Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

engem a the crownra szokatott rá @Zolika de hát ez van​:sweat_smile::grinning:nem bántam meg​:grin::wink:

2 kedvelés

Pont arról van szó! Engem is arra :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Fogy rendesen tényleg finom…

4 kedvelés

De szép az a mod! És még trágyában sincs. :grin: :joy:

De lesz… :joy: Óvom még a széltől is… :slightly_smiling_face:

Az milyen tank rajta? Szép?

…ránézésre is drága. :sweat_smile:

Csak neked elárulom ez egy klón…természetesen byKa v6- azt hiszem ízben ver mindent…de még tesztelem a gyárba már írtam. :slightly_smiling_face:

Nagyon hajaz az atamanra, vagy az ataman rá, ezt még nem tudom, ki lopta kitől. :grin:

Igen tök az ezért vettem csak eben cserélhető az afc és slaggal is tölthető…íz dohányra frankó…

1 kedvelés

Vajon minek? Hát ruhát szárítani rajta. :rofl:

Ezt találtam egy boltban. Számomra ismeretlen. Mondjuk ott sok olyat láttam,ami számomra ismeretlen :joy: Nem! Nem vettem meg!

4 kedvelés

Más színben nem volt?

Annyira nem mentem bele. Sorry Ha komolyan érdekel,megkérdezhetem ma neked.

1 kedvelés

Ne!Ne,ne! Nem veszek semmit!
De azért köszi…:grin:

Tegnap délután megnikotinoztam és azóta azt pöfékelem, nem mondom, kicsit tömény, nagyon gejl, pont jó lesz. :grin:

Igazi desszert feeling, köszi, el fog fogyni…egyébként sincs pénzem aromára. :joy:

3 kedvelés

Végre valami amit el is fogsz szívni, mégha csak azért is mert nincs másikra pénzed :joy:

2 kedvelés

Van 5 ml 10%ba bahamut és 10 ml ajánlom 8% ba Kawaii ha kő aromák

Akkor mondanám a lényeget, sertéstepertő, fog törés, fogászati tortúra = bölcsességfog kihúzva! :+1:
Gőzölném a frissen kevert Egoist, de az arcom lezsibbadva, látszik is az elkeseredésem! :wink: :joy: :rofl:
PhFu81

4 kedvelés

:sweat_smile: :rofl: :joy:Stimmel. A mester önarcképei, amint elkezd fájni a bölcsességfoga:
image
Jobbulást és gyors javulást kívánok!

1 kedvelés

Fájt ott több minden is. :joy:

1 kedvelés