Házi liquid problémák

Sziasztok. Tízen éven át tartó dohányzásnak lett vége 4 hónapja amikor megmutatták nekem az elfbart. Nagyon jól kiváltotta a hagyományos cigarettát és eszméletlenül jó íze van, erőteljes édes, közben nagyon jól hűsít. A bajom az volt vele hogy mindig el kell dobni és egyre nehezebb beszerezni…ezért jött egy Lost Vape Thelema Elite készülék. 0,3 ohmos pod fejeim vannak hozzá. Elfliq liquideket használtam eddig mert ugyanazt adta mint az elfbar, de most úgy döntöttem keverek én liquidet. 50/50 arányú 62,5ml alaplébe kevertem Vampire Vape márkájú 7,5ml aromát. 7 napon át minden nap rázogattam, szagolgattam. Ma betöltöttem de mintha semmi íze nem lenne, talán halványan a háttérben . Több aroma kell vagy több napot kell várni, vagy másfajta aromát kell használjak mert ez a márka nem jó?

5 kedvelés

Szia. Többen is panaszkodtak az utóbbi időben a vampire vape termékeire (köztük én is),hogy gyenge ízetlen lett.

5 kedvelés

És ha többet teszek bele jobb lessz vagy akkor meg vegyszeres íze lessz? Tudsz esetleg ajánlani másik márkát?

Szia . Nyugodtan duplázd még az aroma mennyiségét. Nem tudom milyen pontosan az aromád ,de nem eggyes Vampire aromák meg kívánják a 20 % os keverési arányt .

Nekem ha gyümölcs és hűsítő kombót kellene írni
akkor az A&L nevű gyártóban még sosem csalódtam + extra ,hogy rendkívül gazdaságos a megkövetelt keverési arányuk

Finom gőzöket !

8 kedvelés

Szia! Gyári ajánlás 20% VV-ek. Szóval alsó hangon még min. 7.5ml aroma. Nem egy gazdaságos aroma család.

7 kedvelés

Nem gazdaságos, de a pinkman nálam gyümölcsök közül most a befutó. Nyilván megfelelő arányban keverve :slightly_smiling_face::+1:

8 kedvelés

Don Cristo 20 % :wink: én érzek valamit két keverés között de mindkettő huszas keverés :grin:

5 kedvelés

Az új Purple Craze kiadást láttad esetleg? Heisenberg és Pinkman keveréke.

5 kedvelés

A mentol miatt, nem foglalkoztam vele :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face::+1:

7 kedvelés

Így érthető :ok_hand:

4 kedvelés

Köszönöm ki fogom próbálni

4 kedvelés

Köszönöm mindenkinek a segítséget! Kivettem a keverékemből 9mlert és ahhoz adtam még 1ml aromát így próbáltam a duplázást hogy ne az egészen próbálkozzak. Ezt most így egyből be is töltöttem ég és föld pedig még nem is érett :wink:

5 kedvelés

Köszönöm az ajánlást de nem szeretnék dohányos ízek felé nyitni, maradnék a gyümölcsök világában…nagy nyomot hagyott az elfbar

5 kedvelés

Így kezdtük páran mi is :grin:
Elsőre gyümölcs,aztán belekóstoltam a “desszertdohány” kategóriába és tessék​:smiling_face:
Ami neked ízlik azt használd :wink:

13 kedvelés

Majd jön az a pisztácia :see_no_evil: :rofl: :see_no_evil: :rofl:

5 kedvelés

Ti honnan vásároltok alaplevet meg aromát? Egyre kevesebb az elérhető oldal…

Minimális időt, ha fordítasz az oldal olvasására, több oldal ajánlást is találhatsz…

10 kedvelés

Szia László!
Jutottál valamire? Ha igen,ès esetleg van kèrdèsed,akkor tedd fel,ès mi próbálunk segíteni.

6 kedvelés

Ha magadnak akarod keverni a VG-PG kombót, akkor Floravita. Ahhoz kell még venned nic-et, ha igény van rá. Aroma vásárláshoz pedig innen:

7 kedvelés

Vapestore.eu oldalról rendeltem. 50pg/50vg 6mg nikotin alaplé(ez kiderült hogy nem elégít ki), Vampire Vape aromából kevertem Heisenberg grape ice és strawberry and kiwi. Először 10%ban kevertem nem volt jó aztán 20%ékos keverésben a heisenberges jó lett a kiwis az nem ízlik így sem. Most rendeltem több márka több ízéből illetve 18mgos Nikon tartalmú alaplevet ha megjön kísérletezem. A baj az hogy elfbarral álltam át analógról és azt a lökést, ízt, hűsítést keresem…lehet hiába!

5 kedvelés