Nem volt annyi baja mint Van Gond-nak ![]()
![]()
![]()
![]()
Jobbulást!
Lehet buta kérdés lesz, de nem vagyok tisztában az aroma márkákkal.
Melyek tartoznak a prémiumba?
Csak aroma érdekel, semmi fill ![]()
Eddig Inawera és az A&L jött be. Az A&L-el az a bajom, hogy alig van néhány, ami 10 milis. Szinte mind 30-as, az meg sok próbálgatni. Pedig nagyon ízes.
Ma erkeztek
Szia @Judeat!
Natúr gyümölcs vonalon nekem nagyon ízlenek az Atmos Lab termékei. Egy 10ml-es palackból nagyjából 3x120ml nedüt keverek, kb 3%-os arány. Lehet hogy másnak ez híg lehet, de nekem megfelel.
…és a Atmoslab Elder Blossom bodza nálam mindent visz.
![]()
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
Utánanézek ennek a márkának is.
Az az igazság még keresem az irányt. Arra már rájöttem az édes ízek csak rövid ideig esnek jól. Utána már rágondolni is rossz. Pedig alap esetben édesszájú vagyok.
A fanyar, savanykás ízek jönnek be.
Ez a bodza bíztatóan hangzik ![]()
![]()
Molinberry, Inawera, Capella, FlavourArt, Bubble Island, TPA (TFA, vagy mostanában FA néven is fut), Al Carlo, bár ez utóbbi desszertdohány, ám meglepően finom mind. Ezen kívül Coffee Mill, Chill Pill, A&L, Crazy Lab, illetve érdemes lehet ránézni a Liquidhall sajátmárkás termékeire. ![]()
Savanykás ízek
Toxic - Atomic Power - Grapefruit, citrom, szeder és lime ízű aroma 3 hét fix érlelés
Toxic - Rampage - Áfonya, savanyú lime és édes málna ízű aroma szintén
Full Moon - Maya Luna - Hűsítő citrus mix ízű leheletnyi fanyar
Boss Vape - Atomic Green - Citrus mix ízű kicsit savanykásabb vagy pikánsan édes
Jó reggölt ![]()
Valakinek van valami tapasztalata A&L Leviathan v2 aromát illetően? Én kevertem belőle egy 50/50, 10%-ban és 6-os nikotinnal a gyártói ajánlás érlelést illetően 3 nap, nekem már 9 napja össze van kutyulva, de nem hozza az ízt amit elvárnék, nem érzem az epret de még azt a nagyon hűset sem. ![]()
Akkor ott valami bibi van kapásból szívható olyan epres mint a hétfene csak akkor nem adja a teljes ízt .
Rendesen volt szelőztetve nem csíp ?
Volt, persze. Egyáltalán nem csíp.
A KFlavorok nagyon finomak. Legalábbis amit eddig kóstoltam belőlük.
Úgy látszik nálam most az ősz a desszertdohányokról szól.
Remélem nem csak az üvegek maradnak meg emlékben ![]()
![]()
A középsőt már egy ideje én is stírölöm. Majd számolj be élmény ![]()
Te, itt 6 db van…melyik a középső ezesetben? ![]()
![]()
Azt pont nem látni,az elötte lévő 3-3-tól! ![]()
![]()
Hát a Garison @Zoli76, figyelj oda egy kicsit, ne legyél már magán kívül vok OK! ![]()
@Vaperina_Kinga, egy nagyon jó írásos blogos tesztje! ![]()