Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Sziasztok mindenkinek, @Vaperina_Kinga sajna semmi újat nem tudok róla mondani, mert a tesztedben mindent elmondtál róla! :wink:
Omerta La Famiglia - rossz családba született
De azért egyet pluszban nagyon haloványan lehet érezni a fahéjat de csak az elején szerintem, aztán eveszik, lehetne intenzívebb a fahéj akkor nagyot szólna! :+1:
Na mindegy is, most rámegyek a következő családtagra a főnökre! :facepunch:

3 kedvelés

Képpel illusztrált, pihis délutáni, esti csendélet! :sleeping: :laughing:

11 kedvelés

Ez a Maya/Kimi az első olyan aroma,amire azt tudom írni,hogy majdnem tökéletes​:slightly_smiling_face:
10/9-es.A hűsítőt nem érzem,de még nem nagyon játszottam a W-okkal.
Nem tudom különszedni az epret,citromot és a kiwit,de nagyon finom számomra.Olyan,mintha egy csomó gyümölcsből ennék egyszerre.Mint egy gyümisali​:heart:
Néha úgy érzem,hogy a kiwi dominál,de utána rögtön rávágom magamban,hogy a citrom és az eper is​:joy:
Egyensúlyra keverve.10napos.

9 kedvelés

Udv.
A copy cat milyen minosegu? Most nezegettem es nem tul draga aroma raadasul alacsony szazalekon kell keverni is.

Most gyümölcsben utazom,azt hiszem elég lesz egy darabig​:grin:

12 kedvelés

Nyomassad!!! Ilyenkor télen fontos a rendszernek a vitamin, na meg a rostok!!!

Egészségedre! Fogyaszd egészséggel!

2 kedvelés

Köszönöm :blush:
Van ám literes kiszerelésben is itthon házi jellegű gyümölcsöm is,de az belső felhasználásra van falusi kölyök lévén :joy::joy::joy::joy:

6 kedvelés

mtl be tolod a gyümis leveseket vagy inkább dl ben?Csak kíváncsi vagyok​:blush::wink:

1 kedvelés

Keveréstől függ …dl ben 3,mtl Ben 5-6 nic .van amit MTL-ben finomabb pupákolni :grinning:

2 kedvelés

@Zolika, arra a pina coladara kíváncsi lennék, majd ha kostolod, kérem a véleményed :grin:

1 kedvelés

Őszintén…én is :grin: sok rosszat írnak róla mármint a márkáról majd pár nap és kiderül.
Frissen pár percesen érződik a kókusz és ananász az tuti ,később remélem még jobb lesz :wink:

3 kedvelés

A Dinner Lady ajándék :gift: volt :smiling_face:

11 kedvelés

Értem, na majd akkor kíváncsi leszek!
Egy pina colada liquidet akarok majd mixelni, de ha ez jó, akkor nem töröm magam​:joy:

1 kedvelés

Kb 3 hetes bekeverés

11 kedvelés

Hajszalpontosan kivartam vele az egy honapot.mmmhh​:sunglasses:

12 kedvelés

I like Egoist Indian! :+1:
pix16

13 kedvelés

Szia @Paldeak_Attila !
Érdemes volt az M-type ajánlásom,bejött?:slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Oh igen,köszi Szilárd ,nem kellett vele sokáig barátkozni ,nagyon hasonlít az egyik kedvenc egésznaposomra(le petit sec).Bejönnek ezek a fanyar,száraz dohány ízek .A sec az csak simán savanykás nyers dohány íz ,az m type meg jól megvan borítva borókával vagy fenyőmaggal ??Simán lehet egész nap tolni,vasárnap viszem is pecázni​:rofl:Elég intenzív az íze még 8 watton is úgyhogy legközelebb 2-3%-ban keverem majd 4 helyett.De lehet ezt is meghiggítom egy kicsit…

2 kedvelés

Szvsz,nyugodtan higítsd meg,volt mikor ugyanígy jártam a 4%-al,3 lett nálam a befutó vele és a hosszabb érés,pl nemrég próbálltam 2hetesen és raktam is vissza a helyére,hogy te bizony még érlelődj csak​:slightly_smiling_face:Végülis kezdetek óta max 1-2 hónap kihagyásokal van itthon mindig nálam M-type​:slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Kezdőthet az “olasz” meló:grin:Ez lesz az első dohány kivonatom.Remélem nem csalódok benne!

12 kedvelés