Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

:drooling_face::drooling_face::drooling_face::drooling_face::sweat_smile::grin:

9 kedvelés

Mystic Juice-nak volt régen durván meggyes dohányos cucca.
Talán Cherry Cigar?:roll_eyes:

1 kedvelés

Csak jelezném, hogy rárepültem a Little Mountain-ra, lévén SnV, de azért legyen 24 óra. Szóval 20 óra után nem vártam tovább.
Minden slukk egy korty irtó finom kávé. Rémfinom :+1:

Úgy néz ki, a GBC-vel képtelenség mellé fogni. Tőlük még a kékszőlőset is megkóstolnám ha lenne :rofl:

7 kedvelés

Azt is jeleznem kell, hogy nagy felbuzdulásomon felbuzdulván becserkésztem a Private Reserve-t is.
Banyek :star_struck:
Ebbe vaniliapudingot pároltak le :slight_smile:
A Cherry Mummy alapján szerintem ennek érnie kell még, hogy jöjjön a dohány is bővebben, de hát már most is, de hát már így is… :+1:
Per pill olyan vagyok, mint a kisgyerek aki karira két tök jó ajit kapott és nem tudja eldönteni melyikkel játszon :slight_smile:

7 kedvelés

Végre péntek van, szép napot mindenkinek :vaperina:, befutottak a nyertesek! :sunglasses: :facepunch: :heavy_check_mark:

15 kedvelés

Vape42 OLD GOLD

Kaptam olyan infot 2 hete, hogy ezzel sokan át tudtak szokni.
Nem annyira ry4 alapmogyorós. Kicsit komorabb íz.
Nem is stabad 3 százaléknál erősebbre bekeverni.

3 nap érés után most kóstoltam meg, és ajánlom. :+1:

(Meg tudtam vele inni 3 cent csokilikőrt is!)

3 kedvelés

Kíváncsian várom.Csak a White Kinget ismerem.

14 kedvelés

Rámentem, hát hogy is fogalmazzak… :scream: :poop: :skull_and_crossbones: :skull:

7 kedvelés

nekem sem jött be…csatornázási művek tulajdona lett :rofl:

5 kedvelés

Na igen, nekem is ott végezte :joy:, nagyon mellé nyúltam vele ritkán de előfordul sajna! :face_with_symbols_over_mouth:
A következő versenyző jobb mint a villanyos szerintem, brutálisan finom! :+1: :facepunch:

9 kedvelés

Hát igen, az egyik kedvencem.

Nálam most két új íz pörög.

Nem lesznek egész napos ízek, de kávé mellé pont jó. Igaz egész nap kávézok, szóval… :thinking: :rofl:

Ja és a két kazán és mod is új, itt minden új.

Azt hiszem a bájkát másik moddal fogom használni, így túlságosan fejnehéz.

14 kedvelés

Tok csúnya az az arty. Én a helyedben eladnám. :grin:

4 kedvelés

Gondolom már vevőt is tudsz rá :rofl:

3 kedvelés

Lehet. Korbekerdezek… :rofl:

4 kedvelés

Még van egy darab… :sweat_smile:

https://www.tisvapo.it/prodotto/artchanic-arti-box-mod-60w-clone/

3 kedvelés

Old Captain, RY4, French Pipe mai felöntés.
Mild Seven, Cherry Cigar, Dune, Cohiba nagyon bejön.

14 kedvelés

Ezt a sorozatot majd ki kell beszélnünk :slight_smile:

7 kedvelés

Igen-igen!!! Mindenképpen…

…és még lehet, hogy sört is kéne inni közben, hogy a szélsőségesen életszerű körülmények megteremtésével reális tapasztalati tényezők feltárása közben, hasznos információk tömkelegével gazdagítsuk hiányzó ismereteink tárházát…
Nem???
De.
:grinning::beers::kissing_smiling_eyes::dash::dash::dash:

11 kedvelés

6 naposan…kaktusz:elmegy Finomabb a White King.Alma:nagyon finom.Nem a zöldalmára emlékeztet,hanem a kedvenc Jonagoredemre​:slightly_smiling_face:De azt is hűtőben tárolom,így csak kellene venni hűsítőt és kipróbálni úgy is.Orange:finom.Olyan Ági Jaffa szörp.De ebbe is ki kell próbálni a hűsìtést.Tea:elmegy,de nem lesz újrarendelős.
Direkt úgy csináltam,hogy az almát és az oranget nem egy tankba tettem,hanem két tankban is az van,így tudom tesztelni melyik tankom hozza jól ki a gyümit​:slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Kevés embertől hallottam még, hogy bármelyik narancs finom
Mandarint megy egyenesen TILOS forszírozni. :grin:

1 kedvelés