Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Szia. Hétvégén rámegyek és jelentkezem​:grin:

4 kedvelés

Ha már van egy kis kedvezmény :joy:

5 kedvelés

Nos, akalul már az a lista… :grin:

2 kedvelés

Csak,hogy desszertből se legyen hiány​:blush:

11 kedvelés

A jobb szélsőnek egy nagy hibája van.
Fogy, mint az állat :grin:

2 kedvelés

Remélem nekem is adja majd!Mennyit vártál vele?

Ha rázogatod, már 2-3 nap után egész jó. 2 hét után hozza a maximumot, és ezt tartja is…
40 fokos radiátoron a tavasz elején 2 nap alatt “elkészült”.

Most az erkélyen “érlelek”, árnyékban 33… :grin:

3 kedvelés

Akkor kivárom a 2 hetet(ha sikerül​:grin:)

1 kedvelés

Vagy tedd te is ki árnyékba, a 35 fokba, razd fel párszor :grin: 3-4 nap és eljezdődhet a gyors fogyás…

2 kedvelés

Kivárom.Előre veszem az expromizer-t.Nagyon finom vaniliás illata van,és egyből is szívható a leírása szerint.

Szóval, árnyék… 33fok…akkor mennyi van a napon…??? :joy::grin::thinking:

A Schrodinger nálam ma ment a lefolyóba. 4 hónap alatt nem haverkodtunk össze, rettenetesen nem az én ízvilágom. Remélem te jobban jársz vele​:pleading_face:

Én is nagyon remélem.

1 kedvelés

Indulhat a “leves” készítés :face_with_peeking_eye::heart_eyes:

9 kedvelés

Szerintem nyárra már jó vagyok :wink:

9 kedvelés

mindenki ilyen sok finomságokat vesz én meg várom a 10. :grin::sweat_smile::wink::grinning:mire nekem oda kerül a sor semmi akcio nem lesz​:grinning:lemaradok erről is mint ahogy le szoktam az ss színű tankokról maradni​:sweat_smile:

1 kedvelés

Amikor akció van, akkor adsz előleget. És mikor fizu nap van, akkor majd rendezed az elmaradást…
Én is így csinálok. Amikor akció van, adok előleget (a cuccos 100%-át),es fizu napkor majd rendezi a nejem velem az elszámolást… :joy::joy:

2 kedvelés

Tegnap leadva, hétfőn érkezik papírforma szerint. A Blitz ezen ízvilágához még nem volt szerencsém, a másik kettőt szeressük, nagyon is! :blush:

10 kedvelés

Szia. MTL kóstoltam 50/50 lötyivel 6 nic-kel, 0.8 Ohm. Tényleg igaz amit az üvegre írtak hogy édes cseresznye. Nekem kicsit sok is volt az édes íz, a cseresznye is jól érezhető volt de dohányt alig éreztem. Normál gőzzel. Nem végzi a lefolyóban de nem fogom naponta szívni. Remélem valamennyire segítettem, de ez úgyis egyéni ízlés függvénye.

További szép napot :grin:

2 kedvelés

Köszi szépen, neked is további szép napot! :wink:

1 kedvelés