Sziasztok.
Milyen aromákat szerettek,rendeltek…ami nem kimondott desszert,nem a nagyon kokszolós dohányos és nem mogyorós,nem pisztáciás,nem vaníliás és nem fahéjas(eme kettő eü.okok miatt felejtős,ha lehet)nem mangós vagy licsis…
Elsősorban lehetne pl.citromos(nem a héja),narancsos,szőlős,almás,limeos,körtés,áfonyás,szedres,epres,meggyes,erdei gyümis,mentolos…desszertes ami gyümis is,ha lehet…
Szeretnélek benneteket kérni,hogy ajánljatok nekemDe most csak aromát szeretnék.A longfillekkel kicsit befürödtem.
Legelsőre kész nic salt-okat vettem,őket szerettem mert volt ízük és jó is volt.Majd aromákat rendeltem.Szinte egyik sem jött be.Csináltam az ajánláskeveréssel majd utána magasabb %-al is,de a vége az lett,hogy 2 db.maradt meg nekem.A Pinkman csak azért,mert túl kevés van benne,hogy el tudjam ajándékozni.A mentolt meghagytam.
Ha nem túl nagy kérés,fotókat vagy linkeket szeretnék.Nekem úgy könnyebb,mintha csak fel van sorolva.De,ha úgy kapom,annak is nagyon fogok örülni
(Sajos van még sok longfill amiket kipróbálnék,de most félreteszem,mert szeretnék pár igazán fincsi aromára rátalálni)
Ezeket szerettem,főleg a bal első a favorit,de gondolom azért,mert kész liquidek.
Majd ők kövezkeztek…nem jöttek beA bal első illatát sem tudom elviselni,nemhogy az ízét.
Ők a következő rendelésem…csak a 2 bal oldali amik tényleg jók nekem…a többinek nagyon halvány ízt érzek,főleg a purple rain-be csalódtam,de lehet,hogy csak azért,mert longfill,de nekem nagyon halovány…
Ezeket már úgy rendeltem direkt,hogy a saját tekerésemmel szívom,nem a porlasztós tankjaimmal.A dohányost még érlelem,azt nem próbáltam,de a másik 3-nak nem érzek szinte semmi ízt a Kyfun-al.
Bocsánat,hosszúra sikeredett
Ja!Ezt kaptam a sógoromtól,még nem kevertem…Inawera…(ami nekem volt Inawera és Imperia,nem tetszettek)