Liquid keverési tanácsok/észrevételek

Ha van a környéken rossz gyerek…. :roll_eyes::thinking::grin:

6 kedvelés

Nem számoltam soha utána úgy igazán, de látom a pénztárcámon, mennyi marad :wink: Kivéve, ha valaki beposztol valami akciós cuccot :smiley: :wink:

9 kedvelés

Ez is igaz, értem én. Napi 3 doboz után szoktam át. Az anyagiak miatt is. A feleségemnek így is nehezen magyarázom el, hogy ez még mindig jóval olcsóbb, mintha azt a szemetet szívnám. :unamused_face::grin:

7 kedvelés

off: őszintén, el lehet valamit is magyarázni az asszonypajtiknak? :wink:

7 kedvelés

Fénykoromban ment max. annyi el :open_mouth: akkor még megállt 200 Ft alatt/doboz, persze barna Szofi és alatta.

6 kedvelés

Igen, drágám! :joy:

My Wife GIF by MOODMAN

5 kedvelés

Igen, azt meg kell hagyni, hogy elég korrekt árak vannak. Mára várok egy csomagot az egyik vaperinától. Már tűkön ülök. Legfőképpen azért, hogy szívjak valami finit is végre. :grin:

7 kedvelés

akkor valójában nem ilyen színárnyalatúnak kéne lennie. Igaz? :face_with_steam_from_nose::flushed_face:

9 kedvelés

Ha ez a viking ragnar,akkor legalább rózsaszínnek illene lennie mivel piros gyümölcsös hűs aromáról van szó :blush:

9 kedvelés

Ettől féltem én is.

Egyértelmű, hogy nem várok ilyen elfbar szintű gej cuccot. De kritikán aluliak ezek a stuffok. Lehet felhuzom magam aztán tényleg belevágom egy fazék parafinba, aztán gyertyát csinálok belőle.. :cry:

6 kedvelés

Pinkesnek látom, az SS elhalványít mindent :thinking::grin:

tank GIF

8 kedvelés

Ahogy gondoltam.. Pedig a második batchet már azt hiszem 10% felett kavirnyáztam össze. :grimacing: Mondom én,felültem a mókavonatra ezekkel az aromákkal.

8 kedvelés

És 15 % -ban kellett volna keverned szerintem,de nekem nem ízlett régen úgy sem.

7 kedvelés

Én is dobáltam bele még menthol kristályt, mert nekem meg nem elég hűs.

Ha haza érek felrakok főni egy tizenötöst, az tuti. Remélem jobb lesz :unamused_face:

8 kedvelés

no man GIF

8 kedvelés

Mentol kristály az jópár éve nem divat már :wink:

Emelj a teljesítményen akkor hűsebb.

9 kedvelés

Nagy tételben nem egészséges.:wink:

(Mint ahogy a blahai kristály se…:open_mouth::roll_eyes:)

Fashion Style GIF

9 kedvelés

A@L aromák 15 % és semmi kristály…..:grin:

10 kedvelés

Azzal nem élek.

Éppen most állok le a sörrel is. :grin:

7 kedvelés

Tonight Show Wow GIF by The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

6 kedvelés