Téma folytatása: nagy akciók.
SzĂłval porlasztĂłs vs rta
Nálam jobban senki nem.tartott az épitős tankoktól.
Aztán amikor hetente dobáltam ki a porlasztót, eleggé bosszantott a dolog.
Beléptem egy kifejezetten csajoknak szóló vaperes csoportba, és ott egy angyal nagyon nagy segitségemre volt.
Tulajdonképpen az egész csoport, aki odatévedt a posztomhoz segitett, tippelgetett, biztatott. De volt valaki, aki energiát és türelmet nem sajnálva szépen bevezetett az rta-k vilagába, és először bepróbáltam a készre gyártott tekerést. Bizony-bizony meg sem közelitette a porlasztós kiadásokat, viszont izben überelte!
Azóta nincs porlasztós tankom, épithető viszont 6.
Már tekerek… Igaz,még nem túl szépen, de alakulgat.
Szóval köszönöm szépen @Vaperina_Kinga azt a sok segitséget, amit Tőled kaptam anno és kapok a mai napig is.
Ezt a Drag-ot máskor néztem,majd rájöttem,hogy dl​
Azért nem ennyire egyszerű a dolog, mtl is lehet, ha annak szeretnéd használni, persze bizonyos korlátok/keretek között. Erről majd később még lesz szó egy kicsit más formában, ha minden jól megy.
Tényleeeg Ilyesmi nekem nem jut eszembe,mert nem tudom mit mivel lehet összerakni De jobb mint a gtx-em?És ebbe is lehet porit venni?Elolvastam,de már nem emlékszem Vacsi van,most nem akarom újra megnézni.(de úgy emlékszem porlasztós )
Azt, hogy jobb, nem mernĂ©m kijelenteni, mert az ĂzlĂ©sĂĽnk, a szokásaink mások… Miután szinte kizárĂłlag MTL vonalon pattogok, Ăgy nekem kellemes meglepi volt, amikor a Kölyök kinyitotta a dobozt Ă©s benne hevert az ehhez valĂł podfej. Tudja adni az Ă©lmĂ©nyt, gond az Ăzekkel sem volt. A jelenlegi árak mellett szerintem nem rossz választás a szett, ha az egyszerűsĂ©gre szavazol, ráadásul kĂ©t eszköz kerĂĽl a birtokodba. A Voopoo PnP porlasztĂłk helyĂ©re Wotofo porik is kerĂĽlhetnek, ami mĂ©g “szimpibbé” teheti a dolgot…
Számomra a Drag MTL podfejjel nem volt jobb, mint a GTX. De nem is vártam tőle ezt. PnP porlasztó 0,8 ohmos kapható hozzá azt hiszem. Bocs, ha van már nagyobb ellenállással is, de egy ideje a poripiac nincs igazán szem előtt.
Köszönöm Akkor lehet jobban járok,ha maradok annál,hogy majd egyszer egy másik gtx-et veszek​
Még egy kis idő és nem a GTX-en fogsz gondolkozni! Ez szinte tuti… De nem veszem el oldalunk Nostredamusának kenyerét…
Ha a tekerésre gondolsz,…kizárt​
Ki itt Nostredamus?
Ne hidd én is ezt mondtam…
Azt majd meglátjuk! Én úgy látom, és gondolom, hogy fel éven belül tekerős tankkal fogsz futkosni! Nem olyan bonyolult, mint gondolnád!
Aztán amiket használsz, 80%-a tekerős. Jól tudom?
100 %
Az összes
Én biztos vagyok benne​Nem akarom csinálni.Keverni sem nagyon.Vettem megint kĂ©sz Dinner liquideket is.Amiket Ă©n csináltam,nem Ă©rzem.Azt sem amit 20%-ba kevertem.A kĂ©sznek legalább Ă©rzek valami Ă©des Ăzt​
Tehát te vagy Nostredamus?
Nem, nem vagyok az, de a hozzáállásod, a kitartásod, Ă©s az eddig megismert felfogásod alapján Ăşgy gondolom, hogy nem fogsz megállni a porlasztĂłs tankok világánál. Ismerve ezt a közössĂ©get, Ăşgyis minden segĂtsĂ©get meg kapsz, Ă©s Ă©lsz is vele, ami mindannyiunk számára nagy öröm!
SzĂłval ezĂ©rt gondolom Ăşgy, ahogy Ărtam.
Van készre gyártott tekerés?Az olyan,mintha te csináltad volna?Meglátszik,hogy nem érdekel a tekerés,ezért azt hittem,hogy csak olyan tekerés van amit te csinálsz meg a porlasztó
Van bizony