Ciki nem ciki ebből az Inawera …![]()
én tpa mtype-t használom 5%.ba egésznap én sem tudom szívni de napi 3-6ml elmegy…
ship az fini … ![]()
Van ám kapott USA Mix-em, Hangsen. Nem bírnám ki állandóra.
De nagyritkán rájárok. Mert régen ízlett.
Kivonatos a kanyarban se volt…max csikket főztek a Bátorak![]()
A masik a Parliament.
Ezeken felül semmi sem ragadott el a vágynak ezen a vonatán.
Ja de.
A Rájön 4. (Köszi @Janos_Groszeibl Jani).
A DS-t is fontolgatom. De az nekem 2010-ben megvolt, meg a T5 (aka 555).
Azért mondtam, hogy ez itt már ízlés dolga, arról meg nem vitázunk ![]()
Én ott azzal és akkor mindent IS elcsesztem, az arányt, a mennyiséget, stb. ![]()
Volt egy desszert, ami emlék marad, nem tudom SE a gyártó, se a fantázianevet.
Lila színű volt. És valami édes, különleges valami…
Jó kis USA mix!
Én Pl szeretem.
Vagy a Gipsy Kinget is akár egész napra!
Olyan mint a bocskor szíj! ![]()
Grat! Nekem is ez hiányzik még egy solo!
Imádom a Geekvape 1 sorozatot .![]()
Sárgadinnye közérdekű bejelentést tennék. Mert rájöttem, hogy tudok olvasni ![]()
Ajánlgattam 3 féle sárgadinnye aromát is a napokban.
Most rájöttem, hogy a Hangsen méltó kihívója, és a három fajtából a legigazibb sárgadinnyém itthon ez a típus.
(Mindemellett a többi is igen finom).
Ezt aztán pláne fenntartások nélkül ajánlom.
Teljesen autentikus és valósághű.
Sárga dinnye csak is lékelve, hűtve, és bele állítva egy liter redarmy vodka
Ezzel a nekem nem ízlik, másnak meg igen dologgal egyszerűen nem lehet mit tenni. ![]()
Én pölö itt őrizgetek 18 mili Red Liont a Dampfliontól - ami szerintem azért egy stabilan jó márka -, de spec ebben a liquidben érzek egy olyan mellékízt, hogy jaj nekem. Nem minőségileg van baj a cuccal, de egyszerűen nem tudom elszívni. Másnak meg lehet, hogy ez lesz a legjobb. És nagyjából ugyanez a Journey Kékvillamosával is. Valaki nem akarja őket magához venni esetleg? ![]()
Mai ajánlatom desszert-vonalon egy különleges, zamatos, édeskés pofon: a Vapehouse Punch.
A véleményekben leírtak korrektek![]()
https://www.aromaparadise.hu/vapehouse-punch-12ml-aroma
A Tisvapo-tól van, náluk még kapható.
En is leadtam ejszaka ![]()
Csomagautomataba kertem jovoheti szallitassal. Utanvetesen szoktak kuldeni? Eloreutalast lehetett csak kivalasztani, de nem kellett utalni.
Én utánvéttel kértem csomagpontra. Tegnap reggel rendeltem, ma megyek érte ![]()
Nekem nem volt olyan lehetoseg, csak elore utalas, pedig utanvettel szeretnek rendelni.
Lehet az értékhatár felett voltál
Én meg kezdem bánni, hogy csak eggyel rendeltem. M -type egy kis török dohánnyal édesítve visz mindent. A Cubano viszont csak az M - type -ból csupán csak a makk íze. Olyat viszont többé nem rendelek. RY4 viszont a Journey a legjobb.