Igen, mindenki ezzel hitegeti magát…
Tegnap jott a hir hogy jonnek vendegek ki karacsonyra,ugyhogy este letakaritottam a vape42-t egy par liter hawthorn-ert,na meg egyebb finomsagokertMost varom a le petit akciot,hogy boostert vegyek kicsi penzert
Sputnik
Double Spicey se rossz, La Tabbal meg sztem nem lehet mellé fogni
Baffometto nagy kedvenc, szerencsére ő itthon is kapható, csak mindig kiesik a paradise.
A Stout latakiára leszek kíváncsi, illatra teljesen más, mint az irish black.
Egy ulton sputnik clone napok ota van nalam a kosarban.Baromira tetszik es ha esetleg bejonne az eredeti se lenne egy oriasi ervagas.
Igen, eléggé baráti az ára, ahhoz képest milyen kollaborációból született, ezért is esett rá a választás, na meg persze nem hazudtak az olasz reviewerek. Nagyon komoly ízeket hoz fire cured netekkel
Majd a persian apricot-ról véleményt légyszi, én is ezt néztem ki
Ha csak egyet választhatnék a kivonatosak közül az alighanem a Baffometto lenne
Az Irish Blackkel meg egy darabig hadilábon álltam. Valahol olvastam, hogy szűk DL-ből mennyivel jobb az aromája. Én hülye meg elhittem, ott erőltettem, hogy valahogy jóra szívjam. Aztán átraktam MTL-be és minden a helyére került
“jora szivjam”
Tudtam, hogy valakinek fel fog tűnni
Párom nagy kedvence, de én sem vetem meg, finom zamatos, semmi sem tolakodó, mindenképp ajánlott kategória.
Köszi szépen! Akkor mindenképpen kipróbálom
Furcsa mód a sima baffot sose kóstoltam, mindig a reserve kerül a kosárba. Van számottevő különbség?
Eddig nem volt nagy a merítés és csak reserve került a kosárba, szóval nem tudom
Csak azt, hogy nekem nagyon minőségi érzetet kelt és nem hiszem, hogy a reservsége miatt.
A Black and Berrys-re ácsingózok, de el van fogyva a boltban. Az mondjuk nem reserve
na arra en is vevő lennék, sanja még nem volt szerencsém igazán finom berrys kivonatos dohányhoz
Tojta a Jézuska?
Jah nem hagytam békén napi szinten vekzáltam hogy hozzon vmit nekem is végre