Liquid keverési tanácsok/észrevételek

Szép napot mindenkinek! :blush:

Terápiára van szüksége a leveseimnek! :grimacing::face_exhaling:

Szeretnék tanácsot kérni, legfőképpen keverési arányokkal kapcsolatban.

Nyár elején sikerült átszoknom a gőzölésre teljesen. Azóta sem analógot sem hevítős majompálcát nem szívtam! :grin:

Viszont! Nem vagyok valami elégedett a berendelt leveseimmel. A keverési arányok amúgy is hol látszanak, hol nem a weboldalon, ahonnan szerváltam őket. Szóval improztam és 8-10-12%-ban kevertem be a lecsókat.

Vaperstore.eu-ról rendeltem mindent. Régen bevált. Viszont azok az aromák amiket vettem, nem nyűgöztek le.

Az első, amivel elégedett voltam az a Vampire vape Heisenberg. Azt 10%-ban kutyultam. Dobtam mellé pár menthol krinyót. Így egészen jól megvagyok vele.

A probléma itt kezdődik. Vettem mellé sós karamellát. Ami valami solube névre hallgat. Igazi pancs kinézetű. Viszont illatra jó volt. Azt 8%-al kevertem. Hagytam állni eleget. Már nagyfiú. Lassan 2 hónapos. Szivhatatlan. Illatra elég fain, de nem vélek felfedezni sós karamellt benne. Inkább égett kandiscukrot. :sweat_smile:

Vettem mellé mother’s milk-et. Nem tudom miféle kiadás. Elviekben gyümis, vaníliás sodó vagy tejszín ízű kéne legyen. Hát. Igazából a járos flakon fellöttyintve vízzel valami hasonló ízvilág lehet. Ha jól emlékszem 10%-ban kevertem. Borzalom. :unamused_face:

Emellett rendeltem még valami piros gyümis vikinges cuccot, aminek a neve nem biztos, hogy ragnarok, de úgy emlékszem. Azzal relatív elégedett vagyok. Abba is dobnom kellett 1 kis kristályt. Azóta jóban vagyunk.

Az alapja VI-os “ízbajnok”

Ami lehet, hogy valamivel tényleg bajnok, csak én vagyok béna. :sweat_smile:

Szóval, kéne pár ötlet, mivel tudnám jobbra keverni a kis leveseimet.

Rázogatom, szellőztetem őket. Valamiért mégsem adják.

Emellett a vv heizin kívül semmi nem eredeti, az oldalon hirdetett csomagolásban/flakonban jött. Elég bootleg szaga van a dolognak. Nyugtassatok meg, hogy nem az aromák a rosszak, én vagyok béna! :cry::sweat_smile:

7 kedvelés

A Solub-okat én nem erőltetném, inkább Supervape, ha sós karamell :wink:

Anyatej passz, tápszeren vótam :roll_eyes:

8 kedvelés

Hali!
Ha mazochista lelkületű ember vagy csak abban az esetben javallanám a Solub aromákat.(nem egyedül vagyok ezzel szerintem) Eléggé “megosztó” aroma.
A Mother’s Milk, mintha @Ispy kollégánál bukkant volna fel régebben, ha jól csal az emlékezetem.

A mondat vége nem biztos,hogy helytálló. Akár az aromák is lehetnek nem megfelelőek, akár Neked, akár minőségre.
:thinking: :saluting_face:

8 kedvelés

Szia ! Szerintem csak xar aromákat vettél .. A Solub-ok kb 95 %-a mindenki szerint szivhatatlan.. ..

A Rangarok egy közkedvelt aroma .. ajánlott keverési arány szerintem 10-12%

A heisenberget is inkább keverném 12-15% ban főleg mert vampire vape ..

Ezen kívül nagyon sok múlhat a készüléken is .. vannak jobb és xarabb ízvisszaadású rendszerek ..

Hirtelen ennyi jut eszembe..

Olvass sokat itt vaperinán .. elég jó aroma tippeket lehet beszerezni ..

Kitartást és Finom Gőzöket :heart:

U.i normális web-shopok feltüntetik az ajánlott keverési arányokat ..

9 kedvelés

Az a nagy problémám, hogy nem igazán találtam mégegfelelő forrást az aroma kérdésre. Látom, hogy miket ajánlanak mások. Viszont vagy az árát sokallom, vagy a szállítási időt. Nincs arany középút? :grimacing:

7 kedvelés

Jelenleg egy gen max kéccázat hajtok. Eme csodás shopban ő volt az egyedüli ólinván, mikor fényt kaptam, hogy átszokom. Szóval a jelenlegi rendszer ez a tégla teletabi. Mert ugye tv van a hasán :sweat_smile: de legalább férfias, mert szép arany. :face_with_peeking_eye: A tank meg a hozzá tartozó i tank t. Jelenleg a 0.30-as poresszal.

A ragna is ilyen majom csomagolásban jött. :expressionless_face: Pedig igazából azért is rendeltem ezt, mert tetszett a flakesz design. :roll_eyes:

7 kedvelés

Amennyiben használod a keresőt találsz választ.
Nem linkelek oldalt, mert az ördög sosem alszik.
:saluting_face:

9 kedvelés

Igen, Solubnál csábító, hogy olcsó….de maximum gyümölcsöt ajánlanék próbára, vagy azt se…desszertet nono.

Amúgy mi a drága, relatív. Egy jóféle 10 ml aroma nem könnyen áll meg 2000 Ft alatt.

8 kedvelés

Persze, egyértelmű. Azért mondtam, hogy még nem találtam megfelelő source-ot. Viszont épp most izgatom a dzsípítít, hátha megszán. :sweat_smile:

7 kedvelés

2-3k nem para valójában.,de mint említettem a jobb minőségűnek hitt ragna is ilyen kutyulós flakonban jött. Azért hiszem, hogy valami bootleg házi taknyot vettem. :face_with_peeking_eye::roll_eyes:

7 kedvelés

iTank jó, magam is használom, tehát nem ott lesz a baj az ízvisszaadással :wink:

7 kedvelés

Azokat én sem! Felejtős a Solub! Már én is rájöttem a sokadik próba után! Illata rendben van, de ízre … grrrrr! Szóval maximum illatgyergyához ajánlom! Soha többet SOLUB! :rofl:

9 kedvelés

A taxisofőrnek elhiszem.

Viccet félre téve, nézegettem rivjúkat, bíztam benne, hogy nem ez a ludas.

8 kedvelés

Amúgy meg, amikor elkezdtem átszokni, beraktam a Solubot a kosárba, mutattam a kollégának, aki segített a bevásárlásban és azt mondta, azonnal vegyem ki, mert tuti nem szokok át vape-re :wink:

7 kedvelés

Igazság szerint nem konkrét vape aromák ám, hanem édesipari…. :roll_eyes:

(Bonbon Haragosoknak? :rofl::face_vomiting:szlovák alsópolcos sanyarúcukorka)

7 kedvelés

Megfogadom a tanácsot! Én is úgy érzem, hogy nem oké vele valami. :thinking::face_exhaling:

8 kedvelés

Szia.

Ha viking ragnart vettél (amit premiumnak ír az aroma,az téves :grin:)az nem ugyan az mint az A&L ragnarok :wink:

12 kedvelés

Talán 1-2 ha ízlett a nagy kínálatból.

9 kedvelés

Nézd , aki az analóg cigeratta után sokallja az aroma árakat .. azzal van baj ..

7 kedvelés

Eskü én is azon gondolkodtam, hogy ha már ennyi cuccom van, inkább csinálok ragogumit belőle. :sweat_smile:

8 kedvelés