Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Igen, mindenki ezzel hitegeti magát… :sweat_smile:

4 kedvelés

Tegnap jott a hir hogy jonnek vendegek ki karacsonyra,ugyhogy este letakaritottam a vape42-t egy par liter hawthorn-ert,na meg egyebb finomsagokert​:rofl:Most varom a le petit akciot,hogy boostert vegyek kicsi penzert​:rofl:

8 kedvelés

Minden út Rómába vezet :it:

7 kedvelés

Sputnik :slight_smile:
Double Spicey se rossz, La Tabbal meg sztem nem lehet mellé fogni :laughing:

2 kedvelés

Baffometto nagy kedvenc, szerencsére ő itthon is kapható, csak mindig kiesik a paradise. :weary:

A Stout latakiára leszek kíváncsi, illatra teljesen más, mint az irish black.

1 kedvelés

Egy ulton sputnik clone napok ota van nalam a kosarban.Baromira tetszik es ha esetleg bejonne az eredeti se lenne egy oriasi ervagas.

1 kedvelés

Igen, eléggé baráti az ára, ahhoz képest milyen kollaborációból született, ezért is esett rá a választás, na meg persze nem hazudtak az olasz reviewerek. Nagyon komoly ízeket hoz fire cured netekkel :sweat_smile:

1 kedvelés

Majd a persian apricot-ról véleményt légyszi, én is ezt néztem ki :heart_eyes:

Ha csak egyet választhatnék a kivonatosak közül az alighanem a Baffometto lenne :laughing:
Az Irish Blackkel meg egy darabig hadilábon álltam. Valahol olvastam, hogy szűk DL-ből mennyivel jobb az aromája. Én hülye meg elhittem, ott erőltettem, hogy valahogy jóra szívjam. Aztán átraktam MTL-be és minden a helyére került :slight_smile:

4 kedvelés

“jora szivjam”:rofl::rofl::rofl::rofl:

2 kedvelés

Tudtam, hogy valakinek fel fog tűnni :rofl:

1 kedvelés

Párom nagy kedvence, de én sem vetem meg, finom zamatos, semmi sem tolakodó, mindenképp ajánlott kategória. :grin:

2 kedvelés

Köszi szépen! Akkor mindenképpen kipróbálom :blush:

1 kedvelés

Furcsa mód a sima baffot sose kóstoltam, mindig a reserve kerül a kosárba. Van számottevő különbség?

2 kedvelés

Eddig nem volt nagy a merítés és csak reserve került a kosárba, szóval nem tudom :sweat_smile:
Csak azt, hogy nekem nagyon minőségi érzetet kelt és nem hiszem, hogy a reservsége miatt.
A Black and Berrys-re ácsingózok, de el van fogyva a boltban. Az mondjuk nem reserve :slight_smile:

1 kedvelés

na arra en is vevő lennék, sanja még nem volt szerencsém igazán finom berrys kivonatos dohányhoz :sweat_smile:

1 kedvelés

Idei évre csak elég lesz​:sweat_smile::rofl::grin::thinking:

13 kedvelés

Tojta a Jézuska? :rofl:

Saturday Night Live Christmas GIF

4 kedvelés

Jah nem hagytam békén napi szinten vekzáltam hogy hozzon vmit nekem is végre​:rofl::rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

8 kedvelés