Meghozta a futár, indulhat a keverés! Úú, a Journey Cherry Cigar-nek és a Flip!T-nek bitang jó illatuk van!
Jaja, 60 felett rendeltem, de meg kedvezmennyel is 50 felett voltam. de semmi email nem jott ma, hogy fizessek.
Ami meg fura, hogy ott volt az hogy 1000 valamennyi a postakoltseg.
Szerintem írj nekik, vagy hívd fel őket, de mintha az oldalukon mikor rendeltem fenn is lett volna, hogy 50ezer felett nincs utánvételes lehetőség…
Meg is találtam:
Ez a lemon tart ízben más, mint a longfill?
Nem! Ha megfelelő százalékban kevered, ugyanaz. Mondjuk mindenhol 15-20 % -ot írnak, de a címkén 25% van
Legutóbb mikor kevertem, nem is néztem a címkét, 20-al számoltam.
Irtam nekik, de lehet buko lesz, mert ma eljottunk nyaralni, igy mar nem tudok utalni a heten, gondoltam reggel megkuldik hogy hova utaljak, mit irjak a megjegyzesbe… De nem jott semmi. Irtam nekik, hogy kuldjek el utánvéttel
Nem tudom, ha ide illik, de kérdezném, h miért csípős a levesem… Mintha be lenne borsozva. Nemrég vettem egy “Don Cristo custard 100ml” levest. Ez vaníliás dohány. Tettem bele 2 drb nikotint. 10 ml /20 mg. Ez nagyjából 3 mg-os erősségű kellene legyen. Jelezném, h amikor kezdtem a levest fogyasztani, előtte el volt mosva a kazán is. Eddig nagyjából 4-5 tank fogyott el belőle… Segítsetek légyszi. Köszi.
Szerk. A siegfried dl rta-ban használom. 40-45 watton. 0.38 ohm.
Szia Kolléga! Vagy a Nikitől vagy az alaptól lehet. Ki kellene vákuumozni hátha segít! Miután beletoltad a Nikit volt érlelési idő?
Kész levest vettem. Shortfill. Csak a nik-et tettem bele. Érlelés idő 3-4 nap. Most lejjebb vittem a wattot 30 alá. És mintha nem csípne…
Már többször olvastam itt ,hogy " ki kell vákumozni". Ez konkrétan mit jelent? Hogy néz ki a gyakorlatban,és mi a szerepe? Bocsi ha hülye kérdésnek tűnik,de tényleg nem tudom a válaszokat.
Régen fecskendővel szoktam, amióta géppel keverek nincs ilyen probléma!
szerettem volna ide idézni de nem megy
Köszönöm a tökéletes választ a kérdéseimre. Kiderült ,mivel géppel keverek számomra nincsen szükség vákumozásra.
Szia! A cseresznyésről kérnék majd véleményt ha lehet! Köszi
PJ EMPIRE HIGHRIDER JACKPOT - Dohány, mogyoróvaj, mogyoró és vaníliakrém ízű aroma
Szuper. Nekem nem jöttek be a dohányos ízek. Ez nem kifejezzen dohány, én nem is érzek rajta dohányt. Bár azt sem tudom, hogy milyen ízt érzek de baromi kellemes, ez is kéreti magát, hogy még Nekem ilyen PJ Empire almás sütije is. Ez a márka elég intenzív és kellemes ízt ad nekem. Nekem bejött, ebből a márkából biztos fogok venni mást is Kettőből kettő bevált
Big nyúz outta nyami fahaj
https://www.tisvapo.it/prodotto/cinny-aroma-concentrato-10ml-suprem-e/
Bár nálam még erősebb fahéjas íz is nyerhet, mert bejön, mint fűszer.
(Remélem nem fogja túl hamar elveszteni, mert más fahéjas arománál olvastam már ilyet…)