Pentekre keverni tervezek,hogy ev vegere az itthoni pihire legyen egy-ket finomsag.Most csinaltam egy gyors leltart,van itthon 600ml 1-3 honapos szajre.Naponta 4-5ml fogy nalam,megleszek?
Hát szerintem ez jó pár hónapig kitart
Csak piszkalja a fantaziam a bontatlan inawera gentleman meg 555 ,de akkor mar a bevaltakbol is kellene meg keverni ha nekiallok
A Copy cat szerintem nagyon jó márka. Krémes, finom, és mellékiz mentes.
Mai csomag beérkezett, végre megjött a Villanyos, meg a többiek!
De most Revolute Phara Skull Fasataq!
még a szemem is káprázik e kép láttánjó gőzőlést hozzájuk
Addig szórakoztam a boltokkal, mert miért is nincs egy helyen, meg nincs készleten, hogy aztán egy harmadikból rendeltem és maradt a saját mix. Azt hiszem nyitok egy boszorkánykonyhát, mert már gyűlnek az aromák
Még nem kóstoltam meg, de te említetted
a Top 10 kedvenc aroma között, ezért gondoltam nézzük meg milyenek az Omerták, első körben nagyon bejött a Crunchy Tobacco, ezért is rendeltem a többiből is!
Ezt azért rendeltem,mert a Peaky Blinders az egyik kedvenc sorozatomRemélem hozza azt a szinvonalat!
A Copy Cat Lemon Tartja nem biztos hogy a legjobb választás volt a gyártótól. Nálam legalább is a muszályból-becsületből kategóriában fut, de hát ugye kinek a pap kinek a paplan…(vigaszként a citromos Jar-nál azért egy kicsivel jobban adja ). Minden estre kíváncsi vagyok neked mit mutat.
Majd kiderül, most rendeltem először ezt a márkát. Estleg ha sz@r lesz megsem lepődöm, húzok egy új strigulát a sz@r aromák táborába!
3 ízre mozdultam rá (kaktusz, crash, lemon tart). A másik kettő egész kellemes…persze nem kell ízorgiában gondolkozni, de sokat javít az íz élményen az ár/kiadósság hányados.
Bo egy honapja halogatom ezt a keverest.Szerencsere ma valami “kis” szel miatt zarva vannak az iskolak delen es en vagyok a gyerekpasztor
Caopy Cat Lemon nekem sajnos lefújó lett mintha valami citromos mosogató lett volna sajnos … és utána aza kiváló műanyag íz még pedig próbáltam több tankban. kevésebb % ban tovább érlelve de sajnos nem jött be sry. De hátha neked több szerencséd lesz
Következő versenyző az Omerta vonalon a bérgyilkos!
Vélemény:
Nagyon jó prémium folyadék a legmagasabb szinten.
A mokka egyértelműen az előtérben van.
Az egészhez enyhén édes karamell és dohányos jegy társul, ami csak a háttérben nagyon finoman érzékelhető.
Nekem személy szerint nem egész napos, hanem fantasztikus kísérő egy jó kávéhoz.
Minden bizonnyal haladok tovább az Omerta vonalon, mert az íz finomhangolása lenyűgöző.
Na, ezt berakom a kosárba legközelebb
Kötelező db!
Haladok tovább Omerta, Journey, Egoist, vonalon, meg ami útközben befigyel…
Ja, csak most jutott eszembe, hogy a kamrába még mindig figyel 12 darab 10 ml-es aroma, amit még nem próbáltam ki, lehet inkább mégis halasztom.
Jellegzetes, én is lebeszéltem magam az idei utolsó aromabegyűjtésről
Viszont van, aminek kezdek a végére érni. Több is. Sztem januárban teljesen jogos lesz vásárolnom