Márkafüggetlen RTA kibeszélő!

Akkor nálam is :joy: de én csak a tankokat “ásom” el :joy:
Mondjuk nincs is kertem :thinking:

Valami szobanövényed csak van​:thinking:

Na de azokba a tankokon kívül más nem is nagyon férne :blush:

Ha lehetne még kapni…nekem még mindig ez maradt a top, pedig próbálok ki néha ezt-azt :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Balkon láda abba is jó lesz. :rofl:

23 bejegyzést új témára osztott fel: Geekvape L200 hiba, és modajánló

Én egyszer 8 tankot megépítettem egyszerre, ugyanazzal a levessel mindegyiket, meglepő modon nüasznyi különbségek jöttek ki ízben, mondjuk a dvarw kibukott, hogy szar. :sweat_smile:

Viszont gőzképzésben, th-ban, feelingben voltak nagy difik. Itt mondjuk kijött, hogy jó a dvarw. :sweat_smile:

1 kedvelés

Nem beszéllek le róla! Ár-értékben jó de sajna a készletedet nagyban ismerve porfogó. Pl. ha ebben a kategóriában mozognék a Bishopot fiók mélyére rakná! Pedig ebben a kategóriában szerintem eddig az volt a csúcs! Most várom a Bishop 2. Remélem 2-3 hétig azt is tudom kergetni.

4 kedvelés

Viszont olcsó…mindig az jön szembe velem, hogy a highenden kívül is van élet, hát most kiderítem, még egy roulettet is veszek, mert az is le van akciózva olcsóra. Meg egyébként is unom, hogy 50k-t adjak egy rta-ért.

4 kedvelés

De azért vannak objektív szempontok is, ilyen például az építhetőség, anyagminőség, szerelhetőség. A brüncit 10-ből 8 ember kukázza, egyszerűen 2024-ben ez nem egy jó vétel.

3 kedvelés

Ugyan így vagyok. Örülök, hogy van lehetőségem tesztelgetni ezeket az eszközöket. És a mai napig tartom amit mondtam alsó-közép kategória között hatalmas a különbség de viszont 50k fölötti felső sorban (4-5) pálcás kazánok pénzkidobás! Csak a nevet fizeted meg semmi mást! Egyedül a gyűjtők akiknek megérheti belefektetni. Aki azért veszi mint én is meg a többség, hogy hátha tud valamit amit más nem annak sajna hatalmas csalódás és bukovári!

4 kedvelés

Nekem pont emiatt szimpatikus a Brunhilde, napi vattázáshoz elég egyszerűnek tűnik. Topcap le, vatta ki-be és mehet, mint egy rda. Aztán lehet rosszul látom, majd kiderül. :smiley: Aromamizer nekem ilyen szempontból már túl szenvedős kokszolós leveshez, ha könnyebb lenne szétszedni/vattázni nekem elég lenne ebből 3db, és meglennék, mert ízre/levegőzésre tökéletes… :slight_smile:

2 kedvelés

Én is így vagyok vele, nem vagyok gyűjtő, amit nem használok az megy. 130 eur felettt már nálam is rezeg a léc, byka v10-et sem vettem meg ennyiért, mert pont semmivel sem ad többet, mint eddig, csak egy újabb rókabör. Ennek az árából meg veszeg 3 tankot, amiket ha eladok nem bukok 20k-t, mint például a kajmánok esetében.

3 kedvelés

Hiába egyszerű ha nem lesz íze, dryhitel vagy folyik. Ha ezeket nem ugorja meg hiába könnyű vattát cserélni.

2 kedvelés

Egyébként ha már ajánlott dolgok. A Pico-t mindenki szokta ajánlani… Létezik, hogy borzalmas az akksikezelésük? Pico 2-t használtam a Tomahawk előtt, nagyonmax 1,5 napot bírt a 3000mAh Samsung 30Q. Most a Tomahawk ugyanannyi használat mellett 3 nap ugyanazzal az akksival. Lehet ekkora különbség a 2 mod között?

Simán lehet, a pico nem szent grál, egy olcsó belépő modell, amiért már érdemes pénzt adni.

4 kedvelés

Így ám! Egy a bánatom! Danik helyett nem találok alternatívát. Míg tankokból Dunát lehet rekeszteni addig a modok nem tartanak sehá se! :grin:

3 kedvelés

Nekem még kell egy fekete és narancs dani, meg lehet megveszem a fekete taifun box prot, (szóljál ha látsz facén :grin: ) aztán már nem kell más.

Igazából arra jöttem rá, hogy a dani mini annyira perfect, hogy nincs hovatovább.

5 kedvelés

Jelzek ha látok. Néha látok de nem olyan helyről ahonnan érdemes beszerezni! Ezt is nagyon nehéz kifogni! És itt látszik mennyire kevesen vagyunk vaperek!

4 kedvelés

Igen igen, kinek mi így van, az az igazság sosem volt késztetésem rá, hogy Brüncit vegyek, egyszer azért mert bűn ronda :laughing:, másszor meg azért, mert nem akarok miatta Xanax-on élni :sweat_smile:, de viccet félre téve By-Ka SE,V9,V10 ezek be eddig még nem csalódtam, nálam már csak ezek peregnek @Paska!

6 kedvelés