Márkafüggetlen RTA kibeszélő!

Ez a valóság. Nincs helyette olcsóbb megbízható minőség. Az a baj már számolgattam , hogy kiváltanám. Pico- Pipelin Pico+bőr tok. És ott vagy hogy 45-50k mire Szabi csinál hozzá 2 szép kis kupakot bőven 50 felett vagy. Hát nem egy működő alternatíva Dicodes helyett. DNA meg már minden szarhoz is ad deszkát így az a hajó se visz már sehova!

4 kedvelés

Én még az artin agyaltam sokat, de azért nem veszem meg 130k-ért, hogy kivágjam belőle a dnat és 30k-ért tegyek bele dicodest. Még a limelight van, ami tetszik, de ránézésre a tartosságával vannak fennratásaim. Azt ki is fújt a dolog nálam, ami szóba jöhet. Boro nem érdekel, dicodes meg elment ebbe a miniatűr írányba.

5 kedvelés

Egy V9-em van tökéletes. De annyira nem vett meg, hogy beszerezzek belőle még egyet. Ráadásul csak 1pipám van. Sajna sima modon, nekem nem azt hozza amit hoz pipán. A V10-ben meg nem látom a nagy áttörést ami miatt be kéne szereznem.

4 kedvelés

Lime fa le esik törik a műanyag vagy pom vagy mi az bírja… :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Nem karcolódik? Attól agyfaszt kapnék, ha tele van mikró karccal ennyiért…

2 kedvelés

Sima használatban nem bár én gyötröm a kertben de nem karcos…

4 kedvelés

7 kedvelés

Ezért mondom, én is kinek mi, látod nálam a Dwarv v1 is ment, nekem csak az a meglátásom, hogy kezdő ne kezdjen egy szívatós dologgal szerintem, de mindenki azt csinál, vesz amit akar! :wave:

4 kedvelés

Nálam az Arti ebben a felállásban max.50k érne. Az lenne a reális. Helyén kell kezelni azt a 30-50 eurós DNA60 chipet. Szóval ha egy Jac Vapour 30-40k be lehet szerezni akkor az Artin mi a 130K?

2 kedvelés

Azóta is jó helyen van az a V1! :grin: Egyedül a K hiányzik de max. azért fogok egyet venni, hogy teljes legyen a készlet! De az teljesen nem érdekel, ráadásul az értéket sem látom benne!

2 kedvelés

A narancs nálam is tervbe van, de SBS, de szorosan mögötte a Fakirs Mods - ILLUSIA-D MOD, és a Elcigart Mods - PRISMA DNA75C V1.2 kullog!? :thinking:

2 kedvelés

Limelight mellett az az egyetlen, hogy választhatod dikóddal. De a Szerbek is el vannak tájolva árazásban. Meg látok egy Limelight modot mindíg Bujtor film jut eszembe " arra úsz fiam"

2 kedvelés

Nekem már nincs meg a clone, elajándékoztam a testvéremnek, de a V9+ eredetin rajta vagyok, ha az SE, V10 már meg van, akkor az is kell! :wink:
Ha az megvan, már nem veszek semmit :rofl:, csak valamelyik modot!? :wave:

3 kedvelés

Elcigartot nem ajánlom, nem ér annyit.

3 kedvelés

7-8-6… :rofl:

Nem nem, de ne kérdezd miért, mert nem és kész! :thinking: :sweat_smile:

Most látom, hogy belépett egy új versenyző, az Elcigart helyett, ha azt mondod, hogy ne! :eyes:
El is vonulok gondolkozni, mert minek nekünk ellenség, ha ilyen barátaink vannak?! :hugs: :sweat_smile:

Ez a tagadás fázis, én is átestem rajta. :sweat_smile:

Mi azért vagyunk, hogy segítsünk. :rofl:

Na majd én :grin:akkor is megmutatom milyen fsza. :joy::joy::joy: