Szia. Hétvégén rámegyek és jelentkezem
Nos, akalul már az a lista…
A jobb szélsőnek egy nagy hibája van.
Fogy, mint az állat
Remélem nekem is adja majd!Mennyit vártál vele?
Ha rázogatod, már 2-3 nap után egész jó. 2 hét után hozza a maximumot, és ezt tartja is…
40 fokos radiátoron a tavasz elején 2 nap alatt “elkészült”.
Most az erkélyen “érlelek”, árnyékban 33…
Akkor kivárom a 2 hetet(ha sikerül)
Vagy tedd te is ki árnyékba, a 35 fokba, razd fel párszor 3-4 nap és eljezdődhet a gyors fogyás…
Kivárom.Előre veszem az expromizer-t.Nagyon finom vaniliás illata van,és egyből is szívható a leírása szerint.
Szóval, árnyék… 33fok…akkor mennyi van a napon…???
A Schrodinger nálam ma ment a lefolyóba. 4 hónap alatt nem haverkodtunk össze, rettenetesen nem az én ízvilágom. Remélem te jobban jársz vele
Én is nagyon remélem.
mindenki ilyen sok finomságokat vesz én meg várom a 10. mire nekem oda kerül a sor semmi akcio nem leszlemaradok erről is mint ahogy le szoktam az ss színű tankokról maradni
Amikor akció van, akkor adsz előleget. És mikor fizu nap van, akkor majd rendezed az elmaradást…
Én is így csinálok. Amikor akció van, adok előleget (a cuccos 100%-át),es fizu napkor majd rendezi a nejem velem az elszámolást…
Tegnap leadva, hétfőn érkezik papírforma szerint. A Blitz ezen ízvilágához még nem volt szerencsém, a másik kettőt szeressük, nagyon is!
Szia. MTL kóstoltam 50/50 lötyivel 6 nic-kel, 0.8 Ohm. Tényleg igaz amit az üvegre írtak hogy édes cseresznye. Nekem kicsit sok is volt az édes íz, a cseresznye is jól érezhető volt de dohányt alig éreztem. Normál gőzzel. Nem végzi a lefolyóban de nem fogom naponta szívni. Remélem valamennyire segítettem, de ez úgyis egyéni ízlés függvénye.
További szép napot
Köszi szépen, neked is további szép napot!