Melyik legyen?

Ennyiért nem fogok, az biztos. :sweat_smile: Később se valószínű, elsőre meg pláne. :rofl:

Viszont provarit nem lehet kapni danit meg még igen és akinél vannak működnek :smiling_face:és itt nem az adok veszek pénzhajhász dolgokra gondolok.

Na, ezek mondjuk odabacnak! :heart_eyes: Lehet rámegyek az epipára. :rofl:

1 kedvelés

10 év múlva szerintem is lesz még dani. A provari csődbe ment mert nem tudtak dizájnban és teljesítményben megújulni. A dicodes nem fog ilyen hibát elkövetni.

Az picit hosszabb lesz összegben :rofl::rofl::rofl:szépek,de nem kell​:grin:

:face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::heart_eyes:

D…L :joy:

Blablabla

Tessék, Robi elmeséli neked hány vesébe kerül egy ilyen szett. :grin:

1 kedvelés

Van abban valami sexy mikor egy csaj egy ekkora kéményre rácuppan :joy::slightly_smiling_face:

Én próbáltam egyszer bekapni, nem ment. :man_shrugging:t4: :joy:

Nem csak…
http://www.vandyvape.com/shows/8/38.html

1 kedvelés

Amatőr. :roll_eyes::rofl::rofl::rofl:

1 kedvelés

Attól hogy le tudod szűkíteni nem lesz mtl kazán.
Inkább szűk dl, de sose lesz egy ekkora kazántérnek annyira sűrű gőze.

Amúgy szép :blush:

Az a baj ezekkel a két lovat egy seggel cuccokkal, hogy az nem szokott menni általában, legalább is ízben elmaradnak egy klasszik mtl tanktól. De most csak okoskodok, nem volt ilyenem.

Mtlre 3mm-es afc méretet ír, khmm, az nem mtl, a klasszik az inkább 2mm, 1,5mm, 1mm, ez inkább szűk dl.

1 kedvelés

Igaz lehet… Csak hirtelen szerelem volt. :rofl: Amúgy eddig tényleg nem láttam ennél szebbet. :face_with_peeking_eye: Kinek mi. Annyira tipikus egyébként, hogy amire azt mondom, hogy “uuuuubammeg”, az biztos, hogy nem nekem való. Fck dl. :roll_eyes:

1 kedvelés

Azt nem tudhatod, ki kell próbálni. :+1:t4:

Ha be tudod kapni, már fél siker. :joy:

Próbáltál már dlt? :thinking:

Tudom hogy tetszeni is kell…de én azt tapasztalom hogy ami rohadtul csiriviri színes ebben a világban az bizony nagyon gagyi is.
Vannak gyártók akik a kinézetre mennek rá és vannak akik a minőségre.

2 kedvelés

Sokak mellett ez sem, mert a dl az nem téma nálam. Bizonyára kismilliószor fognak még így pofán vágni. - Uuuuuuba… ja, mégsem, megen egy dl. :expressionless::rofl:

Próbáltam… :nauseated_face: Nem is értem egyébként, hogy aki előtte dohányzott, annak hogy mehet a dl. :thinking:

Bea, nekem csak a színe tetszik. Mondjuk semmi extra, mert a sárga, vagy az áttetsző helyett egy piros van. Ez a kombó mindig bejött. Bizonyos esetekben lehet, hogy közönséges, mert ráhúzták ezt a jelzőt, de itt nem feltétlenül.