Igen, mindenki ezzel hitegeti magát… ![]()
Tegnap jott a hir hogy jonnek vendegek ki karacsonyra,ugyhogy este letakaritottam a vape42-t egy par liter hawthorn-ert,na meg egyebb finomsagokert
Most varom a le petit akciot,hogy boostert vegyek kicsi penzert![]()
Sputnik ![]()
Double Spicey se rossz, La Tabbal meg sztem nem lehet mellé fogni ![]()
Baffometto nagy kedvenc, szerencsére ő itthon is kapható, csak mindig kiesik a paradise. ![]()
A Stout latakiára leszek kíváncsi, illatra teljesen más, mint az irish black.
Egy ulton sputnik clone napok ota van nalam a kosarban.Baromira tetszik es ha esetleg bejonne az eredeti se lenne egy oriasi ervagas.
Igen, eléggé baráti az ára, ahhoz képest milyen kollaborációból született, ezért is esett rá a választás, na meg persze nem hazudtak az olasz reviewerek. Nagyon komoly ízeket hoz fire cured netekkel ![]()
Majd a persian apricot-ról véleményt légyszi, én is ezt néztem ki ![]()
Ha csak egyet választhatnék a kivonatosak közül az alighanem a Baffometto lenne ![]()
Az Irish Blackkel meg egy darabig hadilábon álltam. Valahol olvastam, hogy szűk DL-ből mennyivel jobb az aromája. Én hülye meg elhittem, ott erőltettem, hogy valahogy jóra szívjam. Aztán átraktam MTL-be és minden a helyére került ![]()
“jora szivjam”![]()
![]()
![]()
![]()
Tudtam, hogy valakinek fel fog tűnni ![]()
Párom nagy kedvence, de én sem vetem meg, finom zamatos, semmi sem tolakodó, mindenképp ajánlott kategória. ![]()
Köszi szépen! Akkor mindenképpen kipróbálom ![]()
Furcsa mód a sima baffot sose kóstoltam, mindig a reserve kerül a kosárba. Van számottevő különbség?
Eddig nem volt nagy a merítés és csak reserve került a kosárba, szóval nem tudom ![]()
Csak azt, hogy nekem nagyon minőségi érzetet kelt és nem hiszem, hogy a reservsége miatt.
A Black and Berrys-re ácsingózok, de el van fogyva a boltban. Az mondjuk nem reserve ![]()
na arra en is vevő lennék, sanja még nem volt szerencsém igazán finom berrys kivonatos dohányhoz ![]()
Tojta a Jézuska? ![]()

Jah nem hagytam békén napi szinten vekzáltam hogy hozzon vmit nekem is végre![]()
![]()
![]()
![]()