Megjött öcsém tegnap Olaszból, gondoltam Halloween-re meglepem ezekkel a finomságokkal!
Mondtam neki ha jön haza csak Drip Tip hozzon , erre beállított ezekkel!
Hoppegy crown
Be is kevertem 40 ml tobacco symphony-t, 2 %-ban, 3 mg-osra. Karácsonyig érlelés…szerintem addigra jó kellene legyen…
Discovery Cigar, W-Stone, Gold Ducat már érlelődik. Elder Blossom, Old Captain, Mild Seven csak a folyamatosság bisztosítása céljából. A többit még csak próbálom elképzelni, hogy milyen finom lesz…
Ebből a két márkából sem kostóltam meg még mindent és hol van még a többi gyártó??? ???
Alsó sorból egy párat kostoltam tuti jó 5-7liter leveshez elég…
Old Captain, és Cohiba… már 2 százalékban is elég. Sajna nekem az ízük nem jött be hosszú távon.
A North majd érdekelne milyennek találod. Nagyon rég szemezek vele, de valahogy mindig inkább a bevált dolgok kerültek kosárba.
Egészségedre…van matrica a dobozba nem?
Igen ,de sajnáltam ráragasztani
De megteszem mert olyan szép
Ja az a gumi bizbasz a kupakon az tank védö…második rendelésnél jöttem rá…
Igen ,csodálkoztam is,milyen frankó kis doboz mindenre gondolnak !
Nem hiába gentlemanok
János a Gentleman
Azért ezt a fotót kétszer megnéztem, mire leesett, hogy az aromás üveg van bele állítva a másik üvegbe
Igen ő is az ! Nem bírtam várni
Azonnal kellett keverni,mert mi van ha mittomén ? De tudod na
Ja,meg amúgyis érlelnem kell mert karácsony előtt van a szülcsinapcsim addig beérik ,és ugye azt meg kell ünnepelni egy jó aromával
De azért mondd, hogy kicsit meg is kóstoltad őket mielőtt félre tetted érni!
Nyaloszkóppal megvizslattam igen naná ! Az az első mindíg
Az első az barackos dohány
A második pedig dinnyés dohány
Illatra hogyismondjam háttal nem kezdünk mondatot ,hát nem a slub minőség az tuti
Remélem tényleg jó íz lesz.Akkor lehet együtt rendelni,hogy spóroljunk…