Tapasztalat új aromákkal

Sziasztok!

Egy beszélgetősebb threadet dobnék össze aromákkal kapcsolatban. Épp néztem az egyik oldalon, hogy a Chill Pill-nek hamarosan jönnek új ízei (nekem nagyon szimpik), és egy párat már fel is dobtam a kívánságlistára.
Ti hogy vagytok ezzel? Honnan “értesültök” új ízekről, kipróbáljátok-e őket egyből, ha van szimpatikus, vagy megvárjátok, amíg lecseng az első hype, és valaki megírja a véleményét? Esetleg maradtok a “régi”, jól bevált ízeknél inkább?

Melyik volt az az aroma nálatok, amit iszonyatosan vártatok például, de megjött, és nagy csalódás lett belőle? Vagy esetleg fordítva :smiley:

Nálam személy szerint az új ízek közül fix lesz az energy drink, pina colada, és talán a strawberry&kiwi.

Ha érdekel titeket, szívesen megírom majd a tapasztalatokat :slight_smile:

9 kedvelés

Szia!

Az utóbbi időben általában úgy rendelek, hogy az alap ( és jól bevált ) ízek mellé bedobok 1-1 olyan dolgot amin megakad a szemem és igen tetszetős leírás alapján. Sajnos sokszor futottam már lesre, de volt ellenpélda is.
Két állandó finomság van, amiből mindig akad itthon, és számomra megunhatatlan:

• Dinner Lady: Strawberry Bikini ICE
  • Dampflion: White King

Éppen ma fog érkezni három számomra teljesen új, remélhetőleg, finomság amiből az egyiket nagyon várom: A&L Cinematik, karamellás popcorn, hát nagyon kíváncsi vagyok rá! Egyszer volt egy utasom aki hasonló ízvilággal megáldott levest pöfékelt, az illatától egyből hátast dobtam, szóval most vágom a centit a futár érkezéséig! :grin:

futár

5 kedvelés

Szia!

A White King-et pont most volt szerencsém kipróbálni, barátnőm párja szívja, egész finom!
A dinner lady-nek pedig a kommented alapján lehet adok egy próbát :smiley: Korábban a Dinner Lady-től a kólás aromáját próbáltam, iiiiiiiiiimádtam!

A meme pedig én vagyok :'D

4 kedvelés

Kicsit nagy az a pocak, hányadik hónap? :rofl:

De jó lenne már új ízek venni…de most szigor van, először el kell szívni, ami most van, szóval majd a következő életembe. :grin:

3 kedvelés

Ispy, nem illik ilyet kérdezni, csak megszaladt a bigmac tegnap este!!! :smiley:

Egyébként minden nap egy új lehetőség, egy új nap… Élj a mának, minden ilyesmi klisé :rofl:

2 kedvelés

Nemrég megérkezett a drága futár. Csomag egyből széttépve, kevertem is 2*100 ml finomságot:

• Dinner Lady: Berry Blast ( 15%-ban )
  • A&L: Cinematik ( 10%-ban )

Mindegyiket full VG-vel öntöttem fel, hát a popcorn az valami eszméletlenül finom illatra, tiszta mozi érzésem lett egyből!!! Nehézkes lesz kivárni az ajánlott 10 napos érlelési időt…! :smiley:

5 kedvelés

Ja, bocsánat, majd hozzá szoksz :rofl:

Egyébként itt szoktunk aromákról társalogni, ha érdekel a téma ide mindig jöhetsz bátran.

3 kedvelés

Ez a popcorn jól hangzik, majd meséld el milyen lett és írd be a táblázatba, hogy kérhessek belőle. :grin:

3 kedvelés

Ott van a villamosban is a kuki :grin:

1 kedvelés

Volt nekem is, de kuki nem rémlik, bár nem vagyok benne expert. :rofl:

1 kedvelés

A vanília miatt érzed ezt szerintem. De csak átver az agyad. :grin:

2 kedvelés

Már benne se bízhatok :grin:
Esküszöm, hogy popcorn pedig… Amúgy az állásidő most negyedik hónaposan nem tett annyira jót neki. Kevésbé finom. Amúgy is minden Journeyből én kiérzek némi kukoricás alapot…dohányokból is.

2 kedvelés

Én most 3 hetesen álltam neki, de legközelebb kivárom az 1 hónapot. Nem tudom, hogy milyen később, mert hamar fogy. :slightly_smiling_face: De elképzelhető, hogyha sokat áll már nem olyan… Nem is tudom melyikre mondták még ezt, de nem egyedi eset. :thinking:

2 kedvelés

2-3 hónaposan még finomabb, pirított karamell​:yum:

4 kedvelés

Az csak a koksz. :rofl: :rofl: :rofl:

1 kedvelés

Inkább megtekertem a másikat, marad még rajta a briket. :rofl::rofl:

1 kedvelés

A fene megette, remélem a Cinematik opcióban nem lesz kuki… :grin: