Sziasztok!
Ez a korábbi, Byka, és egyéb tankok kibeszélő folytatása. Follyon hát a szó, a hőn imádott darabokról!
Sziasztok!
Ez a korábbi, Byka, és egyéb tankok kibeszélő folytatása. Follyon hát a szó, a hőn imádott darabokról!
És milyen???Mikor kerül aukcióra?Kostólnám…
Egy szó: könnyed! Ebből élmény vapelni. Hűvös, vastag gőz, és nagyon finom íz jellemzi. A sok vattát nem szereti. Egyszerűen tökéletes.
Ám sajnos nem kerül aukcióra. Mikor hirtelen összecsaptak a hullámok a fejem felett, Zolika a segítségemre sietett, és ajánlott pár tankot. Kettőre ráböktem, megkérdeztem mennyi lenne. De nem mondott árat, csak egy címet kért. Végül elküldte ajándékba. Amit soha nem feledek, és most is nagyon hálás vagyok érte.
Hova kell küldeni azt a címet?
Nem is tudtam róla…ha kell valami nyugodtan keres meg.
Szereztem egy Merlin Nano tankkot. Van nálam több fajta tank is, mod is. Valamit vettem, a többségét kölcsön kaptam. Viszont ez lett a kedvenc. Nekem a cső mod és a “porlasztós élmény” .
Mini kazán, a méretéhez képest vékony és hosszú kémény. Totál porlasztós és analóg érzetet kelt És tekerés, vattázás után pont jó egy teljesírmény szabályozatlan pod akkuval is Nincs levegő állítója, pont jó úgy ahogy van
Ennél a felépítésnél érzem, az analóg hatást. Viszont kezdem megérteni, hogy mennyire számít a kialakítás. Amikor elérem a folyadékban, hogy az üvegpalást feléig csökken a folyadék, akkor a legnagyobb analóg érzetű a tüdőzés. Lejjebb fogy, már nem annyira.
Gyűjtő lettem De az ilyen felépítés, ami nekem a legjobban bejön ezek szerint Át is értékelem a listámat, hogy miket akarok megvenni
Volt már cikk arról, hogy milyen felépítés milyen? Volt már szó tekerésről, vattázásról, stb. Viszont a felépítés, kazántér, kémény variációk hatása, érzet, gőz, íz tekintetében mit jelent? Vagy csak én nem láttam ilyet?
Ez a felépítés abszolút kedvenc lett. Ez egyébként véletlen vagy tényleg a felépítése miatt vált be nekem annyira?
Az újdonság varázsa mindig fogsz találni jobbat és rosszabbat is hasonló mint a dvarw 16-os annak @mefeca a varázslója
Kezdem érezni, hogy így lesz Már előre látom, hogy ha már jobb nem lehet, addigra fog változni az ízlésem annyira, hogy más fajta félében folytatom és egy örök körforgás alakul ki
Sziasztok! Hát én annyit tennék csak hozzá,hogy én is úgy kipróbálnék még millió egy+egy tankot,de egyelőre beérem még a kis Kayfun-ommal! Amit lehetne mindent kipróbálnék,de hát ugye tudjuk jól hogy semmi sincs ingyen!
Keresni kell a megfelelőt,és ha megtaláltad,csak a kíváncsiság fog hajtani tovább mert mindíg van jobb
Mondjuk azért Vape tagunk “boltját” szívesen megnézném még így ismeretlenként is Hadházon! Kiváncsi lennék melyik tank mit is “tud”
Elég gyorsan eljutottam én is oda, hogy kipróbálnék mindent IS Sosem voltam fanatikus bélyeggyűjtó, vagy sorozat fan, vagy bármi, de az RTA, na ez nekem is úgy néz ki
Nincs bolt ,semmi sem eladó
Rta-ból nincs olyan,hogy elég…szerintem.
Beszippantott, gyanús, hogy szerintem sem
Soha nem szabad feladni a csüggedést!
Ha kevés tankja van a vapernek és elsőre kevés van, egyetlen egy tankot is (rta) meg lehet tekerni 100 féle képpen, 1001 féle ízhez. A variációk száma a végtelenhez közelít és ez benne a legszebb.
A tank, a levegőzés, a driptip, a tekercs anyaga, ellenállása, mérete, magassága, vattázása, mennyisége, liqvidek és alapok aránya, sűrűsége, íze, hány Watton és milyen mod-ban…stb
Kiegészítés: viszont “Evés közben jön meg az étvágy”.
De misztikus számomra az RTA Egyszerű dolog, egy fűtőszál meg folyadék, amit elpárologtat. Viszont akkor hatalmas élmény. Nem olyan mint egy lego, kirakós, amit egyeszer megfejtünk és mindig ugyanaz az eredmény Most úgy látom, hogy nem veszti el az élményét, hogy véges a kimenetele Eeeez nem fog uncsivá válni, ahogy látom
2 hónapig favorizáltam a Prime tankjaimat, aztan jött a Bájka, az Expromizer csapat, a Törpe FL, és az SE… Méltatlanul parkolópályán van a 3 Prime.
Viszont most az SE-vel nem telek be ki se bontottam még a 2 hetes Berserker V3-at…
Szóval nem uncsi ez, csak most háttérbe szorult a varia,.mert volt itthon dolog.
Annyira adja a dohánykivonatokat, hogy namég