Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Ide egy kis értelmezés. Szóval Baker Flavor Cocoa bean aromáról volt szó :slightly_smiling_face: ami full pure étcsoki, vagy kakaópor, és igen jó.

3 kedvelés

Már keresem is, honnan rendelhetek. (A fűkaszához már találtam zsírzó fedél csavart, rendelve. Mert ugye most derült ki, hogy elhullott valahol az ősszel, de ez a sz@r most kellett volna.)
Ez a “csoki” legalább örömmel kecsegtet e bosszúságokkal kiszínezett és néha rosszul fűszerezett világban :grinning:

2 kedvelés

Sehol sem találok ilyet. Nincs raktáron, ahol eddig esélyesnek mutatkozott :frowning_face:

Ja igen, ez orosz cucc, ha minden igaz. Így nem is lepődök meg azon, hogy nehéz lehet hozzájutni, de azon sem, hogy jó lehet. Valamennyire ismerem az Orosz Birodalmat, néhányszor jártam ott. Gasztronómiai szempontból kifogásolhatatlan. Ha valami finom, akkor az nagyon az, ha valami sz@r, akkor az is nagyon az. Ez utóbbiból csak egyel találkoztam. Az orosz nevét nem tudom, de magyarul rénszarvas faggyúnak hívják. (Most, hogy leírtam, ismét borsódzott egyet a hátam.)

1 kedvelés

Szerintem itt vettem tavaly, de mint a Brown Tabak is, ez is.elfogyott​:roll_eyes:

1 kedvelés

Ezek szerint hozatnom kell…

Szerinted ez hasonló lehet?
BF Chocolate 5ml - vape42.hu

Guszta! :yum:

1 kedvelés

Ez ugyanaz csak kiadagolt, 5 ml verzió (elvileg) :+1:

Drága Uram!

Tegnap óta, csak ebből szívom:

( tudom a másik forumon, mondtad hogy csak egy vas darab :slight_smile: )

De ebben még a 7,5% os is lassan már soknak tűnik!!!
(baromi édes, de még nem geil)
Sima 2,5 mag Ga28, 5 menet Kanthal, semmi extra.

(az SS mér el is fogyott :frowning: , de én még rendeltem :slight_smile: )

Tisztelettel

3 kedvelés

Veszek belőle, mert tökéletesíteni kell még a Vadász csoki ízén. Egyébként nem terveztem, de fogytam két lyuknyit az övem szerint, mióta a napi 2-7 Vadász helyett a már írt helyettesítő löttyöt inhalálom. Szigorúan MTL üzemmódban, mert így megvan a kívánt szájíz. Utána a következő kutatási irány a csokis banán kontra körte helyettesítése lesz. Ehhez várom a konstruktív javaslatokat. Hasznosak lesznek, mert az említett kombó szintén függőséget okoz. Nem is akármilyet!

Bf csoki- atmos lab banán. Kipróbált,működik :grin:

1 kedvelés

Varom a nicotint. Jovo heten erkezik. Aztan ujra keveres. Gorog dinnye. Es dohany. Vape of Hause.

Kell még a körte is. Mert ha csak ez van, nagyon fog hiányozni hozzá a körte. Persze ezzel is előrébb vagyok, köszi!

…és van ott rum is. Rövidesen nekem is lesz.

Tegnap bekevertem a cherry cigart, ma pedig hirtelen felindulásból megkóstoltam. Erre voltam a legkíváncsibb, de köszönő viszonyban sincs a régi verzióval. Ám így sem rossz. :slightly_smiling_face: Friss tekeréssel kissé TH-s, de nem vészes, viszont a cseresznye egyenlőre a kanyarban sincs. Azt gondoltam érezhető lesz, de semmi, csak a dohány. Bár az kellemesnek mondható, nem tolakodó és nem is hamutartós. Jövő hétvégén ismét kóstolás. :woman_shrugging:

5 kedvelés

Hátha előázza magát a cseresznye :wink:

2 kedvelés

A tekercs hője húzza elő lassan. :grin: De majd csak később lesz az igazi. Nem is értem, pedig szoktam tudni türelmes lenni, most nem ment. :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Volt ilyen “pure” cseresznye nekem is a kezemben, hogy a tömény aromának is alig volt illata. Pár nap múlva meg megjött :slightly_smiling_face:
(Ok, amúgy xar volt :grin::joy:)

Milyen élvezeteket hozott a CBD?