Ha javasolhatok neked …mível Te dl-es vagy inkább ,hogy ne őrűlj meg a kis decktől az Atmizoo rta-ái jó választás lehet szélesek jól építhetők inkább dl-re hasonlítanak…és mind finom a V2 és az Aer is.Ha gondolod nekem van itt próbálhatod…
Nézd, nekem jelenleg 8 rtam van, majdnem 9 és mind más. Mindegyiket másért szeretem. Szóval amelyik tetszik azt vedd, aztán kiderül, hogy bevállik-e, nincsenek tuti megoldások, ahány ember…tripod, byka, taifun, kaifun, dram, diplomat, rubik, arcana…hajrá.
Ja és van dvarw mtl, majdnem letagadtam.
ez igaz nekem 8-nál több van de mind szeretem…és úton van ide is a Te 9-ik ed.
Nem tudom miről beszélsz, én csak egy bks jiget akartam venni.
Ja persze…én nem.
Egyetértek! Ráadásul ami másnak szuper, az neki nem biztos.
Jó pár tipp érkezett, valamelyiket ki kell próbálni. Szerintem egyikkel sem lő mellé. Mondjuk én a dramot a végére hagynám, de nekem nem volt hozzá elég türelmem. Ízben tökéletes volt, csak nem annyira volt folyás mentes
Igen, azert egy 200 euros tanknál az elég big no, hogy nehéz megépíteni, arra ott van a b3 30 eurért.
Persze gyüjtőként más, mert szép, persze én nem, nem vagyok gyűjtő.
Én sem. Oda is adtam olyannak akinek van hozzá türelme
Mondjuk én tényleg nem vagyok gyűjtő
Az egyetlen szempont, ami nem szempont, hogy nehéz-e építeni Szinte még jól is esik
Vagy ez már betegség???
Nem kell aggódni,itt vagyok én is
Nem tudom, akarsz róla beszélni?
Jó, hát aki olyan furán vattázós tankot használ (nem jut eszembe a neve )…
A végén kiszámlázod???
Legyen az első 5 perc ingyen.
Az az átdugós?
Én már nem is tudom. Valahogy fel van négyelve a vatta, de jól néz ki, és azt mondja jó is
Nem tudom, ha bonyolultabb én már hisztizek…
Dettó
Van pár tank ami ezért ment, avagy épp pihen mert felbosszantott
Bünti a sarokban?
Ha mindent elásnák a kert végében,ami bosszant, hajnali 2-kor beállítana a TEK kertészkedni