Sziasztok mindenkinek, @Vaperina_Kinga sajna semmi újat nem tudok róla mondani, mert a tesztedben mindent elmondtál róla!
Omerta La Famiglia - rossz családba született
De azért egyet pluszban nagyon haloványan lehet érezni a fahéjat de csak az elején szerintem, aztán eveszik, lehetne intenzívebb a fahéj akkor nagyot szólna!
Na mindegy is, most rámegyek a következő családtagra a főnökre!
Ez a Maya/Kimi az első olyan aroma,amire azt tudom írni,hogy majdnem tökéletes
10/9-es.A hűsítőt nem érzem,de még nem nagyon játszottam a W-okkal.
Nem tudom különszedni az epret,citromot és a kiwit,de nagyon finom számomra.Olyan,mintha egy csomó gyümölcsből ennék egyszerre.Mint egy gyümisali
Néha úgy érzem,hogy a kiwi dominál,de utána rögtön rávágom magamban,hogy a citrom és az eper is
Egyensúlyra keverve.10napos.
Udv.
A copy cat milyen minosegu? Most nezegettem es nem tul draga aroma raadasul alacsony szazalekon kell keverni is.
Nyomassad!!! Ilyenkor télen fontos a rendszernek a vitamin, na meg a rostok!!!
Egészségedre! Fogyaszd egészséggel!
Köszönöm
Van ám literes kiszerelésben is itthon házi jellegű gyümölcsöm is,de az belső felhasználásra van falusi kölyök lévén
@Zolika, arra a pina coladara kíváncsi lennék, majd ha kostolod, kérem a véleményed
Őszintén…én is sok rosszat írnak róla mármint a márkáról majd pár nap és kiderül.
Frissen pár percesen érződik a kókusz és ananász az tuti ,később remélem még jobb lesz
Értem, na majd akkor kíváncsi leszek!
Egy pina colada liquidet akarok majd mixelni, de ha ez jó, akkor nem töröm magam
I like Egoist Indian!
Szia @Paldeak_Attila !
Érdemes volt az M-type ajánlásom,bejött?
Oh igen,köszi Szilárd ,nem kellett vele sokáig barátkozni ,nagyon hasonlít az egyik kedvenc egésznaposomra(le petit sec).Bejönnek ezek a fanyar,száraz dohány ízek .A sec az csak simán savanykás nyers dohány íz ,az m type meg jól megvan borítva borókával vagy fenyőmaggal ??Simán lehet egész nap tolni,vasárnap viszem is pecázniElég intenzív az íze még 8 watton is úgyhogy legközelebb 2-3%-ban keverem majd 4 helyett.De lehet ezt is meghiggítom egy kicsit…
Szvsz,nyugodtan higítsd meg,volt mikor ugyanígy jártam a 4%-al,3 lett nálam a befutó vele és a hosszabb érés,pl nemrég próbálltam 2hetesen és raktam is vissza a helyére,hogy te bizony még érlelődj csakVégülis kezdetek óta max 1-2 hónap kihagyásokal van itthon mindig nálam M-type