Ez a valóság. Nincs helyette olcsóbb megbízható minőség. Az a baj már számolgattam , hogy kiváltanám. Pico- Pipelin Pico+bőr tok. És ott vagy hogy 45-50k mire Szabi csinál hozzá 2 szép kis kupakot bőven 50 felett vagy. Hát nem egy működő alternatíva Dicodes helyett. DNA meg már minden szarhoz is ad deszkát így az a hajó se visz már sehova!
Én még az artin agyaltam sokat, de azért nem veszem meg 130k-ért, hogy kivágjam belőle a dnat és 30k-ért tegyek bele dicodest. Még a limelight van, ami tetszik, de ránézésre a tartosságával vannak fennratásaim. Azt ki is fújt a dolog nálam, ami szóba jöhet. Boro nem érdekel, dicodes meg elment ebbe a miniatűr írányba.
Egy V9-em van tökéletes. De annyira nem vett meg, hogy beszerezzek belőle még egyet. Ráadásul csak 1pipám van. Sajna sima modon, nekem nem azt hozza amit hoz pipán. A V10-ben meg nem látom a nagy áttörést ami miatt be kéne szereznem.
Lime fa le esik törik a műanyag vagy pom vagy mi az bírja…
Nem karcolódik? Attól agyfaszt kapnék, ha tele van mikró karccal ennyiért…
Sima használatban nem bár én gyötröm a kertben de nem karcos…
Ezért mondom, én is kinek mi, látod nálam a Dwarv v1 is ment, nekem csak az a meglátásom, hogy kezdő ne kezdjen egy szívatós dologgal szerintem, de mindenki azt csinál, vesz amit akar!
Nálam az Arti ebben a felállásban max.50k érne. Az lenne a reális. Helyén kell kezelni azt a 30-50 eurós DNA60 chipet. Szóval ha egy Jac Vapour 30-40k be lehet szerezni akkor az Artin mi a 130K?
Azóta is jó helyen van az a V1! Egyedül a K hiányzik de max. azért fogok egyet venni, hogy teljes legyen a készlet! De az teljesen nem érdekel, ráadásul az értéket sem látom benne!
A narancs nálam is tervbe van, de SBS, de szorosan mögötte a Fakirs Mods - ILLUSIA-D MOD, és a Elcigart Mods - PRISMA DNA75C V1.2 kullog!?
Limelight mellett az az egyetlen, hogy választhatod dikóddal. De a Szerbek is el vannak tájolva árazásban. Meg látok egy Limelight modot mindíg Bujtor film jut eszembe " arra úsz fiam"
Nekem már nincs meg a clone, elajándékoztam a testvéremnek, de a V9+ eredetin rajta vagyok, ha az SE, V10 már meg van, akkor az is kell!
Ha az megvan, már nem veszek semmit , csak valamelyik modot!?
Elcigartot nem ajánlom, nem ér annyit.
7-8-6…
Nem nem, de ne kérdezd miért, mert nem és kész!
Most látom, hogy belépett egy új versenyző, az Elcigart helyett, ha azt mondod, hogy ne!
El is vonulok gondolkozni, mert minek nekünk ellenség, ha ilyen barátaink vannak?!
Ez a tagadás fázis, én is átestem rajta.
Mi azért vagyunk, hogy segítsünk.
Na majd én akkor is megmutatom milyen fsza.