Sziasztok. Tízen éven át tartó dohányzásnak lett vége 4 hónapja amikor megmutatták nekem az elfbart. Nagyon jól kiváltotta a hagyományos cigarettát és eszméletlenül jó íze van, erőteljes édes, közben nagyon jól hűsít. A bajom az volt vele hogy mindig el kell dobni és egyre nehezebb beszerezni…ezért jött egy Lost Vape Thelema Elite készülék. 0,3 ohmos pod fejeim vannak hozzá. Elfliq liquideket használtam eddig mert ugyanazt adta mint az elfbar, de most úgy döntöttem keverek én liquidet. 50/50 arányú 62,5ml alaplébe kevertem Vampire Vape márkájú 7,5ml aromát. 7 napon át minden nap rázogattam, szagolgattam. Ma betöltöttem de mintha semmi íze nem lenne, talán halványan a háttérben . Több aroma kell vagy több napot kell várni, vagy másfajta aromát kell használjak mert ez a márka nem jó?
3 kedvelés
Szia. Többen is panaszkodtak az utóbbi időben a vampire vape termékeire (köztük én is),hogy gyenge ízetlen lett.
4 kedvelés
És ha többet teszek bele jobb lessz vagy akkor meg vegyszeres íze lessz? Tudsz esetleg ajánlani másik márkát?
Szia . Nyugodtan duplázd még az aroma mennyiségét. Nem tudom milyen pontosan az aromád ,de nem eggyes Vampire aromák meg kívánják a 20 % os keverési arányt .
Nekem ha gyümölcs és hűsítő kombót kellene írni
akkor az A&L nevű gyártóban még sosem csalódtam + extra ,hogy rendkívül gazdaságos a megkövetelt keverési arányuk
Finom gőzöket !