Egy beszélgetősebb threadet dobnék össze aromákkal kapcsolatban. Épp néztem az egyik oldalon, hogy a Chill Pill-nek hamarosan jönnek új ízei (nekem nagyon szimpik), és egy párat már fel is dobtam a kívánságlistára.
Ti hogy vagytok ezzel? Honnan “értesültök” új ízekről, kipróbáljátok-e őket egyből, ha van szimpatikus, vagy megvárjátok, amíg lecseng az első hype, és valaki megírja a véleményét? Esetleg maradtok a “régi”, jól bevált ízeknél inkább?
Melyik volt az az aroma nálatok, amit iszonyatosan vártatok például, de megjött, és nagy csalódás lett belőle? Vagy esetleg fordítva
Nálam személy szerint az új ízek közül fix lesz az energy drink, pina colada, és talán a strawberry&kiwi.
Ha érdekel titeket, szívesen megírom majd a tapasztalatokat
Az utóbbi időben általában úgy rendelek, hogy az alap ( és jól bevált ) ízek mellé bedobok 1-1 olyan dolgot amin megakad a szemem és igen tetszetős leírás alapján. Sajnos sokszor futottam már lesre, de volt ellenpélda is.
Két állandó finomság van, amiből mindig akad itthon, és számomra megunhatatlan:
Dinner Lady: Strawberry Bikini ICE
Dampflion: White King
Éppen ma fog érkezni három számomra teljesen új, remélhetőleg, finomság amiből az egyiket nagyon várom: A&L Cinematik, karamellás popcorn, hát nagyon kíváncsi vagyok rá! Egyszer volt egy utasom aki hasonló ízvilággal megáldott levest pöfékelt, az illatától egyből hátast dobtam, szóval most vágom a centit a futár érkezéséig!
A White King-et pont most volt szerencsém kipróbálni, barátnőm párja szívja, egész finom!
A dinner lady-nek pedig a kommented alapján lehet adok egy próbát Korábban a Dinner Lady-től a kólás aromáját próbáltam, iiiiiiiiiimádtam!
Nemrég megérkezett a drága futár. Csomag egyből széttépve, kevertem is 2*100 ml finomságot:
Dinner Lady: Berry Blast ( 15%-ban )
A&L: Cinematik ( 10%-ban )
Mindegyiket full VG-vel öntöttem fel, hát a popcorn az valami eszméletlenül finom illatra, tiszta mozi érzésem lett egyből!!! Nehézkes lesz kivárni az ajánlott 10 napos érlelési időt…!
Már benne se bízhatok
Esküszöm, hogy popcorn pedig… Amúgy az állásidő most negyedik hónaposan nem tett annyira jót neki. Kevésbé finom. Amúgy is minden Journeyből én kiérzek némi kukoricás alapot…dohányokból is.
Én most 3 hetesen álltam neki, de legközelebb kivárom az 1 hónapot. Nem tudom, hogy milyen később, mert hamar fogy. De elképzelhető, hogyha sokat áll már nem olyan… Nem is tudom melyikre mondták még ezt, de nem egyedi eset.