Tudom,csak a 10ml M-type verzió miatt linkeltem a kár,hogy nincs 10ml-be válaszodra
Ha ez ugyan az lehet megkóstolom…mármint a sima mtype
Akkor érdemes lesz kipróbálni a White M-et is ! És még találtam egy érdekest.
https://journey-liquids.com/en/e-liquids-discovery-by-journey/674-discovery-by-journey-cherry-cigar-10ml-superconcentrate.html
Egy igazi meggyes dohányt régóta keresek.
Igen a white M-finom az van be keverve 600ml…cserkó az nem…jön be…
Valamikor réges rég az idők kezdetén Nagypeterden volt egy shop, na ott olyan meggyes dohánya volt, olyat nem találok már soha.
miért kellet ezt megmutatni? Eddig észre se vettem,hogy van…
Na ne már hogy nem ismered ?
Ismerem de nem figyeltem,hogy van…erre jönn Szilárd és most rendelhetek…
Kölcsön kenyér ?
Nem húsvéti tojásfestéket vettél?
Én már egy ideje agyalok rajta,kell/nem kell,aztán úgyis az lessz a vége,hogy kellEz nálam úgy működik,hogy ameddig van mit szívni addig agyalgatok rajta aztán mikor fogyogat addigra rá is szánom magam
Eljött az AdG 9 di Picche ideje is!Latakia+virgina+kávé.
Ez nagyon komoly!A latakia dominál,virginia nyomokban csak,szóval aki nem szereti a latakiát annál kiesett.Kellemesen száraz,a végén egy kis keserű kávéval.Piázáshoz nagyon jó
6 nap után rákóstoltam a Cherry-re. Ugyan még csak fél úton van, de nem bírtam ki
Keveréskor mindnek édes, desszertes illata volt, de az ízén ez nem érződik. Mondjuk azt olvastam róla, hogy nincs benne édesítő meg semmi, csak a natur valóság
Egyelőre semmi átható nincs benne, ha így marad akkor lehet belőle all day íz. A cseresznye az fekete cseresznye, a dohány még lapul, de remélem az ízprofilnak megfelelően előre jön majd, de szerintem akkor is marad lágy dohány. Pár slukk után egy feketecsoki hártya keletkezett a szájpadlásomon, talán ez akar lenni a vanilia. Vagy majd az lesz belőle.
Az egész olyan egyenesnek hat, van benne valami tőröl metszett egyszerűség, kissé szocreál.
Ez az autós/motoros design megállja a helyét, össze tudom kötni az ízével
Alapvetően bejön, de azt várom, hogy 1-2 hét műlva lekerekedik a dolog.
Többször (számottevően) felmerült az “isteni M-type” lötyi kifejezés.
Ez dohányos íz? Mihez hasonlít? Kizől,nhogyan? Van jó aroma? Ezekhez képest (én dohányos kedvenceim) milyen ízvilág?
Royal (jelenlegi best, eliqvid vg eu aroma)
Desert Ship
555 (smi sajna alig van aromában)
USA Mix (ez ig egésznapos)
Old gold
Symphony.
A Royal annyira jó, hogy azt is keresem esetleg gyártó szinten. Ott nem derült ki.
Köszi.
Múltkor, amikor említetted én is rendeltem innen, de a PG/VG-t nem mertem bekockáztatni. Csak nekem nem látszik vagy tényleg nincs rajta semmi infó arról, hogy ki és mikor gyártotta, mi a lejárati ideje? Mert így kinézetre nagyon home made.
Nekem is nagyon gyanús
Hát sok infó nincs rajta az tény. Én a tegnapit is azzal kevertem be.