Ezt pont nem találtam hirtelenyibe’.
Egyébként a solub hogy a picsában van még életben ? Lehet angoloknak tuti de
Látod mindig lesz aki megveszi .. igaz aztán soha de többet beszéltünk róla az elmúlt 1 évben mint az összes aromáról egyben
Jó hogy időben szóltatok,lehet a szolúbtól én is át mentem volna Hyde professzorba
Már hesszelem is.
Ahogy visszacsapott az mtájp gőze….
Szia. Olvasom itt a témát, és te is beleestél abba, amibe elég sokan. A solub! Baromira jó leírások vannak és olcsó, de az ízük az köszönő viszonyban sincs azzal, aminek lenni kéne. Felejtsd el a solubot és a Big Mouth aromákat is. A Vampire Vape aromái régen jobbak voltak. 10% és faca volt. Azóta nem szívom, mióta a 15% se hozza az ízeket. Próbáld ki az A&L aromákat. Én még nem próbáltam, de sokan esküsznek rá, hogy jó. Nézz körül az oldalukon, ott találsz mindenfélét. Szokott akció is lenni. Ezek az aromák nem fogják elvenni a kedved szerintem, mert sokan fogyasztják itt. A ki mit rendelt topic megéri azt a pár óra olvasást.
Gyümisben francia, dohányosban olasz
Ahogy előttem is mondták, A&L aromákkal nem fogsz mellé lőni. Másik kedvencem a Swoke.
Jelenleg gyümivel elvagyok látva,dohányos és ilyen kávés csokis vonalon most a magyar kínálatot próbálom.
A Big Mouth-tal mi a problémád? Van rossz tapasztalatod velük? Mert én kb 10 éve szívom és nem tudom megunni! A gyümitől a desszertig mindent kipróbáltam és szerintem mind jó, ha jól van keverve és porlasztva.
Üdv néked is . A bigmáúnt problémája a mennyiség a minőség rovására ment . Flakon és flakon között külömbség van annak ellenére , hogy ugyan az az íz és gyartási idő . Hullámzó %-os használat . Temérdek db-ot csináltak de kevés a kiemelkedő . Nem tartják a kezdeti receptúra elő írast és csak higítják és higítják . Majd hopsz solub.
Én a solubból kiindulva 10-ből 9 lefolyó, illetve autó illatosító lett belőle. A Big Mouth-ból rendeltem vagy 4 félét. Nagy reményeket fűztem a Bounty csokihoz. Na, az minden volt, csak nem Bounty csoki. A többire nem emlékszem, mi volt, de elajándékoztam egy kollégámnak, aki képes a pálinkát is elszívni. Utána jött a Vampire Vape vonal. Azokkal elvoltam egy ideig, de mivel romlott a minősége, kerestem mást. Drifter, az bejött. Majd megkóstolom a Bombo vonalat is. Nincs baj, ha neked bejön a Big Mouth, de én kihagyom. Emlékeim szerint @zoli76 is befürdött a nagy száj aromával. Mindenkinek más ízlik.
Autó illatosító Ez eddig eszembe sem jutott…
Ne számíts sok illatra. Mondjuk jobb mint a lefolyó,de kábé a nesze semmi fogd meg jól kategoria.
Hát… Alapvetően, ha felidegesít, hamar mosogató van belőle… De mivel többektől is olvastam az “összeöntés” és abból következő, “akár még jó is lesz” lehetőséget, most éppen kísérletezek vele Az nem kér enni, de hogy nekiálljak illatosítót gyártani, kizárt
De te sajna nem olyan mint a matek papíron . Mínusz meg mínusz =plusz .
De be ám….csoki, karamell, kb…talán a kv volt úgyahogy szívható. De a végén belement a “közösbe” mert az épphogy elviselhető és a fincsi közt elég nagy a szakadék…
Pattintok egy Solubot a visszapillantóra, aztán mindenki szembejön az M4-en