Mystic Juice-nak volt régen durván meggyes dohányos cucca.
Talán Cherry Cigar?
Csak jelezném, hogy rárepültem a Little Mountain-ra, lévén SnV, de azért legyen 24 óra. Szóval 20 óra után nem vártam tovább.
Minden slukk egy korty irtó finom kávé. Rémfinom
Úgy néz ki, a GBC-vel képtelenség mellé fogni. Tőlük még a kékszőlőset is megkóstolnám ha lenne
Azt is jeleznem kell, hogy nagy felbuzdulásomon felbuzdulván becserkésztem a Private Reserve-t is.
Banyek
Ebbe vaniliapudingot pároltak le
A Cherry Mummy alapján szerintem ennek érnie kell még, hogy jöjjön a dohány is bővebben, de hát már most is, de hát már így is…
Per pill olyan vagyok, mint a kisgyerek aki karira két tök jó ajit kapott és nem tudja eldönteni melyikkel játszon
Vape42 OLD GOLD
Kaptam olyan infot 2 hete, hogy ezzel sokan át tudtak szokni.
Nem annyira ry4 alapmogyorós. Kicsit komorabb íz.
Nem is stabad 3 százaléknál erősebbre bekeverni.
3 nap érés után most kóstoltam meg, és ajánlom.
(Meg tudtam vele inni 3 cent csokilikőrt is!)
nekem sem jött be…csatornázási művek tulajdona lett
Na igen, nekem is ott végezte , nagyon mellé nyúltam vele ritkán de előfordul sajna!
A következő versenyző jobb mint a villanyos szerintem, brutálisan finom!
Hát igen, az egyik kedvencem.
Nálam most két új íz pörög.
Nem lesznek egész napos ízek, de kávé mellé pont jó. Igaz egész nap kávézok, szóval…
Ja és a két kazán és mod is új, itt minden új.
Azt hiszem a bájkát másik moddal fogom használni, így túlságosan fejnehéz.
Tok csúnya az az arty. Én a helyedben eladnám.
Gondolom már vevőt is tudsz rá
Lehet. Korbekerdezek…
Még van egy darab…
https://www.tisvapo.it/prodotto/artchanic-arti-box-mod-60w-clone/
Ezt a sorozatot majd ki kell beszélnünk
Igen-igen!!! Mindenképpen…
…és még lehet, hogy sört is kéne inni közben, hogy a szélsőségesen életszerű körülmények megteremtésével reális tapasztalati tényezők feltárása közben, hasznos információk tömkelegével gazdagítsuk hiányzó ismereteink tárházát…
Nem???
De.
6 naposan…kaktusz:elmegy Finomabb a White King.Alma:nagyon finom.Nem a zöldalmára emlékeztet,hanem a kedvenc JonagoredemreDe azt is hűtőben tárolom,így csak kellene venni hűsítőt és kipróbálni úgy is.Orange:finom.Olyan Ági Jaffa szörp.De ebbe is ki kell próbálni a hűsìtést.Tea:elmegy,de nem lesz újrarendelős.
Direkt úgy csináltam,hogy az almát és az oranget nem egy tankba tettem,hanem két tankban is az van,így tudom tesztelni melyik tankom hozza jól ki a gyümit
Kevés embertől hallottam még, hogy bármelyik narancs finom
Mandarint megy egyenesen TILOS forszírozni.