Pár hónapja álltam át ecigire sima cigiről nem volt rossz döntés! Most egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.
Az MTL típusú készülékeket preferálom van 2 db egy Elbar 1000 pod ez liquidel tölthető nem az eldobhatós, illetve van egy Joyetech exceed grip pod Pro-m.
Szeretnék egy komolyabb készüléket, de mindenképp olyat amiben időnként csak porlasztót, esetleg patront kell cserélni. 50/50 alaplé és 6-os nikotin tartalommal töltöm a gépeket ha ez számít a készülék szempontjából valamit.
Szerintem a következő szint egy 510-es mod, cserélhető akksival és rá egy tank. De nem tudom lenne e előrelépés ízben a podhoz képest, ennyire nem vagyok update a porlasztós tankokban.
A tankot nem ismerem, szerintem rosszabb nem lesz…viszont a mod jó választás és ha később tovább lépnél építős kazánok felé, akkor a mod jó lesz hozzá.
Annyi csak, hogy a swag kupakjának elég kényes a festése, ne dobáld.
Még 2 darab 18650-es akksi kell neked meg egy töltő.
Még azt nem tudom, hogy a gtx tank bubis palásttal elfér-e a swag 2 akksikupakja mellett.
Na látod ez egy nagyon jó kérdés, és eddig észre sem vettem, megpróbálok utána keresni a neten hátha valaki kombózta már ezt a kettőt
A másik amit nem értek, hogy ha én most veszek 2 db aksit, meg aksi tölttőt, akkor mindig az aksikat cserélgetem? Tehát a készüléket már nem is tudom feltenni töltőre? Vagy mind kettő működik?
Fel tudod rakni, de minek? Ezek a boardok nem töltésre vannak kialakítva, nem bírják a strapát, meg az usb se, de ha épp kell, akkor nyugodtan felrakhatod, nem lesz semmi baja. Ráadásul az akksi is melegszik töltés közben, a modban nem fog tudni szellőzni rendesen, szóval én rendszert nem csinálnék belőle, mert a mod korai halálát okozhatja.
Nagyon köszönöm srácok a válaszaitokat, sokat segítettetek! Most már csak egy tankot kell keresnem ami kompatibilis a készülékkel, és nem fröcsög, folyik
Fröcsögés, folyás ellen jó lehet ha 60-40 vagy akár 70-30-as alapot használsz (VG többletest), főleg melegben, télen meg vissza lehet állni egyensúlyra.
Olvass vissza itt a @Vaperina -án, sokan használták kezdő szettnek a gtx-et, nem mondom, hogy világmegváltó, de kezdésnek nem rossz…esetleg még az innokin tankjait nézd meg (zenith, zlide, aspire nautilus).