Mindet a Gtx-el kóstoltad?Ha igen,hogy?Minden íz előtt porlasztót cseréltél?
Igen a GTX ből.
Nem cseréltem porlasztót
De a tapasztalat hogy pár szívás után kiadja úgy is a liquid ízét
Amúgy ezért várom már az Ares 2 t
Megnyugtatlak teljesen jó lesz az élmény, ég és föld az RTA javára!
Anno én, Helix V3 1100 mAh dupla készlettel+Joyetech eGo AIO C-vel kezdtem!
Most MTL RTA vonalon utazok!
Félre is van rakva minden eddigi aromámból legalább 10 ml,hogy meg tudjam kóstolni az Ares 2 ből is
Ma érkezett, holnap keverés
Ja és örömmel jelentem a nagyi már leszokott teljesen a cigiről 50 évnyi dohányzás után
Ladybug-ról meg a ripe vapes-röl majd véleményt légyszives
Persze, mindenképp A ripe vapes-ba beleszaglasztam, szerintem finom lesz!
Gratulálok a nagyinak!
Köszi, megmondom neki
Egy ideiglenes mini pico es egy voopoo tank ha megjön az én tankom, akkor megy neki a doggy tank és a pico rendes mod, mert az nagyon ízlik neki és akkor majd én meg duplán tekerhetek
Blendfeel-től az Irish Black, Habanos Grand reserve, Hell’s Key mind karakteresebbek voltak, de az egyik legjobb a La Tabaccheria-tól a Baffometto Reserve. A többi, amit próbáltam lágyabb.
Ha a Black Note-ot nézzük, akkor abból az American Blend, ami nem füstös, de nagyon klassz dohány íze van ha beérik. Ezért furcsa, hogy a Kentucky nemhogy nem füstös, hanem kicsit olyan íztelennek tűnik. Most egy picit félre is raktam.
Azon buzdultam fel, hogy az American Blend ugyan tetszett elsőre is, de valahogy a nemrég beszerzett Berserkerben találta meg igazán a helyét, gyakorlatilag egész napos kedvenccé érett
Szóval bízom benne, hogy a Kentucky is erre a sorsra jut
A La Tabbaccheria szerintem nagyon ott van, bár csak azt az egyet kóstoltam, de már megvan a következő 2-3 jelölt tőlük
@Janos_Groszeibl ajanlasa volt a southern smoke korabban.Ma 3 het eres utan megkostoljuk
Nekem lassan el fogy…
Szia,
A lötyi pontos típusát leirnad? Kíváncsi lettem, én is ki akarom próbálni.
Köszönet.
Igazabol ez RY4 megboritva tejszinnel,nem rossz!
Hát így nem gondoltam rá de nekem finom tejszínre nem asszociáltam…
Uj volt a vatta,elso benyomasok…Elso 15-20 slukk amig jaratodott a tekercs tiszta projet lenny volt,semmi dohany,inkabb kekszesebb mint muzlis.Aztan bepattantam a kocsiba es vezetes kozben egyre jobban megjott az ry4.Mar elkezdtem aggodni,hogy jo lesz mar,van ket ry4 levesem is,de azutan beallt az egyensuly ,a kremesseg megmaradt