Akkor nálam is de én csak a tankokat “ásom” el
Mondjuk nincs is kertem
Valami szobanövényed csak van
Na de azokba a tankokon kívül más nem is nagyon férne
Balkon láda abba is jó lesz.
23 bejegyzést új témára osztott fel: Geekvape L200 hiba, és modajánló
Én egyszer 8 tankot megépítettem egyszerre, ugyanazzal a levessel mindegyiket, meglepő modon nüasznyi különbségek jöttek ki ízben, mondjuk a dvarw kibukott, hogy szar.
Viszont gőzképzésben, th-ban, feelingben voltak nagy difik. Itt mondjuk kijött, hogy jó a dvarw.
Nem beszéllek le róla! Ár-értékben jó de sajna a készletedet nagyban ismerve porfogó. Pl. ha ebben a kategóriában mozognék a Bishopot fiók mélyére rakná! Pedig ebben a kategóriában szerintem eddig az volt a csúcs! Most várom a Bishop 2. Remélem 2-3 hétig azt is tudom kergetni.
Viszont olcsó…mindig az jön szembe velem, hogy a highenden kívül is van élet, hát most kiderítem, még egy roulettet is veszek, mert az is le van akciózva olcsóra. Meg egyébként is unom, hogy 50k-t adjak egy rta-ért.
De azért vannak objektív szempontok is, ilyen például az építhetőség, anyagminőség, szerelhetőség. A brüncit 10-ből 8 ember kukázza, egyszerűen 2024-ben ez nem egy jó vétel.
Ugyan így vagyok. Örülök, hogy van lehetőségem tesztelgetni ezeket az eszközöket. És a mai napig tartom amit mondtam alsó-közép kategória között hatalmas a különbség de viszont 50k fölötti felső sorban (4-5) pálcás kazánok pénzkidobás! Csak a nevet fizeted meg semmi mást! Egyedül a gyűjtők akiknek megérheti belefektetni. Aki azért veszi mint én is meg a többség, hogy hátha tud valamit amit más nem annak sajna hatalmas csalódás és bukovári!
Nekem pont emiatt szimpatikus a Brunhilde, napi vattázáshoz elég egyszerűnek tűnik. Topcap le, vatta ki-be és mehet, mint egy rda. Aztán lehet rosszul látom, majd kiderül. Aromamizer nekem ilyen szempontból már túl szenvedős kokszolós leveshez, ha könnyebb lenne szétszedni/vattázni nekem elég lenne ebből 3db, és meglennék, mert ízre/levegőzésre tökéletes…
Én is így vagyok vele, nem vagyok gyűjtő, amit nem használok az megy. 130 eur felettt már nálam is rezeg a léc, byka v10-et sem vettem meg ennyiért, mert pont semmivel sem ad többet, mint eddig, csak egy újabb rókabör. Ennek az árából meg veszeg 3 tankot, amiket ha eladok nem bukok 20k-t, mint például a kajmánok esetében.
Hiába egyszerű ha nem lesz íze, dryhitel vagy folyik. Ha ezeket nem ugorja meg hiába könnyű vattát cserélni.
Egyébként ha már ajánlott dolgok. A Pico-t mindenki szokta ajánlani… Létezik, hogy borzalmas az akksikezelésük? Pico 2-t használtam a Tomahawk előtt, nagyonmax 1,5 napot bírt a 3000mAh Samsung 30Q. Most a Tomahawk ugyanannyi használat mellett 3 nap ugyanazzal az akksival. Lehet ekkora különbség a 2 mod között?
Simán lehet, a pico nem szent grál, egy olcsó belépő modell, amiért már érdemes pénzt adni.
Így ám! Egy a bánatom! Danik helyett nem találok alternatívát. Míg tankokból Dunát lehet rekeszteni addig a modok nem tartanak sehá se!
Nekem még kell egy fekete és narancs dani, meg lehet megveszem a fekete taifun box prot, (szóljál ha látsz facén ) aztán már nem kell más.
Igazából arra jöttem rá, hogy a dani mini annyira perfect, hogy nincs hovatovább.
Jelzek ha látok. Néha látok de nem olyan helyről ahonnan érdemes beszerezni! Ezt is nagyon nehéz kifogni! És itt látszik mennyire kevesen vagyunk vaperek!
Igen igen, kinek mi így van, az az igazság sosem volt késztetésem rá, hogy Brüncit vegyek, egyszer azért mert bűn ronda , másszor meg azért, mert nem akarok miatta Xanax-on élni , de viccet félre téve By-Ka SE,V9,V10 ezek be eddig még nem csalódtam, nálam már csak ezek peregnek @Paska!