Ha van a környéken rossz gyerek….
Nem számoltam soha utána úgy igazán, de látom a pénztárcámon, mennyi marad Kivéve, ha valaki beposztol valami akciós cuccot
Ez is igaz, értem én. Napi 3 doboz után szoktam át. Az anyagiak miatt is. A feleségemnek így is nehezen magyarázom el, hogy ez még mindig jóval olcsóbb, mintha azt a szemetet szívnám.
off: őszintén, el lehet valamit is magyarázni az asszonypajtiknak?
Fénykoromban ment max. annyi el akkor még megállt 200 Ft alatt/doboz, persze barna Szofi és alatta.
Igen, drágám!
Igen, azt meg kell hagyni, hogy elég korrekt árak vannak. Mára várok egy csomagot az egyik vaperinától. Már tűkön ülök. Legfőképpen azért, hogy szívjak valami finit is végre.
Ha ez a viking ragnar,akkor legalább rózsaszínnek illene lennie mivel piros gyümölcsös hűs aromáról van szó
Ettől féltem én is.
Egyértelmű, hogy nem várok ilyen elfbar szintű gej cuccot. De kritikán aluliak ezek a stuffok. Lehet felhuzom magam aztán tényleg belevágom egy fazék parafinba, aztán gyertyát csinálok belőle..
Pinkesnek látom, az SS elhalványít mindent
Ahogy gondoltam.. Pedig a második batchet már azt hiszem 10% felett kavirnyáztam össze. Mondom én,felültem a mókavonatra ezekkel az aromákkal.
És 15 % -ban kellett volna keverned szerintem,de nekem nem ízlett régen úgy sem.
Én is dobáltam bele még menthol kristályt, mert nekem meg nem elég hűs.
Ha haza érek felrakok főni egy tizenötöst, az tuti. Remélem jobb lesz
Mentol kristály az jópár éve nem divat már
Emelj a teljesítményen akkor hűsebb.
Nagy tételben nem egészséges.
(Mint ahogy a blahai kristály se…)
A@L aromák 15 % és semmi kristály…..
Azzal nem élek.
Éppen most állok le a sörrel is.