Ez a narancs és úgy írják,hogy mandarin is limonádé,tényleg finomPedig én nagyon finnyás vagyok
Jövök én is, de a sört meghagyom nektek.
Oké-zsoké. Örülök vagyok! Kicsit melegebb lesz az idő a kerthelységhez - gőzöléshez és kiülhetünk. Ha vannak hosszú asztalok, sok jó vaper elfér ott.
Te ilyen absztinenciális vagy?
Nem. Csak nem iszik alkoholt.
Ahogy olvasom ezt most a másik tudatod írta
Vannak többen is? Mik a neveitek?
Hagyá má, még korán van, még nem ébredtünk fel.
Én se iszom alkoholt…
Szervusztok !
Én sem iszom alkoholt már vagy 20 éve … !
Én 5-éve jöttem le róla!
40.szülinapomra vettem először egy 24 szeletes tortát ! (24 db kőbambi )
Még van belőle 5 dobozzal igaz ez lassan 5 éves lesz biztos jó még
Majd írd meg ezzel a Kentucky-val a tapasztalatod. (Meg majd minddel).
Az én Kentucky-mnak különösebben se íze, se bűze. Füstös, de sekély…
Ok.De egy kicsit még odébb van.Annyi minden van bekeverve,hogy azokat muszály pusztítani előbb
Jó. Folyton az járt a fejemben, hogy az enyém el van rontva, gyártási hibás, én is meg az aroma is.
De most végleg megnyugodtam
Nem…ez ilyen harmat, szegényke. Pedig hamutál illata van nyersen.
De mint egy füstös, de agyonhígított, és sótlan, matt fűíz?
Mindegy, maximum valamivel keverve majd elfogyogat…
Szervusz András !
Ne féltsd a munkád ! Vannak az országban szép számmal akik fogyasztanak helyettünk is ! És még a részünket is megisszák !
Sziasztok Antialkoholisták! Én nem csatlakozom! Igaz amióta nem tilos, azaz 31 éve már nem iszom. Viszont szeretem a különleges és finom italokat és ha tehetem meg is kóstolom! Örülök, hogy ennyi rendes ember van!!!
Utolsó vicces emlékem mikor még borászatnál dolgoztam,hogy sutyiba csapoltuk a főnök féltve örzött barrique cuve-jétMeg lefújtuk a port pár üveg Savignon Blanck-ról is,hát na szüret zarót tartottunk a kis öreggel akivel eggyütt préseltünk pár szüret szezont