Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Mindet a Gtx-el kóstoltad?Ha igen,hogy?Minden íz előtt porlasztót cseréltél?

1 kedvelés

Igen a GTX ből.
Nem cseréltem porlasztót :smiley:
De a tapasztalat hogy pár szívás után kiadja úgy is a liquid ízét
Amúgy ezért várom már az Ares 2 t

Megnyugtatlak teljesen jó lesz az élmény, ég és föld az RTA javára! :+1:
Anno én, Helix V3 1100 mAh dupla készlettel+Joyetech eGo AIO C-vel kezdtem!
Most MTL RTA vonalon utazok! :wink:

6 kedvelés

Félre is van rakva minden eddigi aromámból legalább 10 ml,hogy meg tudjam kóstolni az Ares 2 ből is :slight_smile:

6 kedvelés

Ma érkezett, holnap keverés :grin:
Ja és örömmel jelentem a nagyi már leszokott teljesen a cigiről 50 évnyi dohányzás után :grinning:

14 kedvelés

Ladybug-ról meg a ripe vapes-röl majd véleményt légyszives​:sunglasses:

2 kedvelés

Persze, mindenképp​:blush: A ripe vapes-ba beleszaglasztam, szerintem finom lesz!

4 kedvelés

Gratulálok a nagyinak! :heart:

1 kedvelés

Köszi, megmondom neki​:slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Egy ideiglenes mini pico es egy voopoo tank​:joy: ha megjön az én tankom, akkor megy neki a doggy tank és a pico rendes mod, mert az nagyon ízlik neki és akkor majd én meg duplán tekerhetek​:sweat_smile:

4 kedvelés

Blendfeel-től az Irish Black, Habanos Grand reserve, Hell’s Key mind karakteresebbek voltak, de az egyik legjobb a La Tabaccheria-tól a Baffometto Reserve. A többi, amit próbáltam lágyabb.
Ha a Black Note-ot nézzük, akkor abból az American Blend, ami nem füstös, de nagyon klassz dohány íze van ha beérik. Ezért furcsa, hogy a Kentucky nemhogy nem füstös, hanem kicsit olyan íztelennek tűnik. Most egy picit félre is raktam.
Azon buzdultam fel, hogy az American Blend ugyan tetszett elsőre is, de valahogy a nemrég beszerzett Berserkerben találta meg igazán a helyét, gyakorlatilag egész napos kedvenccé érett :slight_smile:
Szóval bízom benne, hogy a Kentucky is erre a sorsra jut :laughing:

4 kedvelés

A La Tabbaccheria szerintem nagyon ott van, bár csak azt az egyet kóstoltam, de már megvan a következő 2-3 jelölt tőlük :slight_smile:

2 kedvelés

@Janos_Groszeibl ajanlasa volt a southern smoke korabban.Ma 3 het eres utan megkostoljuk​:sunglasses::ok_hand:

10 kedvelés

Nekem lassan el fogy…

1 kedvelés

Szia,

A lötyi pontos típusát leirnad? Kíváncsi lettem, én is ki akarom próbálni. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

EjM Southern Smoke

5 kedvelés

Köszönet. :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Igazabol ez RY4 megboritva tejszinnel,nem rossz!

2 kedvelés

Hát így nem gondoltam rá de nekem finom tejszínre nem asszociáltam…

Uj volt a vatta,elso benyomasok…Elso 15-20 slukk amig jaratodott a tekercs tiszta projet lenny volt,semmi dohany,inkabb kekszesebb mint muzlis.Aztan bepattantam a kocsiba es vezetes kozben egyre jobban megjott az ry4.Mar elkezdtem aggodni,hogy jo lesz mar,van ket ry4 levesem is​:rofl:,de azutan beallt az egyensuly ,a kremesseg megmaradt​:sunglasses:

4 kedvelés