Sziasztok!
Jelenleg van egy dvarw mtl fl rta-m.
Szeretnék még egy építős mtl tankot vásárolni, de most valami mást.
Legyen egyszerű, nagyszerű, és gyönyörű.
Mit tudnátok ajánlani? Van esetleg a dvarwnál jobb? Ami még ennél is finomabb gyümölcsös ízeket tud produkálni?
Jó tényleg pici. De építeni egyszerű. Mondjuk nekem mind az. Ízben egyik legjobb szerintem. Minőségi darab,és nem csúnya abszolút. Nekem össz-vissz a gyári drip tipje nem bejövős. Nem rossz ,csak valahogy nehezen szoktam meg. De azért nem cseréltem!
Szia! Ha csak gyümis ízeket használsz akkor tök fölös nagy értékű RTA- ba befektetni. Dohány ill. desszert ízekhez érdemes kísérletezni hátha valamelyik RTA jobban adja mint a másik de gyüminél semmi értelme.
Egyébként elég sok tank van most fenn aprón, ott van rögtön az enyém De ott van @Elek_Segits bersekerje, hátha eladja soloban, van fennt pioneer, az is jó lehet, ott ez enyém, aspire neeko. Ott van @Zoli76 arany b3, meg van fennt egy tauren pro is, azt nem ismerem, dl verzió volt, a minőségével nem volt gond, szóval akár itt is lehet kifogni ezt-azt.
Bár mindegyikkel lehet szívni egy bájkához képest.
Ha abból indulok ki, hogy nemrég tudtam meg, hogy mem 1-2 csepp lime+kaktusz aromakoncentrátumot adtam mindig egy tank alapléhez nyár eleje óta hanem sima liquidet és így is bőven ízes volt, sőőőt…akkor az Ammit MTLRTA szerintem ott kell legyen a dobogón Jól van na, nem gondoltam, hogy 20 juróért AKCIÓSAN nem aromakoncentrátumot adott a kumulus …bár az 50ml némi gyanúra adhatott volna okot.
Egyébként még most is van belőle 10ml…sok kicsi sokra megy az Ammit-tal