Márkafüggetlen RTA kibeszélő!

Ha javasolhatok neked …mível Te dl-es vagy inkább ,hogy ne őrűlj meg a kis decktől az Atmizoo rta-ái jó választás lehet szélesek jól építhetők inkább dl-re hasonlítanak…és mind finom a V2 és az Aer is.Ha gondolod nekem van itt próbálhatod…

4 kedvelés

Nézd, nekem jelenleg 8 rtam van, majdnem 9 és mind más. Mindegyiket másért szeretem. Szóval amelyik tetszik azt vedd, aztán kiderül, hogy bevállik-e, nincsenek tuti megoldások, ahány ember…tripod, byka, taifun, kaifun, dram, diplomat, rubik, arcana…hajrá.

Ja és van dvarw mtl, majdnem letagadtam. :rofl:

5 kedvelés

ez igaz nekem 8-nál több van de mind szeretem…és úton van ide is a Te 9-ik ed. :grin:

Nem tudom miről beszélsz, én csak egy bks jiget akartam venni. :sweat_smile:

Ja persze…én nem. :smiley:

Egyetértek! Ráadásul ami másnak szuper, az neki nem biztos.
Jó pár tipp érkezett, valamelyiket ki kell próbálni. Szerintem egyikkel sem lő mellé. Mondjuk én a dramot a végére hagynám, de nekem nem volt hozzá elég türelmem. Ízben tökéletes volt, csak nem annyira volt folyás mentes :woman_shrugging::blush:

8 kedvelés

Igen, azert egy 200 euros tanknál az elég big no, hogy nehéz megépíteni, arra ott van a b3 30 eurért. :sweat_smile:

Persze gyüjtőként más, mert szép, persze én nem, nem vagyok gyűjtő. :joy:

Én sem. Oda is adtam olyannak akinek van hozzá türelme :blush:
Mondjuk én tényleg nem vagyok gyűjtő :thinking:

2 kedvelés

Az egyetlen szempont, ami nem szempont, hogy nehéz-e építeni​:joy: Szinte még jól is esik​:thinking:
Vagy ez már betegség???

2 kedvelés

Nem kell aggódni,itt vagyok én is :blush:

Nem tudom, akarsz róla beszélni? :thinking: :sweat_smile:

Jó, hát aki olyan furán vattázós tankot használ (nem jut eszembe a neve :joy:)…

A végén kiszámlázod??? :smiley:

Legyen az első 5 perc ingyen. :laughing:

Az az átdugós? :joy:

Én már nem is tudom. Valahogy fel van négyelve a vatta, de jól néz ki, és azt mondja jó is :blush::woman_shrugging:

2 kedvelés

Nem tudom, ha bonyolultabb én már hisztizek…

Dettó :joy:
Van pár tank ami ezért ment, avagy épp pihen mert felbosszantott

Bünti a sarokban? :rofl:

Ha mindent elásnák a kert végében,ami bosszant, hajnali 2-kor beállítana a TEK kertészkedni :smiley: