Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Nagyon szépen köszönöm @Zoli76. A csomagot átvettem…:smiley:

6 kedvelés

Megjött öcsém tegnap Olaszból, gondoltam Halloween-re meglepem ezekkel a finomságokkal! :hugs: :+1:
pix_11
Mondtam neki ha jön haza csak Drip Tip hozzon :joy:, erre beállított ezekkel! :hugs: :heart_eyes: :facepunch:

7 kedvelés

Hopp​:flushed:egy crown :grin:

Be is kevertem 40 ml tobacco symphony-t, 2 %-ban, 3 mg-osra. Karácsonyig érlelés…szerintem addigra jó kellene legyen…

Discovery Cigar, W-Stone, Gold Ducat már érlelődik. Elder Blossom, Old Captain, Mild Seven csak a folyamatosság bisztosítása céljából. A többit még csak próbálom elképzelni, hogy milyen finom lesz…

Ebből a két márkából sem kostóltam meg még mindent és hol van még a többi gyártó??? :shopping_cart:???

11 kedvelés

Alsó sorból egy párat kostoltam tuti jó 5-7liter leveshez elég… :grinning:

1 kedvelés

Eljött az ideje pár új … megkóstolni :grin::grin:

4 kedvelés

Old Captain, és Cohiba… már 2 százalékban is elég. Sajna nekem az ízük nem jött be hosszú távon.

A North majd érdekelne milyennek találod. Nagyon rég szemezek vele, de valahogy mindig inkább a bevált dolgok kerültek kosárba.

1 kedvelés

Most nem rendeltem :flushed:
Kaptam ! Ajiba :smiling_face:

Köszönöm vapertárs @Janos_Groszeibl :fist_right::fist_left::dash:

6 kedvelés

Egészségedre…van matrica a dobozba nem?

1 kedvelés

Igen ,de sajnáltam ráragasztani :rofl:
De megteszem mert olyan szép :grin:

1 kedvelés

Ja az a gumi bizbasz a kupakon az tank védö…második rendelésnél jöttem rá… :grinning:

Igen ,csodálkoztam is,milyen frankó kis doboz mindenre gondolnak !
Nem hiába gentlemanok :smiling_face:

2 kedvelés

János a Gentleman :slightly_smiling_face:
Azért ezt a fotót kétszer megnéztem, mire leesett, hogy az aromás üveg van bele állítva a másik üvegbe :slightly_smiling_face::upside_down_face:

2 kedvelés

Igen ő is az ! :smiling_face:Nem bírtam várni :rofl:
Azonnal kellett keverni,mert mi van ha mittomén ? :thinking:De tudod na :grin::grin:

Ja,meg amúgyis érlelnem kell mert karácsony előtt van a szülcsinapcsim :rofl:addig beérik ,és ugye azt meg kell ünnepelni egy jó aromával :smiling_face:

De azért mondd, hogy kicsit meg is kóstoltad őket mielőtt félre tetted érni! :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Nyaloszkóppal megvizslattam igen :grin:naná ! Az az első mindíg :rofl:
Az első az barackos dohány :heart_eyes:
A második pedig dinnyés dohány :heart_eyes:
Illatra hogyismondjam :thinking:háttal nem kezdünk mondatot ,hát nem a slub minőség az tuti :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 kedvelés

Remélem tényleg jó íz lesz.Akkor lehet együtt rendelni,hogy spóroljunk… :grinning: :point_up:

3 kedvelés