Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Első rendelésemben volt annó…azóta se vettem :rofl:

Én is :grin: Valami ütős kv-s kellene.( A Cafe Racert Inawera kávéval javítgatom, mert nem elég kávés :confused:)

Az érthetetlen és az undorító közt van valahol, félúton…bedőltem kezdéskor, van sok fajta kv-s desszertjük :nauseated_face::corn::cucumber:

Nekem van még 10ml coffee-banana aromám, az szerintem üt (megkostolni nem mertem).

IW? Nekik volt ilyesmi emlékeim szerint

A Supervape Arabica aromát viszont ajánlom :+1: az tiszta Pocket Coffee. (@Peva71 Évától kaptam tavaly​:hugs:)

1 kedvelés

Bafee vagy Canan? :roll_eyes::roll_eyes:

Na végre kávés…van egy la chose shorfillem bontatlan. Akiket kérdeztem eddig, azoknak nem kellett kávés :blush:
@Gumikacsa nézz utána, hogy érdekel e.

1 kedvelés

Kell bele cukor vagy elég édes?

1 kedvelés

Kell bele :slightly_smiling_face:én üresen iszom a kv-t, nekem édes :grin:

1 kedvelés

Akkor barna cukor rendel​:rofl:

Lehet jó is, van róla tapasztalat? Volt sok kísérlet, általában tragikus végkimenetel mellett. Az emlegetett Cafe racer inawera kávéval javítgatva ‘majd elfogy’, van itthon bekeverve White Russian, bf csokival felütve egész jó csokilikőr, de kv nyomokban se… szóval nehéz ügy :rofl:

2 kedvelés

Tapasztalat van, csak nem emlékszem rá :joy: még elején próbáltam kávést szívni, de aztán nem lettek kedvencek. Szerintem ilyet használ(t) @Robertino_daf , ő talán tud róla véleményt írni. Szav ideje jövő június. Nem pénz kell, sajnálnám kidobni, ha más elszivja…80vg-s

4 kedvelés

Bátor vagyok :grin:

1 kedvelés

Ez megvan valakinek?

2 kedvelés

Van, finom. Én se mertem eddig :+1::slightly_smiling_face:vörös Trauma-kóla. Nem annyira szénsavas.

1 kedvelés

Az jó lesz​:grin: az embernek is kell vennem valamit​:rofl:

Igen, de még nem kevertem belőle. Viszont még bontatlanul is érezni az illatát. :slight_smile:

4 kedvelés

Nem tudok vele be telni :grin:
mintha a süteményt enném.

7 kedvelés

Viper ízű süti? :roll_eyes:

1 kedvelés