minden pénzt is el tudunk költeni.
Viszont ha már belecsapsz a lecsóba én nem ajánlanék usb-s töltést, kivehető akksik+külső töltő, egy jó mod és egy fasza rta és meg is érkeztél.
Illetve úgy számolj, hogy venned kell eszközöket az építéshez, ez nem drága, de mégis pénz, vatta, húzal, nikotinos lötyi, meg valami íz féle, meg ugye maga a vas.
Én sacra azt mondanám, hogy minimum 50k, az amiből ez jó minőségben kivitelezhető.
Hogyan kell becézni az Arisztotelészt?
Ez bizony így van!
Ennek tükrében a kérdés maximálisan helytálló!
35 vagy akörül alakulna a felső határ de ez csak a vasra vonatkozik, a fogyó eszköz az egyenlőre külön van
Magam sem tudom, amikor ez a fiók készült még viccesnek tűnt
Jólvanakkor, büntetésből Arszinak foglak hívni.
Na, szóval Arszi, nem vaskos az összeg, de azért ezzel már lehet kezdeni valamit, akkor mehet cserélhető akkus cucc? Mtl vagy dl? Téglatest vagy inkább cső szerű? Piros vagy lila? Esetleg fekete, fehér, szürke, ss?
Esetleg végiglapoznád ezt?
Akkor nem annyira kérdezz-felelek a dolog.
Mtl, inkább usb-vel tölthető, téglatest, egyszerű kinézet, szín: sötétebb árnyalatú. Megnéztem az oldalt, ha a kinézetre gondolsz, hogy melyik tetszik, akkor a nagy részét kosárba tudnám tenni
Ha beépített akksist szeretnél azt nem tudok ajánlani, mert nem használok olyat.
Miért jobb a cserélhető?
Azért mert cserélhető…lemerül,tönkre megy…stb.
Jaaa, mondjuk logikus. Akkor maradok a cserélhető akkus vonalon.
Jót akarunk hidd el…
Ha lemerül csak cseréled
Ha tönkremegy az akksi, nem kuka az egész
Tudod szívni, ha lemerül, mert kicseréled
Nem kell az usb-n tölteni, ami könnyen tönkremehet, a ki-be húzogatástól
https://djvape.co.uk/collections/vape-mods/products/vaporesso-luxe-ii-220w-box-mod
Azt hiszem ez tetszik, jól néz ki, dupla aksi, sok beállítási lehetőséget kínál. Ez a márka/típus mennyire megbízható?
Budget kínai cucc, semmi extra, nekem volt armour pro és swag 2 két színben, a swag nekem ledobta a színt itt-ott, az armour pronak meg szar volt már az eljén az akksi fedele. Egyébként meg sokan használják megelégedve, szóval ja, én kerülöm a márkát, de mások meg esküsznek rá.
És tényleg felesleges dupla akksis mod mtl-re, de ha ez tetszik, ez tetszik.
Melyik az a márka amelyektől érdemes vásárolni?
Jó kérdés, nehéz válasz.
Mondom ezt is veheted, csak nekem rossz tapasztalatom volt vele, hullámzó a minősége. De ez szerintem ebben az 30-70 euros sávban elmondható mindenkiről.
Szóval nagy csodák nincsenek, meg megfejtések szerintem ebből a pénzből, szóval ha rám hallgatsz, azt veszed, amelyik tetszik.
Annyi csak, hogy egy 30 cm széles modon elég bénán fog kinézni egy 22-es tank szerintem.
Azért is linkeltem be az oldalt, mert a modot könnyebb kiválasztani, ha nem az ultra dzsunka 20 dollárost veszed, akkor kb. mind jó lesz mtl-re.
Nekem most ambition mods akirából van 2, a többi meg high-end mod klónja.
Ja, meg van egy g-mod aviator, egy asmodus colossal, meg egy dovpo mvv II (ez inkább dl-re).
És még jön egy dovpo odin 100 (ez masszív kis dög) is, el is felejtettem.
Nekem van egy ilyenem
és baromi jónak érzem. Hosszútávú tapasztalatom nincs vele mert kicsit több mint egy hónapja használom csak. A fogása nagyon jó, érzetre és látványra minőségi. Viszont vannak itt évek óta vépelő profik óriási tapasztalattal és szívesen meg is osztják
Az első generációs Luxe-ot használom három éve, semmi problémám nem volt még vele, eléggé sokoldalú, a kijelzőn azért akad karc, de nem zavaró mértékben, körülbelül ennyi negatívuma van.
Csak annyi, hogy úgy válassz modot, hogy azért maradjon a tankra is 15-20k.
Ha esetleg melós modnak használnád,akkor ajánlanám az aegis solo-t. Az mindent is kibír,üzembiztos.