Én ugye most is pipázom, ez az én írásom magamról https://vaperina.blog/passziv-dohanyoskent-nottem-fel/
Fentebb írtam, az Azhad Elixir aromái azok amik tényleg dohánykivonatot tartalmaznak. Nem rosszak, viszont én nem a dohányfüst pótlása miatt vapelek, az ízek és a habitus az amit pótol. Dohányból is mindig igényes ízesítettet használtam, amíg volt. Az Azhad elixir meg konkrétan mintha folyékony dohány lenne. 42-nél is kapható még ha mindenigaz.
A heisenberg, pinkman, mentol, colada, éles déligyümölcsök amiktől én kiakadok, főleg, hogy az ultem palástból mégnehezebb kimosni, mint a fém vagy üvegből, és amúgy sem szeretem, így ismerem az érzést. Dinnyétől is kiráz a hideg, pláne ami a vivóban volt, és egyszer véletlen próbáltam ilyet, amikor a világvégén tábort szerveztünk, és épp kifogytam ott helyben. Nem minden gyümölcsös ugyanolyan, többezer féle van, és sok nekem sem jött be.
De példaként, utoljára vanílíás dohányt szívtam, imádtam, de ebből sem mind volt jó. Egyik vaníliás aromát sem szeretem. Barackot nem tudok enni, de baracklevet szeretem, liquidben annál is jobban. Nincs nagyobb kedvenc gyümölcsöm a málnánál, de egyetlen egy liquid nem volt még jó málnásból amit próbáltam. Csipkebogyó teát szeretem, a lé is ott az asztalon ilyen ízben, véletlen bele szoktam önteni a tankba néha, pár napja pár slukk után szedtem ki belőle, annyira irritált.
Ha a kokszolós dolgok érdekelnek, a BF trüffel még ilyen, egyszer, karantén alatt egy este, két film közben elgőzöltem belőle 75 milit, képtelen voltam abbahagyni Utána csertem a coilt vattástul.
A csere engem sem zavar, az Azhad Elixir nem ezért nem tetszett, tényleg beleszívtam egy cigibe akkor próbaképp, nem éreztem különbséget, pedig jó régóta zavar a cigifüst.
A pipafüstöt egyébként szeretni szokták az emberek, még a nemdohányzók is. Sosem szóltak miatta, inkább az ellenkezője. Vape pipát mégjobban szeretik.