Szeretem a Blendfeel-t. Majd pár szót esetleg, hogy miként sikerült a Basma
Te mennyi időt szoktál hagyni neki?
3-5 napot az oldalo
Hát neki azért kell idő. Sztem 2 hét alatt felesleges próbálkozni, de még utána is fog változni.
Ja és remlem MTL. Én próbáltam szűk DL-ben is de sok volt az úgy Ahogy áttettem (Irish Black) MTL-be, minden a helyére kattant.
Igen.Mtl.Berserker V2 miniben próbálom ki.Ha bejön,akkor lehet,hogy beruházok egy RDA-ra,mivel ahogy,olvastam nagyon kokszolnak.Hány százalékosra kevered?
Igen kokszizik bár érdekes mert nem mindenben egyformán. Nekem Brunhildében pl nem nagyon (Habanos Grand Reserve), de lehet, hogy aromája is válogatja.
Én 6-osra keverm, de van ami 3-as. Manapság kivonatosból inkább 6-ost keverek.
Köszi a segítséget.Akkor 6%-ra fogom keverni,max higitok rajta.
Ja és 50-50, 10%. De majd meglátod, hogy lesz neked jó.
Nos hát utolsó esélye ennek DL vonalak…
Mert már tényleg hócipőm is teli, hogy semmi íz, csak a flaskában lévő illat marad csak jónak
Hali.Mit használsz?Mod,rta…
Hi. A copy catről majd írhatnál, hogy milyen.Nem merem már megrendelni annyi sz@r ízű aromába nyúltam bele mostanában.
Színtiszta Topjoy Kaktusz (almalime) frissen kevertem be, nem bírtam ki már az aroma megszagolásánál lehidaltam bár le kéne állnom vele, mert tényleg kéne érlelni még
Minden pénzt megért már most! De fontos ugye, hogy kinek mi
Szia! Igaz nem én lettem felkérve keringőre, de hátha az én szubjektív véleményem is közelebb visz a pénz költéshez. Én nem igazán tudom az ízét semmihez sem hasonlítani, nem tisztán kaktusz talán befigyel a vérnarancs is (persze az is lehet, hogy a szemem által továbbított információk felülírták az ízlelőbimbók által küldött infókat). Egyébként abszolút fogyasztható, legalábbis én kellemesen csalódtam ár/érték mutató alapján meg pláne. (5%-os keverés, 60VG/40PG, 10-es nic, mtl felhasználás)
Köszi! Lehet bepróbálok 2-3 fajtát belőle.
Sziasztok!
Igértem @Paldeak_Attila nak, hogy leírom az “ízét” ennek a két aromának
Itt van a véleményem a lady bugrol és a ripe vapes san juan-rol
A lady bug számomra egy asztaaaa!!! Gyerekek eléggé válogatós vagyok, de ezt imádom! Még nem tudom hogy minden napos lesz e, mert picit édes, de még határokon belül, enyhén. Amikor kevertem mindkettőt elsőre jó illatuk volt, rumosak (valami spéci kubai vagy jamaicai rum, nem az a hagyomanyos magyar rumaroma szag), nagyon hasonlítanak egymásra. De ahogy szaglásztam, levegoztettem egyre émelyítőbb lett (hogyan fogom ezt elszívni ) 1. héten belekostoltam a ripe-be, katasztrófa íze volt, mintha valami kölnit szívtam volna. De harmadik hétre jobb lett ez is. A kettő közötti különbség, csak annyi, hogy a ladybug füstösebb és van benne egy kis narancs a háttérben, a ripe rumos a dohányt nem nagyon éreztem, lehet meg kell neki pár hét. Azt hiszem mindkettő inkább a szivarhoz hasonlítható. Ladybug 15%az ajánlott, a ripe 20%. Aki nem szereti a nagyon erős ízeket az szerintem vegyen vissza kb 5%-ot. Legközelebb én is úgy fogom.
Nem irtak rosszakat róla,bár én sosem hasznàltam.Javaslom szerezz be más rtat(ne mesht),és kóstold meg abban is az általad bekevert ízeket.
Koszi a visszajezest Ivett!Ladybug-bol eddig egyet kevertem es az is ilyen “azta!!” feeling volt.Nem tudtam egesznaposnak hasznalni,nagyon finom volt,de tul intenziv ,parhetente elokerult egy-egy szombat esti sorozesre.Egyszer aztan ket-harom honap utan elvittem egy kirandulasra es nem tudtam letenni.Napokig azt szivtam,amig el nem fogyott.En 12%-ban kevertem,de szerintem a 10 is eleg neki.Van meg 5ml itthon ,lehet a penteki keveresnel elokerul
Szívesen! Hát szerintem a ripe nem volt olyan hűha, az árához képest, várok még pár hetet vele, de elfog fogyni. De a katica visszatérő lesz az tuti
Igen a ripe-pal nem gyoztel megAzert erdekelt mert fokent franciaktol veszek alapanyagokat ,ott meg nagy a kinalat beloluk dohanyos vonalon,de inkabb mellozom akkor.Volt mar a kosarban valamelyik,de kivettem.
Én is filoztam a krémessel, de most azt mellőzöm