Liquid keverési tanácsok/észrevételek

Ezt pont nem találtam hirtelenyibe’.
:grin:

6 kedvelés

Egyébként a solub hogy a picsában van még életben ? :thinking: Lehet angoloknak tuti de :roll_eyes:

6 kedvelés

Látod mindig lesz aki megveszi .. igaz aztán soha :joy: de többet beszéltünk róla az elmúlt 1 évben mint az összes aromáról egyben

4 kedvelés

Jó hogy időben szóltatok,lehet a szolúbtól én is át mentem volna Hyde professzorba :sweat_smile:

7 kedvelés

Már hesszelem is. :saluting_face:

7 kedvelés

Ahogy visszacsapott az mtájp gőze….:open_mouth::face_vomiting::face_vomiting:

6 kedvelés

Jim Cantore Snow GIF by The Weather Channel

6 kedvelés

Szia. Olvasom itt a témát, és te is beleestél abba, amibe elég sokan. A solub! Baromira jó leírások vannak és olcsó, de az ízük az köszönő viszonyban sincs azzal, aminek lenni kéne. Felejtsd el a solubot és a Big Mouth aromákat is. A Vampire Vape aromái régen jobbak voltak. 10% és faca volt. Azóta nem szívom, mióta a 15% se hozza az ízeket. Próbáld ki az A&L aromákat. Én még nem próbáltam, de sokan esküsznek rá, hogy jó. Nézz körül az oldalukon, ott találsz mindenfélét. Szokott akció is lenni. Ezek az aromák nem fogják elvenni a kedved szerintem, mert sokan fogyasztják itt. :slightly_smiling_face: A ki mit rendelt topic megéri azt a pár óra olvasást. :sweat_smile:

10 kedvelés

Gyümisben francia, dohányosban olasz :nerd_face:

Ahogy előttem is mondták, A&L aromákkal nem fogsz mellé lőni. Másik kedvencem a Swoke.

8 kedvelés

Jelenleg gyümivel elvagyok látva,dohányos és ilyen kávés csokis vonalon most a magyar kínálatot próbálom. :wink:

5 kedvelés

A Big Mouth-tal mi a problémád? Van rossz tapasztalatod velük? Mert én kb 10 éve szívom és nem tudom megunni! A gyümitől a desszertig mindent kipróbáltam és szerintem mind jó, ha jól van keverve és porlasztva.

5 kedvelés

Üdv néked is . A bigmáúnt problémája a mennyiség a minőség rovására ment . Flakon és flakon között külömbség van annak ellenére , hogy ugyan az az íz és gyartási idő . Hullámzó %-os használat . Temérdek db-ot csináltak de kevés a kiemelkedő . Nem tartják a kezdeti receptúra elő írast és csak higítják és higítják . Majd hopsz solub.

8 kedvelés

Én a solubból kiindulva 10-ből 9 lefolyó, illetve autó illatosító lett belőle. A Big Mouth-ból rendeltem vagy 4 félét. Nagy reményeket fűztem a Bounty csokihoz. Na, az minden volt, csak nem Bounty csoki. A többire nem emlékszem, mi volt, de elajándékoztam egy kollégámnak, aki képes a pálinkát is elszívni. Utána jött a Vampire Vape vonal. Azokkal elvoltam egy ideig, de mivel romlott a minősége, kerestem mást. Drifter, az bejött. Majd megkóstolom a Bombo vonalat is. Nincs baj, ha neked bejön a Big Mouth, de én kihagyom. Emlékeim szerint @zoli76 is befürdött a nagy száj aromával. Mindenkinek más ízlik. :wink:

7 kedvelés

Autó illatosító :smiley: Ez eddig eszembe sem jutott…

8 kedvelés

Ne számíts sok illatra.:sweat_smile: Mondjuk jobb mint a lefolyó,de kábé a nesze semmi fogd meg jól kategoria.:slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Hát… Alapvetően, ha felidegesít, hamar mosogató van belőle… De mivel többektől is olvastam az “összeöntés” és abból következő, “akár még jó is lesz” lehetőséget, most éppen kísérletezek vele :wink: Az nem kér enni, de hogy nekiálljak illatosítót gyártani, kizárt :wink:

8 kedvelés

boris karloff frankenstein GIF by Maudit

7 kedvelés

De te sajna nem olyan mint a matek papíron . Mínusz meg mínusz =plusz . :roll_eyes:

8 kedvelés

De be ám….csoki, karamell, kb…talán a kv volt úgyahogy szívható. De a végén belement a “közösbe” :roll_eyes::rofl:mert az épphogy elviselhető és a fincsi közt elég nagy a szakadék…

8 kedvelés

Pattintok egy Solubot a visszapillantóra, aztán mindenki szembejön az M4-en :roll_eyes::sweat_smile:

8 kedvelés