Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Beszélgetés folytatása Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (1. rész) - #10264 Paska által.

Előző beszélgetés:

2 kedvelés

Laca féle Reborn az más a France-tól. Mogyoró nincs benne. Mélyebb dohány, csak méz. Kicsit ilyen karácsonyi mézes sütemény felhangja van.

6 kedvelés

Aham .. köszönöm. A France pont azért ízlik mert a méz csak halványan kísér..:heart: és nem tolakodó karácsonyi

4 kedvelés

Szerintem a Spanyoloknál találták el eddig a jövedéki értelmezést a legkorektebben ..(nem az összeg csak ,hogy mire van alapja a jövedékinek)

10 kedvelés

Igen,így már egyetértek Veled.

8 kedvelés

A Black Note Latakia bekeverve. Szerintem ez sem fog kokszolni! :grin:

14 kedvelés

Szerintem sem… salakosodni fog mint az ívhegesztésnél, pici salakoló kalapáccsal leverhető.

9 kedvelés

Majd ha sötétedik… :rofl:

7 kedvelés

Most sem mondanám túl világosnak!! :sweat_smile:

7 kedvelés

A mai nap margójára:

Bekevertem egy VnV longfillt. Szokás szerint rákóstolok frissen. Füst, és mogyoró. Nemgyerebe, elraktam érni, hátha. Elővettem a három hónapos White Note Lemont, jól beérett, de még mindig nemgyerebe… Három vattacsere… Némi idegesség, miafrancér’ kísérletezek ennyit…?! Aztán ideg elengedve, kis 30-as flasi előhúz a hűtő mélyéről. Betölt, szív, megnyugszik.

Az utolsó adag K Flavour - Garrisonom…

13 kedvelés

Sokan átéltük/jük ezt, megértem… :slightly_smiling_face::cry:

7 kedvelés

Köszönöm szépen @TheSoftParade1968 nak a Pulse V3-mat .. tökéletes állapotban kaptam meg + csokit is ajándékba + a kis műanyag alátéttek a kazán alá :heart: gyors és végtelenül korrekt üzleti partner :heart:,ha megérkezik a mini RDA akkor már lesz mire rá tekerni , bár ahogy magam ismerem valamit addig is rátekerek :joy::heart:

14 kedvelés

Ha tudom, küldök azt is.
Nincs mit köszönni, legfeljebb nekem, a vásárlást.

Season 4 Starz GIF by Outlander

11 kedvelés

Hát ezt hogy ? :thinking:
Ünnepnap hogy ért oda a csomag ?

Excuse Me Wow GIF by Mashable

9 kedvelés

Engem is meglepett .. holnapra írták..erre délután 5-kor jött az üzenet ,hogy huzzam a belem , mert az automatában van :heart::heart_eyes:

7 kedvelés

Ott van a Tauren Solo, nem? Csak óvatosan pumpáld.

pistol taurus GIF

6 kedvelés

Kölcsön adtam .. ne itt porosodjon :hugs: .. pulse -pulse addig elteszem a régit .. az új mindig egy kicsit más :joy::joy:

7 kedvelés

A csokit átveszem. Vigyázok a vonalaidra.

6 kedvelés

Rókások hozták ?

6 kedvelés

Igen .. Dpd az fixen pihen

7 kedvelés