Szép napot mindenkinek!
Terápiára van szüksége a leveseimnek!
Szeretnék tanácsot kérni, legfőképpen keverési arányokkal kapcsolatban.
Nyár elején sikerült átszoknom a gőzölésre teljesen. Azóta sem analógot sem hevítős majompálcát nem szívtam!
Viszont! Nem vagyok valami elégedett a berendelt leveseimmel. A keverési arányok amúgy is hol látszanak, hol nem a weboldalon, ahonnan szerváltam őket. Szóval improztam és 8-10-12%-ban kevertem be a lecsókat.
Vaperstore.eu-ról rendeltem mindent. Régen bevált. Viszont azok az aromák amiket vettem, nem nyűgöztek le.
Az első, amivel elégedett voltam az a Vampire vape Heisenberg. Azt 10%-ban kutyultam. Dobtam mellé pár menthol krinyót. Így egészen jól megvagyok vele.
A probléma itt kezdődik. Vettem mellé sós karamellát. Ami valami solube névre hallgat. Igazi pancs kinézetű. Viszont illatra jó volt. Azt 8%-al kevertem. Hagytam állni eleget. Már nagyfiú. Lassan 2 hónapos. Szivhatatlan. Illatra elég fain, de nem vélek felfedezni sós karamellt benne. Inkább égett kandiscukrot.
Vettem mellé mother’s milk-et. Nem tudom miféle kiadás. Elviekben gyümis, vaníliás sodó vagy tejszín ízű kéne legyen. Hát. Igazából a járos flakon fellöttyintve vízzel valami hasonló ízvilág lehet. Ha jól emlékszem 10%-ban kevertem. Borzalom.
Emellett rendeltem még valami piros gyümis vikinges cuccot, aminek a neve nem biztos, hogy ragnarok, de úgy emlékszem. Azzal relatív elégedett vagyok. Abba is dobnom kellett 1 kis kristályt. Azóta jóban vagyunk.
Az alapja VI-os “ízbajnok”
Ami lehet, hogy valamivel tényleg bajnok, csak én vagyok béna.
Szóval, kéne pár ötlet, mivel tudnám jobbra keverni a kis leveseimet.
Rázogatom, szellőztetem őket. Valamiért mégsem adják.
Emellett a vv heizin kívül semmi nem eredeti, az oldalon hirdetett csomagolásban/flakonban jött. Elég bootleg szaga van a dolognak. Nyugtassatok meg, hogy nem az aromák a rosszak, én vagyok béna!