Liquid keverési tanácsok/észrevételek

Utána lesek.

Voltunk a télen ománban, aztán onnan hoztam mentholt meg tömjént. Ha fel bírnám oldani, lehet azt is belekevertem volna :sweat_smile:

6 kedvelés

Az tudod, hogy az bűn! :wink:

Az a 3. kőtáblán volt, csak összetörte az ember, ezért csak két kőtáblát olvasott fel :wink:

6 kedvelés

Az csak az egyik ok a másik hogy elméretezték a frigyládat . Így csak kettő fért bele . :rofl:

6 kedvelés

:joy:

Külön is kell kezelni .. van a vépelés ( aroma , alap ,lepkefing ) ezt kell a dohányzással össze hasonlítani

És van a vásárlás mániás ..eszköz birtoklási mánia ..akarom .. mert csak stb .. ez már nem a dohányzás,hanem a betegség része :joy::face_with_peeking_eye::downcast_face_with_sweat:

6 kedvelés

Mirhát se lehet…. :cry:

4 kedvelés

Barkács :shushing_face:.

5 kedvelés

Na ez nem az a Rangarok .. :face_with_peeking_eye:

4 kedvelés

Úgy érzed birtoklási vágyam lenne? :smiley: Asszony is emlegetett valami ilyet… De fogalmam sincs miről van szó :wink:

6 kedvelés

Ne is szomorítsatok tovább. :pleading_face::pleading_face: Teljesen 2bites majomnak érzem magam, hogy bevasaroltam ezekből a szupi aromákból..

6 kedvelés

Azt el??? Összes aromám beleférne :star_struck:

Indiana Jones GIF

5 kedvelés

@Pingusz Aromák, ízek, bevált receptek, bukások és mosogatólevek kapcsán ezt azért ajánlom olvasgatni :slight_smile:

7 kedvelés

Éccaka elveszed a takaróját….:joy:

5 kedvelés

Nem vagy ezzel egyedül.. Szerinted mi honnan vettük a tapasztalatainkat ? :face_with_peeking_eye::joy:

4 kedvelés

Könnyű és velős olvasmány :rofl::joy:.

5 kedvelés

Láttad volna, amit 3.5 éve kiöntöttem :open_mouth::joy:

5 kedvelés

Hidd el félre beszél mind .. :joy:

5 kedvelés

Mást már nem nagyon tudok :wink:

4 kedvelés

Gondolom a wc is öklendezett közben :joy::rofl:

6 kedvelés

disgusted ace ventura GIF