Ennyiért nem fogok, az biztos. Később se valószínű, elsőre meg pláne.
Viszont provarit nem lehet kapni danit meg még igen és akinél vannak működnek és itt nem az adok veszek pénzhajhász dolgokra gondolok.
10 év múlva szerintem is lesz még dani. A provari csődbe ment mert nem tudtak dizájnban és teljesítményben megújulni. A dicodes nem fog ilyen hibát elkövetni.
Az picit hosszabb lesz összegben szépek,de nem kell
D…L
Blablabla
Tessék, Robi elmeséli neked hány vesébe kerül egy ilyen szett.
Van abban valami sexy mikor egy csaj egy ekkora kéményre rácuppan
Én próbáltam egyszer bekapni, nem ment.
Nem csak…
http://www.vandyvape.com/shows/8/38.html
Amatőr.
Attól hogy le tudod szűkíteni nem lesz mtl kazán.
Inkább szűk dl, de sose lesz egy ekkora kazántérnek annyira sűrű gőze.
Amúgy szép
Az a baj ezekkel a két lovat egy seggel cuccokkal, hogy az nem szokott menni általában, legalább is ízben elmaradnak egy klasszik mtl tanktól. De most csak okoskodok, nem volt ilyenem.
Mtlre 3mm-es afc méretet ír, khmm, az nem mtl, a klasszik az inkább 2mm, 1,5mm, 1mm, ez inkább szűk dl.
Igaz lehet… Csak hirtelen szerelem volt. Amúgy eddig tényleg nem láttam ennél szebbet. Kinek mi. Annyira tipikus egyébként, hogy amire azt mondom, hogy “uuuuubammeg”, az biztos, hogy nem nekem való. Fck dl.
Azt nem tudhatod, ki kell próbálni.
Ha be tudod kapni, már fél siker.
Próbáltál már dlt?
Tudom hogy tetszeni is kell…de én azt tapasztalom hogy ami rohadtul csiriviri színes ebben a világban az bizony nagyon gagyi is.
Vannak gyártók akik a kinézetre mennek rá és vannak akik a minőségre.
Sokak mellett ez sem, mert a dl az nem téma nálam. Bizonyára kismilliószor fognak még így pofán vágni. - Uuuuuuba… ja, mégsem, megen egy dl.
Próbáltam… Nem is értem egyébként, hogy aki előtte dohányzott, annak hogy mehet a dl.
Bea, nekem csak a színe tetszik. Mondjuk semmi extra, mert a sárga, vagy az áttetsző helyett egy piros van. Ez a kombó mindig bejött. Bizonyos esetekben lehet, hogy közönséges, mert ráhúzták ezt a jelzőt, de itt nem feltétlenül.