Van belőle oreos változat is.
Jobban mar a süti így, hogy viper
Nyugodtan megkereshetsz,tudod hol dolgozok és véletlenül tudok pg-vg alapot is vinni magammal
1 bejegyzést új témára osztott fel: Vadász csoki recept
Jelentem, az Aromamester Pisztácia fagyi isteni (mondjuk meleg…)
Holnap Te leszel? Lehet beugrom dumcsizni.
Üdv !
Igaz, még csak 3 hónapja vapelek, még túl sok aromát nem kóstoltam, de eddig talán ez jött be a legjobban :
Pinkman, ami még eléggé bejövős.
Ami viszont nagyon nem ízlett, az ez :
5 ml még van (csak felét kevertem be), ha valaki Vas megyei (Celldömölk mellett lakom), szívesen neki adom egy köszönömért.
Most van Southern Smoke
https://vape42.hu/termek/ejm_southern_smoke_30ml.html
és van még Obsidian is
https://vape42.hu/termek/dod_obsidian_30ml.html
Tisztelettel
Kolegina lesz hétvégén.Én majd hétfő,kedd
Akkor jövő héten. Úgyis régen voltam.
Hú, nyalva is jó…de mit csináljak belőle? Csokis dohányt?
Imádom az After Eight narancsos verzióját. De olyan igazi narancs aromám sosem volt.
Tipp? Valaki?
Bocs @Vaperina_Kinga ez itt offos a receptúrádban.
Magamtól nem tudok narancsos aromát ajánlani, mert még nem próbáltam egyet sem. Viszont ezt találtam.
Mivel TPA, így rossz nem lehet.
Szerintem valami vaníliásat, vagy fekete cseresznyést. Igaz, a dohány se lehet rossz…
Ha lenne rum, az se lenne rossz, de azzal még nem találkoztam. De most felidéztem ifjú korom uticsomagjának legfontosabb elemeit, a rumot és a csokit. Mindegyikből egy falat ill. egy korty. Később már a csokit beleapróztam a kulacsba, aztán hozzá ment a rum. Ezzel unatkozás mentesen el lehet jutni a világ végéig, főleg ha néha rá is gyújtasz
Normális rummal lehetne simán sportszelet na, most gondolkodhatok, hogy csokis miaf…omat találjak ki van 65 aroma itthon, de vazz, narancs meg rum nuku.
Hú @Vaperina_Kinga , lehet hogy ezt a szakaszt helyezd át inkább a ki mit kevert-be, sorry.
Narancsom nekem sincs az említett BIG MOUTH narancsos csokin kívül. De úgy gondolom, ebből sokkal jobb is kijöhet. Szerintem megér egy próbát, ha készítesz belőle simán egy 10 ml-es 8-10 százalékost és leteszteled, mennyire adja vissza a várt csokis ízt.
2 Big Mouth-om várja a kaszást…egy Csokis, és egy csokis-kávés szörny. Mintha papírral, bolti blokkal, meg mosogatóvízzel enném a csokit
Beszéljétek meg, aztán majd utána. Ha közben teszem át mindig keveredés van.
Szerintem mehet, befogom
Én is, elmegyek néhány órára, dolgom is van.
Kingától én is elnézést kérek.