Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Ez a narancs és úgy írják,hogy mandarin is limonádé,tényleg finom​:slightly_smiling_face:Pedig én nagyon finnyás vagyok​:wink:

1 kedvelés

Jövök én is, de a sört meghagyom nektek. :rofl:

5 kedvelés

Oké-zsoké. Örülök vagyok! Kicsit melegebb lesz az idő a kerthelységhez - gőzöléshez és kiülhetünk. Ha vannak hosszú asztalok, sok jó vaper elfér ott.

5 kedvelés

Te ilyen absztinenciális vagy? :sweat_smile:

4 kedvelés

Nem. Csak nem iszik alkoholt. :rofl:

8 kedvelés

Ahogy olvasom ezt most a másik tudatod írta :rofl:
Vannak többen is? Mik a neveitek? :sweat_smile:

7 kedvelés

Hagyá má, még korán van, még nem ébredtünk fel. :sweat_smile:

5 kedvelés

Én se iszom alkoholt…

8 kedvelés

Szervusztok !

Én sem iszom alkoholt már vagy 20 éve … !

7 kedvelés

Egy kis dohányválogatás a napfényes Itáliából​:grin:

10 kedvelés

Én 5-éve jöttem le róla! :rofl: :joy:

6 kedvelés

40.szülinapomra vettem először egy 24 szeletes tortát ! (24 db kőbambi )
Még van belőle 5 dobozzal :rofl:igaz ez lassan 5 éves lesz :blush:biztos jó még :grin:

8 kedvelés

Majd írd meg ezzel a Kentucky-val a tapasztalatod. (Meg majd minddel).
Az én Kentucky-mnak különösebben se íze, se bűze. Füstös, de sekély…

1 kedvelés

Ok.De egy kicsit még odébb van.Annyi minden van bekeverve,hogy azokat muszály pusztítani előbb​:grin:

2 kedvelés

Jó. Folyton az járt a fejemben, hogy az enyém el van rontva, gyártási hibás, én is meg az aroma is.
De most végleg megnyugodtam :sweat_smile:

4 kedvelés

Nem…ez ilyen harmat, szegényke. Pedig hamutál illata van nyersen. :roll_eyes::sob:
De mint egy füstös, de agyonhígított, és sótlan, matt fűíz?
Mindegy, maximum valamivel keverve majd elfogyogat…

1 kedvelés

Szervusz András !

Ne féltsd a munkád ! Vannak az országban szép számmal akik fogyasztanak helyettünk is ! És még a részünket is megisszák ! :wink: :innocent: :hugs:

8 kedvelés

Sziasztok Antialkoholisták!:grin: Én nem csatlakozom! Igaz amióta nem tilos, azaz 31 éve már nem iszom. Viszont szeretem a különleges és finom italokat és ha tehetem meg is kóstolom! Örülök, hogy ennyi rendes ember van!!!:rofl::rofl::rofl:

14 kedvelés

Utolsó vicces emlékem mikor még borászatnál dolgoztam,hogy sutyiba csapoltuk a főnök féltve örzött barrique cuve-jét​:slightly_smiling_face:Meg lefújtuk a port pár üveg Savignon Blanck-ról is,hát na szüret zarót tartottunk a kis öreggel akivel eggyütt préseltünk pár szüret szezont​:slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Spirit of the woods 2 tank után.

#nemkokszol

11 kedvelés