Ízetlen, nem jó leves

Hello Mindenki!

Százezer és egymillió éve nem jártam itt :smiley:
Az lenne a kérdésem, hogy így harmadszor nekifutva az e-ciginek, hallottatok-e már olyanról/ismertek-e olyat/ésatöbbi hasonló, hogy…

A helyzet az, hogy akármilyen aromát veszek, akármilyen pg-t, vg-t, keverem így, keverem úgy, várok ennyit, annyit, szellőztetek, nem szellőztetek, sosem lesz jó a levesem.
Ezért úgy “döntöttem” tudatlanul önkényesen, hogy találni szeretnék valakit, aki ezt a mocskos bekeveréses munkát elvégzi nekem. Vagy tudok vásárolni előre bekevert löttyöt.

Nettó hülyeség, vagy van benne ráció?
Tényleg reménytelen vagyok. Olyan aromákat vettem, amik érdekeltek, vagy itt olvastam róluk, vagy szimplán széles körben ismertek, mint pl pinkman, heisenberg, meg én már nem is emlékszem, még pár ajánlás. Aspire nautilus tankom van, és egyiknek sem jó az íze. Vagy egyáltalán nincs íze, vagy rossz, vagy mint pl a pinkman-nek, hogy az első 3 szívás csodálatos, aztán nulla.

Tipp, ötlet?
Köszi! :wink:

2 kedvelés

Ez nettó hülyeség​:smiling_face:szerintem aki másnak kever az csak a bevételi haszon miatt teszi :wink:
Próbáld 50/50 alappal,ha nincs ízed,akkor snv-t vegyél azt csak felöntöd az alappal és pár nap után már lenni kell ízének.
Sosem értettem azt hogy egyáltalán nincs íze a levesnek vagy csak pár szívásig​:thinking:
Ezt hoooogy?

4 kedvelés

bár tudnám :smiley: próbáltam 50-50, 60-40, 70-30, külön pg vg tudod arról a floravitaról, külön nikotin (azt hiszem full pg vagy vg vagy hogy szokott lenni), kalkulátorral számoltam ki, olyan voltam, mint valami meth lab hahaha :smiley: SNV-t is próbáltam több fajtát… :smiley:

1 kedvelés

Mennyi NIC?
Nem lehet hogy a tankoddal van valami?

Tisztelettel

1 kedvelés

Ugyan így teszek (gondolom mindannyian) és van íze mindegyik bekevert aromámnak,csak ezért vagyok dilemmában hogy miért nincs íz amit már nem először olvastam mástól is :thinking:

1 kedvelés

Ha dohányzol még akkor bőven játszhat az ízvakság. Vagy szar a tank. Vagy nem érleled eleget.

1 kedvelés

De hogy van az hogy nincs íze a hús levesnek? Nincs benne fűszer? Vagy hús ? Vagy csak víz és azt mondom rá hogy ez márpedig húsleves? :rofl:ezért nem értem tényleg​:flushed:

1 kedvelés

Az aspire nautilus az egyik legjobb porlasztós kazán…nekem is van, de simán jönnek belőle az ízek…
Milyen porlasztót használsz? Hany watton szívod? Kicsit több infó kellene…

4 kedvelés

Alacsonyan használt teljesítmény is okozhatja. Ha emelgeted a Watt-ot, megfelelő tekerés és keverés mellett, megkéne jönnie az ízeknek…ha viszont túltolod, az égettnek.

1 kedvelés

Engedd el az aromákat…csak túl van hypeolva. :smiling_imp: :grin: Nic legyen és vg többletes alap. Inkább mint vissza analógra sokadikra!

2 kedvelés

Ha találok BVC porlasztót TUTI kanthal tekeréssel,eskü megveszem és kipróbálom milyen az ízvisszaadása !
Annyit hallottam már róla……

őszintén, már nem emlékszem milyen porival használom, de kipróbáltam az összes nautilushoz létező mtl porit, tényleg mindet. watt tekintetében pedig megpróbáltam fentebb, lejjebb. a tank specifikusabban egy nautilus 2s, de előtte próbáltam már többféle tankot is, kipróbáltam a lötyimet ismerősöm tankjában is, de egyszerűen nem. lehet, hogy tényleg a dohányzás miatt “nincs íze”, de teszem fel hétvégén a gép előtt ülök, és csak ezt szívom, plusz hétköznap délutánonként is. első 3 slukk isten, aztán mintha elvágták volna. rettentően idegesítő :rofl:

Próbálj longfillt venni. Azoknál nem szúrja el az ember a keverési arányt. A megvásárolt üvegbe beleöntöd az 50/50-es alaplét, összerázod, és (állítólag) azonnal fogyaszthatod.
Vásárolnék egy édeset, egy valamilyen fanyart, meg valami földtől elrugaszkodott fantázianevű hihetetlen keveréket, és próbálkoznék az ízérzéssel. Nekem is vannak olyan ízek, amiket mintha kevésbé éreznék, és aromák, amiket hiába keverek ajánlott arányban, egyszerűen izetlenek. Viszont a longfilleket úgy árulják, hogy az arányt nem tudja a felhasználó elszúrni. Így sejthető, hogy az adott tanknál milyen ízintenzitást kellene érezni.
Ez is egy irány…

1 kedvelés

Nekem 4 hónap telt el, mire rájöttem milyen ízűek valójában a bekevertjeim.
A férjem most kezdi csak érezni az édes aromák ízét, éppen ezért eddig csak mentolost szívott.

2 kedvelés

ismerősöm párja, aki adott egy 10ml bekevert dampflion white king-et, az volt az egyetlen, amire azt mondom, hogy szódával elment, éreztem is és finom is volt

SnV…ezt csak alaplével és nic-el feltöltöd…1 hét múlva fogyasztod.
The Liquid City - White King

Tehát a mentolt érzed. Ez már jól kezdődik :blush:

Van LH-on, meg ha már arra jársz próbáldd ki az A&L aromákat is. Erős a gyümi is bennük, de hűsítenek.

Ha kimésu ebből a gyulladásos állapotból helyre fog rázódni a szaglásod és az ízérzékelésed is.

Utána jó :partying_face:

russell wilson lol GIF by Alaska Airlines

4 kedvelés

Kész E-Liquiddel próbáltad már ezt a kétségbeejtő mechanizmust? Azzal hamar rájössz hogy veled van a baj vagy máshol kell keresni a problémát.

Én arra is kíváncsi lennék milyen ketyerét használsz? Ugyanis vannak olyan modok amik valójában kevesebbet adnak le a beállított teljesítményhez képest. Ergo az elektronika nem a legjobb. De, ha esetleg túlhűl a porlasztó az is ízvesztéssel jár. Attól függ hány watton hajtod. Vagy ami még szokott lenni, hogy tömör a vatta a porlasztóban. Esetleg egy tűvel szúrkáld meg a vattát, hogy jobban vegye a liquidet. De, ha ismerős tankjában is gyenge ízt hozott akkor lehet, csak meg kell emeld az arányt. :thinking:

4 kedvelés

Szia, menj be egy patikába kérj 100 milis üvegcsét s a 10 milis aromád összest öntsd bele az üvegbe. Azt nyakig felöntöd alaplével oszt joccakàt. Kezdetnek jó a T juice red astaire is, azzal nem tudsz mellélőni az kenterbe veri a híres nevezetes heisenberget is minden szinten. Ósszerázod s kb 1 óra múlva már szívhatod is. Ha annak sem lenne íze, akkor újíts be egy új tankot.